• Reizen en vakantie
 • Elektronica, TV en meer
 • Dieren
 • Speelgoed
 • Games en spellen
 • Sierraden en Fashion
 • Erotiek
 • Wonen en Slapen
 • Fietsen
 • Mode en Fashion
 • Verzoring en gezondheid
 • Tuin en terras
Voor alle koffers, tafels, bedden, stoelen, badkamers, vloeren, banken, speelgoed, televisies, kleding en dieren

Mobiliteit

Brado M lichtgewicht rollator

Brado M lichtgewicht rollator

De Brado luxe rollator is met zijn 7,2 kg een absolute lichtgewicht terwijl hij een zeer hoge stabiliteit heeft. Maximaal bedieningscomfort stond centraal bij de productontwikkeling. De rollator is een ideaal hulpmiddel voor ouderen en senioren. Het functionele Design en de mooie toebehoren maken de Brado een elegante en betrouwbare rollator voor onderweg - waarbij kwaliteit voorop staat. Standaard wordt de Brado geleverd met stokhouder en een praktisch inkoopnet. Alle tassen laten zich met n hand in de houder klemmen. Specificaties vab de Brado M luxe rollator: - Belastbaar tot 120 kg; - Standaard 7,2 kg met hoge stabiliteit; - Veilige remconstructie; - Anatomisch gevormde handgrepen; - Drempelhulp om de voorwielen op te lichten; - Handgrepen in hoogte verstelbaar' - Eenvoudig inklapbaar door eenhandige opklapmechaniek; - Licht te manoeuvreren, ook op ruwe ondergrond; - Inclusief net-tas en stokhouder; - Hoogwaardig Design en mooi kleurstellingen. Kortom, een goede rollator voor zowel binnen als buiten! Het bestellen van een rollator is erg eenvoudig in onze webshop. Dit product is op voorraad leverbaar. Rollators voor senioren bezorgen wij gratis vanaf een bestelbedrag van 50. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met een van onze webshop medewerkers. Wij beantwoorden graag al uw vragen over het bestellen, bezorgen en de producteigenschappen van de rollators.

€240,00

Bekijken

We love shopping good

Wegklapbare toiletbeugel met WC rol houder zonder voet

Wegklapbare toiletbeugel met WC rol houder zonder voet

Wegklapbare toiletbeugel gemaakt van hoogwaardig materiaal. De toiletbeugel is voorzien van een handige wc rol houder. Deze houder is zo geplaatst dat hij gemakkeijk kan worden gebruikt wanneer u op het toilet zit. De wanfbeugel is opklapbaar. Hij kan in twee posities staan, namelijk horizontaal (zodat u erop kunt steunen) en verticaal (omhooggeklapt waardoor deze minder ruimte in beslag neemt). Productspecificaties van de opklapbare toiletbeugel met wc rol houder - Beschikbare kleur(en): Wit - Lengte (cm): 74 - Hoogte (cm): 15,5 cm

€43,50

Bekijken

Wig kussen / wigkussen

Wig kussen / wigkussen

Wig kussen dat zorgt voor een optimale drukverdeling over het zitvlak en voor een ergonomisch- en anatomisch betere zithouding. U vermindert met dit wig kussen de druk op de tussenwervelschijven en de wervelkolom. Daardoor is dit kussen zeer geschikt voor personen met een tussenwervelaandoening, artrose of rugklachten. Het wig kussen is gemaakt van CMHR veerkrachtig schuim dat versmolten is met 3 centimeter visco-elastisch traagschuim. Hierdoor heeft u maximaal comfort en een ideale drukverdeling. Dit wigvorig kussen heeft een hoek van 8 graden dat ervoor zorgt dat de natuurlijke S-vorm van de wervelkolom in stand wordt gehouden. De afmetingen van dit ergomisch zitkussen zijn 36 x 36 x 7 cm.

€44,75

Bekijken

Schoenlepel Vitility - XL

Schoenlepel Vitility - XL

Met behulp van de verlengde schoenlepel kunt u gemakkelijk de schoenen aan- en uittrekken. Door de lengte van de schoenlepel hoeft u niet te buigen of bukken. De schoenlepel van Vitility is een ideaal hulpmiddel voor mensen die moeite hebben met bukken en buigen. De schoenlepel is zeer licht van gewicht. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerustcontactop met een van onze webshop medewerkers. Wij beantwoorden graag al uw vragen over het bestellen, bezorgen en de producteigenschappen van de aankleedhulpen.

€5,75

Bekijken

Toiletverhoger met deksel Vitility 10 cm

Toiletverhoger met deksel Vitility 10 cm

De toiletverhoger met deksel 10 cm is eenvoudig en stevig op vrijwel iedere toilet te installeren en weer te verwijderen. De toiletverhoger verhoogt het toilet, waardoor het gaan zitten en het opstaan makkelijker wordt. De verhoger is eenvoudig te reinigen.

€42,50

Bekijken

Krulveters / schoenveters bruin

Krulveters / schoenveters bruin

Eenvoudig in het gebruik. U hoeft krulveters nooit te strikken! Krulveters kunnen losser of vaster gemaakt worden. Ze hebben geen knelpunten en de schoen bljift goed zitten. Deze krulveter passen door acht vetergaten. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerustcontactop met een van onze webshop medewerkers. Wij beantwoorden graag al uw vragen over het bestellen, bezorgen en de producteigenschappen van de krulveters.

€5,75

Bekijken

EOL - Oplaadbare Led zaklamp met SOS functie | Fysic FC-08

EOL - Oplaadbare Led zaklamp met SOS functie | Fysic FC-08

Altijd een opgeladen zaklamp bij de hand! Deze zaklamp heeft een compact en handzaam formaat. De batterij wordt geladen door de lamp in de houder te plaatsen. De zaklamp is spatwaterdicht en heeft een nachtlamp-/orintatiefunctie. Dat laatste is niet alleen ideaal voor senioren maar ook voor bijvoorbeeld kinderkamers of overloop. De lamp gaat automatisch branden bij een stroomonderbreking. De lichtintensiteit is instelbaar: hoog, medium, laag, knipperend licht. De SOS-functie (3x kort, 3x lang, 3x kort) is ook een welkom toevoeging op normale LED zaklampen. Voorzien van LED verlichting dus zeer energiezuinig en lange levensduur. Direct gebruiksklaar, de lamp gaat automatisch aan wanneer deze uit de houder wordt genomen. Hij wordt geleverd inclusief laadhouder en batterijen. - Altijd een opgeladen zaklamp bij de hand; - Compact en handzaam formaat; - Batterij wordt geladen door de lamp in de houder te plaatsen; - Spatwaterdicht; - Nachtlamp-/orintatiefunctie, ideaal voor kinderkamer of overloop; - Lamp gaat automatisch branden bij een stroomonderbreking; - Lichtintensiteit instelbaar: hoog, medium, laag, knipperend licht; - SOS functie (3x kort, 3x lang, 3x kort); - Aan/Uit schakelaar; - Voorzien van LED verlichting dus zeer energiezuinig en lange levensduur; - Lamp gaat automatisch aan wanneer deze uit de houder wordt genomen; - Oplaadbaar; - Altijd klaar voor gebruik. Mocht u nog vragen hebben over de aanschaf of het gebruik van de led zaklamp, neem dan gerustcontactop met een van onze webshop medewerkers. Wij beantwoorden graag al uw vragen over het bestellen, bezorgen en de producteigenschappen van de aankleedhulpen.

€24,95

Bekijken

Opvouwbare wandelstok / wandelstokken

Opvouwbare wandelstok / wandelstokken

Deze opvouwbare wandelstok is gemaakt van duurzaam aluminium. Hierdoor zal de wandelstok gegarandeerd lang meegaan. Het handvat van de wandelstok is gemaakt van hout en heeft een T-vorm. Dit wilt zeggen dat het handvat niet alleen aan de achterkant van de wandelstok uitsteekt, maar ook een gedeelte aan de voorkant. Hierdoor ligt het meerendeel van het gewicht direct boven de wandelstok wat zorgt voor extra stabiliteit. De wandelstok is tevens opvouwbaar. Hierdoor is hij gemakkelijk mee te nemen in de auto of op de fiets. De opvouwbare wandelstok wordt geleverd met een doorzichtige opberghoes waar de wandelstok precies in past. Hierdoor is hij zeer compact. De wandelstok kan worden versteld in hoogte. in zijn kortste stand is de wandelstok inclusief het handvat 85 centimeter lang. Op de hoogste stand is de wandelstok 98 centimeter lang. U kunt de lengte van de wandelstok gemakkelijk instellen of aanpassen met behulp van de knoppen op de zijkant van de wandelstok. Mocht u nog vragen hebben over deze wandelstok, neem dan gerust contact op met een van onze webshop medewerkers. Wij beantwoorden graag al uw vragen over het bestellen, bezorgen en de producteigenschappen van onze wandelstokken.

€16,25

Bekijken

Knopenhaak Good Grips

Knopenhaak Good Grips

Het vergrote en schokabsorberende handvat is gemaakt van een zacht materiaal en voorzien van ribbels voor een betere comfortabele grip. Met behulp van de knopenhaak kan men met n hand knopen eenvoudiger door een knoopsgat halen. Oftewel: een ideaal hulpmiddel voor u indien u een verminderde handfunctie of beperkte fijne motoriek heeft. Gebruiksaawijzing knopenhaak: U steekt de haak door het knoopsgat. Vervolgens gaat u met het brede gedeelte van de haak om de knoop heen en trekt u de knoop naar het smalste gedeelte van de haak. Nu kan de knopenhaak door het knoopsgat worden getrokken. Door te oefenen zal de handeling met de knopenhaak steeds eenvoudiger gaan. Diameter van de knopenhaak good grips is 1,5 cm. Mocht u nog vragen hebben over de knopenhaak, neem dan gerustcontactop met een van onze webshop medewerkers. Wij beantwoorden graag al uw vragen over het bestellen, bezorgen en de producteigenschappen van de aankleedhulpen.

€11,75

Bekijken

Stokkikker

Stokkikker

Met de stokkikker heeft u uw wandelstok en krukken binnen handbereik. Klem de stokkikker om de stok. Het rubberen kussentje voorkomt dat de stok van tafel glijdt. Past op stokken met een diameter tussen 1,6 - 2,5 cm.

€1,95

Bekijken

Able2 toiletverhoger 10 cm

Able2 toiletverhoger 10 cm

Heeft u moeite met de hoogte van uw huidige toilet? Dan is de Able2 een uitstekend hulpmiddel om dit probleem op te lossen. Deze toiletverhoger is duurzaam en sterk en verhoogt uw toilet met 10cm. Gemaakt van polypropyleen. De verhoger wordt stevig vastgezet met twee verstelbare klemmen. Door de gladde afwerking is de toiletverhoger eenvoudig te reinigen. Deze toilerverhoger heeft een grote opening aan de voorzijde en een stuituitsparing aan de achterzijde voor persoonlijke hygine. Verkrijgbaar met of zonder deksel. Mocht u nog vragen hebben over de toiletverhoger, neem dan gerustcontactop met een van onze webshop medewerkers. Wij beantwoorden graag al uw vragen over het bestellen, bezorgen en de producteigenschappen van uw gewenste hulpmiddel.

€34,50

Bekijken

Transferplank Hout

Transferplank Hout

Houten transferplank vervaardigd van hoogwaardig berkenmultiplex. Om een transfer te vergemakkelijken is de plank aan beide zijden licht afgeschuind. Hierdoor is de persoon die verplaatst dient te worden gemakkelijk op de plank te plaatsen. De transferplank wordt dwars tussen het bed en de (rol)stoel of de ruimte tussen de rolstoel en een stoel gelegd. De gebruiker van de transfer plank overbrugt hiermee de ruimte door een zittend-schuivende beweging te maken. De gebruiker maakt hierbij gebruik van armkracht, met of zonder hulp van derden. Dankzij een transferplank wordt hulp van thuishulp of thuiszorg toegankelijker. Het korte model is geschikt voor gebruik in kleine ruimtes. De houten transferplank is voorzien van een handvat. Afmetingen van de houten transferplank: Lengte:60 centimeter Breedte: 19.5 centimeter Hoogte: 2.5 centimeter Het bestellen van een transferplank is erg eenvoudig in onze webshop. Dit product is op voorraad leverbaar. Wij bezorgen gratis vanaf een bestelbedrag van 50. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerustcontactop met een van onze webshop medewerkers. Wij beantwoorden graag al uw vragen over het bestellen, bezorgen en de producteigenschappen van de transferplank.

€124,50

Bekijken

Wandbeugel Vitility 45 cm

Wandbeugel Vitility 45 cm

De wandbeugel met een geribbelde plastic toplaag geeft extra grip en voorkomt wegglijden. De wandbeugel geeft steun als men moeite heeft met omhoog komen van bijvoorbeeld het toilet of bij het in- en uit bad stappen. De beugel kan aan beide uiteinden met drie schroeven aan de muur bevestigd worden. De beugel is vervaardigd uit kunststof.

€14,50

Bekijken

Sokaantrekker

Sokaantrekker

De unieke vorm van de flexibele lichtgewicht sokaantrekker houdt de sok op de sokaantrekker tot de sok over de voet getrokken is. Hierdoor is de sokaantrekker een ideaal en gemakkelijk hulpmiddel om uw sokken aan te trekken. De sokaantrekker kan in elke gewenste vorm gebogen worden. De lange aantrekbanden kunnen op maat geknipt worden. Lengte van de aantrekbanden is 91 cm. Mocht u nog vragen hebben over de sokaantrekker, neem dan gerustcontactop met een van onze webshop medewerkers. Wij beantwoorden graag al uw vragen over het bestellen, bezorgen en de producteigenschappen van de aankleedhulpen.

€5,75

Bekijken

Draaikussen Swivel EZ

Draaikussen Swivel EZ

Een draaischijf vergemakkelijkt de verplaatsing uit de rolstoel of het bed. De draaischijf draait mee, daardoor wordt het verplaatsen van bijvoorbeeld het bed naar de rolstoel eenvoudiger. Tevens zorgt de draaischijf ervoor dat de rug van de verzorger minder belast wordt bij het verplaatsen van een patint. Een draaikussen zorgt voor een goede zit en vergemakkelijkt bijvoorbeeld het in- en uitstappen uit de auto en zorgt ervoor dat de rug recht blijft. - De draaischijf kan heup- en rugpijn verlichten; - Hij draait soepel en gemakkelijk 360 rond. - Diameter draaischijf: 44 centimeter

€28,25

Bekijken

Elephantje / Olifantje lichtgewicht rollator

Elephantje / Olifantje lichtgewicht rollator

Lichtgewicht rollator Elephantje / Olifantje rollator De Elephantje rollator bevordert uw mobiliteit. U kunt weer makkelijker boodschappen gaan doen en op bezoek gaan bij een vriend of vriendin voor een kopje koffie en een spelletje. Deze lichtgewicht rollator heeft een gewicht van slechts 7,34 kilogram. Door het lage gewicht is de rollator zeer goed handelbaar en opgevouwen is deze rollator makkelijk mee te nemen in de auto of de bus. De natuurlijk gevormde handgrepen, de stevige en comfortabele rugsteun en de zachte zitting maken het mogelijk om met de olifantje rollator langere afstanden af te leggen omdat u onderweg even uit kunt rusten op de comfortabele zitting van de elephantje / olifantje rollator. De olifantje rollator beschikt over een boodschappenmandje dat zowel aan de voorkant als onder de zitting te bevestigen is. Hierdoor kunt u uw dagelijkse boodschappen makkelijk meenemen. Als u het mandje onder de zitting plaatst, dan kunt u daar veiliger uw handtas in plaatsen omdat het mandje pas toegankelijk is door de zitting omhoog te klappen. De olifantje rollator is in hoogte verstelbaar. Dit in combinatie met het lichte gewicht maakt het de ideale rollator om zowel korte- als lange afstanden mee af te leggen en mee te nemen in de auto. Kortom; een serieuze loophulp met prima steun en stabiliteit die ervoor zorgt dat u zelfstandig en mobiel blijft. Rollator Elephantje / olifantje lichtgewicht rollator kenmerken: - Inclusief stevige boodschappenmand - Handgreephoogte instelbaar van 88 - 96 cm; - Totale breedte 53 cm; - Diameter van het wiel: 20 cm - Gewicht : 7,34 Kg - Zithoogte: 56 cm - Kleur: grijs Tijdelijk een rollatorlampje t.w.v. 9,95 voor slechts 4,95 bij aankoop van een elephantje lichtgewicht rollator. Het bestellen van een olifantje rollator is erg eenvoudig in onze webshop. Deze rollator leveren wij uit onze eigen voorraad. Wij bezorgen gratis vanaf een bestelbedrag van 50, dus voor de bezorging van deze elephantje / olifantje rollator betaalt u geen verzendkosten. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen over het bestellen, bezorgen en de producteigenschappen van de rollators.

€89,25

Bekijken

Relaxon Basic toiletverhoger 10cm met deksel

Relaxon Basic toiletverhoger 10cm met deksel

De stabiele toiletverhoger Relaxon Basic is snel en eenvoudig zonder gereedschap te monteren en is ideaal om mobiel in te zetten. Uw toilet wordt met 10 cm verhoogd. - Standaard HoogwaardigABS kunststof; - Anatomisch gevormde zitting; - Vastere zit door rondprofiel aan het bevestigingsysteem; - Grote uitsparing voor en achter; - Eenvoudige en snelle montage; - Past op alle bekende toiletpotten; - Maximaal gebruikersgewicht tot 200 kg; - Verhoogt de toilet met 10 cm. Mocht u nog vragen hebben over de Relaxon Basic toiletverhoger, neem dan gerustcontactop met een van onze webshop medewerkers. Wij beantwoorden graag al uw vragen over het bestellen, bezorgen en de producteigenschappen van uw gewenste hulpmiddel.

€26,50

Bekijken

Polsbandje tbv wandelstok

Polsbandje tbv wandelstok

Dit Polsbandje is ontworpen om, om elke wandelstok te worden bevestigd. Het polsbandje voor de wandelstok ik gemakkelijk over de wandelstok te schuiven. Het polsbandje is gemaakt van elastisch materiaal, waardoor deze niet snel los laat. Kleur zwart.

€1,95

Bekijken

Let's Go stokhouder

Let's Go stokhouder

Stokhouder voor de lets go out rollator.

€11,75

Bekijken

Rollatortas Trix

Rollatortas Trix

Een handige nylon tas met klittenband. Handig voor boodschappen en past in de mand van praktisch alle rollators

€28,50

Bekijken

Opvouwbare wandelstok met houten greep in diverse kleuren

Opvouwbare wandelstok met houten greep in diverse kleuren

Nieuw bij StelComfortshop.nl, de verstelbare wandelstok met houten greep. Deze wandelstok is voorzien van een T-vormige houten handgreep. Dit soort handgrepen steekt zowel aan de voorkant als aan de achterkant van de wandelstok enigzins uit waardoor het zwaartepunt van de gebruiker direct boven de wandelstok valt. Dit zogt voor extra stabiliteit tijdens het staan en het lopen. De handgreep is afgewerkt met mahoniehout en vervolgens bewerkt met hoogglans. Hierdoor straalt de wandelstok klasse uit. De wandelstok is tevens opvouwbaar. Hij is gemakkelijk in te klappen in vier delen die onderling met elkaar verbonden zijn met behulp van een elastiek dat in de wandelstok zit. Dit elastiek houdt niet alleen de wandestok bij elkaar, maar zorgt er ook voor dat deze vanzelf uitklapt wanneer u het handvat vasthoudt en de stok naar de grond richt. Om te voorkomen dat de wandelstok uit zichzelf uitklapt, wordt de opvouwbare wandelstok geleverd met een plastic klem waar de ingeklapte stok gemakkelijk in te plaatsen is. De wandelstok is in hoogte verstelbaar van 81 tot 93 centimeter en is belastbaar tot 130 kilogram. De wandelstok is verkrijgbaar in de volgende kleuren: - Paisley motief - Zwart - Zwart schubben - Zwart spiraal - Rood schubben - Blauw schubben Heeft u nog vragen over de verstelbare wandelstok met houten greep? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.

€14,95

Bekijken

We love shopping good

Parapluwandelstok beige ruiten

Parapluwandelstok beige ruiten

Bent u net lekker aan het genieten van een wandeling door het dorp maar wilt u niet een wandelstok en een paraplu meenenem omdat u anders uw handen niet langer vrij heeft? De parapluwandelstok van StelComfortshop.nl biedt hierbij een oplossing. Deze paraplu wandelstok is een wandelstok en paraplu in een. Hiermee hoeft u niet langer een wandelstok en een paraplu mee te nemen elke keer als u wilt gaan wandelen maar denkt dat het gaat regenen. U kunt de paraplu gemakkelijk losmaken van de wandelstok waardoor u uw wandeling ongestoort kunt voortzetten. De paraplu zit namelijk over de wandelstok heen geschoven. U kunt zonder onderdelen los te schroeven gemakkelijk de paraplu van de wandelstok schuiven en open klappen. U houdt vervolgens een losse paraplu en wandelstok over. De wandelstok is zo gemaakt dat hij ook zonder de paraplu een groot gewicht kan dragen. Dit is mogelijk door het materiaal waarvan de paraplu wandelstok is gemaakt. Het opnieuw bevestigen van de paraplu aan de wandelstok is even gemakkelijk als het losmaken. Voordelen van de parapluwandelstok Een paraplu wandelstok brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo hoeft u niet langer een wandelstok en een paraplu mee te nemen waardoor u een extra hand vrij heeft tijdens het lopen. De paraplu wandelstok is in hoogte verstelbaar, hierdoor is hij voor mensen van iedere lengte geschikt. De wandelstokparaplu heeft een minimale hoogte van 88 centimeter en een maximale hoogte van 93 centimeter. Waarom bestellen bij Stelcomfortshop.nl? Heeft u nog een vraag over de parapluwandelstok? Dan kunt u natuurlijk contact op nemen met een van onze webshop medewerkers. Wij beantwoorden graag al uw vragen over het bestellen, bezorgen en de productie-eigenschappen van de parapluwandelstok.

€67,25

Bekijken

Sim-Slide hulp voor aan- en uittrekken van elastische kousen

Sim-Slide hulp voor aan- en uittrekken van elastische kousen

De Sim-Slide biedt de oplossing voor het aan- en uittrekken van therapeutische elastische kousen met een open teenstuk in 1 product. Voor zorgverleners en zorgvragers een onmisbaar hulpmiddel. De Sim-Slide verlaagt de drempel van het dragen van therapeutische elastische kousen. Met het product kan de zorgvrager de kousen zelfs zelfstandig aan- en uit trekken. Dit spaart tijd en kosten voor het dagelijks inhuren van een zorgverlener. Maatschema Maat Schoenmaat Medium 38-41 Large 42-45 X-Large >46

€24,75

Bekijken

Magnide aantrekhulpmiddel voor therapeutische kousen met gesloten neusstuk

Magnide aantrekhulpmiddel voor therapeutische kousen met gesloten neusstuk

Het eenvoudigste aantrekhulpmiddel voor therapeutische elastische kousen en panty's met een gesloten teenstuk. Het aantrekhulpmiddel Magnide is specifiek ontwikkeld om de problemen bij het aantrekken van therapeutische elastische kousen en panty's met een gesloten teenstuk op te lossen. De Magnide is gemaakt van zeer glad materiaal dat bewerkt is met een speciale coating. Deze eigenschappen vormen een ultraglad eindproduct met een zeer hoge wrijvingsreductie. De wrijvingsreductie van de Magnide zorgt ervoor dat de fysieke belasting voor zorgverleners en patinten tot een minimum wordt beperkt. Dit heeft tevens een positief effect op de therapietrouw bij patinten. Hiernaast kan de patint door de eenvoudige en duidelijke gebruiksaanwijzingen nog lange tijd onafhankelijk therapeutische elastische kousen en panty's aantrekken. Productvoordelen Reductie fysieke belasting voor de zorgverlener en de patint Toename zelfstandigheid en therapietrouw van de patint Elastische kousen behouden langer hun therapeutische druk Eenvoudig in gebruik Spaart tijd en kosten Lange levensduur Makkelijk mee te nemen Maatschema Maat Schoenmaat Medium Tot maat 40 Large Groter dan maat 40 Bestellen bij Stelcomfortshop.nl Wanneer u de aantrekhulp Magnide online koopt bij Stelcomfortshop.nl kunt u rekenen op een uitstekende service. Uw aantrekhulpmiddel wordt zelfs gratis bij u thuisbezorgd. Dit product is op voorraad leverbaar, wanneer u op werkdagen voor 17.30 besteld is uw aantrekhulpmiddel morgen al in huis! Heeft u nog een vraag over deaantrekhulpMagnide ? Dan kunt u natuurlijk contact op nemen met een van onze webshop medewerkers. Wij beantwoorden graag al uw vragen over het bestellen, bezorgen en de producteigenschappen van de aantrekhulpMagnide.

€30,50

Bekijken

Inlegzooltjes - Perfeet forefoot anatomic - 1 maat

Inlegzooltjes - Perfeet forefoot anatomic - 1 maat

Minder drukbelasting voor de voorvoet Voeten krijgen heel wat te verduren in het dagelijks leven. Tijdens het lopen, langdurig staan, sportieve activiteiten of door overgewicht kan hoge drukbelasting onder hielbeen of voorvoet ontstaan. Die belastingen kunnen voor uiteenlopende voetklachten zorgen, zoals een ontsteking van de voetzool (fasciitis plantaris), hielspoor en metatarsalgie. De unieke constructie van PerFeet Insoles zorgt voor demping en absorptie van de drukbelasting onder de voet tijdens het lopen en voorkomt zo overbelasting en pijnlijke drukpunten. Productvoordelen PerFeet Insoles - Gezonde voeten, comfort, functionaliteit, kwaliteit en perfecte pasvorm - Uniforme drukverdeling onder de voet - Hoogwaardig 100% siliconen, zonder toevoegingen of additieven - Hypoallergeen en pH-neutraal - Eenvoudig te reinigen met water en zeep - 'Form-to-Fit': desgewenst eenvoudig aanpassen (knippen) van detailmaten - Vervormt en verkleurt niet, ook niet na langdurig gebruik Ontwikkeld in samenwerking met diverse specialisten en een onafhankelijk testinstituut

€11,25

Bekijken

Wandbeugel Kunststof in diverse afmetingen

Wandbeugel Kunststof in diverse afmetingen

Deze kunststof wandbeugels hebben ronde bevestigings- en afdekplaatjes. De wandbeugels hebben groeven voor een betere grip. Verkrijgbaar in de afmetingen: - 30,5 cm - 40,5 cm (+ 2,00) - 45,5 cm (+ 3,00) - 61 cm (+ 5,00)

€12,25

Bekijken

Rollator Drive Nitro - Champagnekleur

Rollator Drive Nitro - Champagnekleur

De rollator Nitro van Drive is een zeer goede keus als u op zoek bent naar een rollator die stabiel, veilig en zeer wendbaar is. De extra grote wielen voor en de ergonomisch gevormde handgrepen zorgen dat deze lichtgewicht rollator prettig en comfortabel in gebruik is. De Drive Nitro rollator is makkelijk op te vouwen, de fixatieklem zorgt ervoor u dat de rollator compact kunt wegzetten en/of vervoeren. De moderne, bijgeleverde tas (max. belasting 5 kg) vouwt vanzelf mee. Kenmerken van de Drive Nitro rollator -Geschikt voor binnen en buiten gebruik -Extra grote voorwielen voor stabiliteit en rijcomfort -Ergonomisch gevormde handgrepen, in hoogte verstelbaar door eenvoudig kliksysteem -De remmen (kabels gentegreerd in het frame) laten zich licht bedienen -Meer stabiliteit en veiligheid door het kruisframe -Gepolsterde zitvlak en rugleuning -Reflectoren achter en voor -Het vouwmechanisme is met n hand te bedienen -Wordt standaard geleverd met stokhouder en tas met ritssluiting -Max. belasting in de mand 5 kg -Maximale belasting 130 kg Rollator Drive Nitro M - gebruikerslengte 1.70 m tot 1.85 m L - gebruikerslengte vanaf 1.85 m Gewicht van de Drive Nitro rollator is 7.2 kg (M) 7.4 kg (L)

€209,75

Bekijken

Rollator Topro Troja 2G Standaard

Rollator Topro Troja 2G Standaard

De Troja 2G rollator is de nieuwste Topro rollator, en de opvolger van de bekende Topro Troja. Bent u op zoek naar een rollator die volledig is ontwikkeld op basis van onderzoek en feedback van gebruikers en (fysio)therapeuten dan is de Topro Troja 2G beslist iets voor u. Het resultaat is een knap staaltje techniek: de 2e generatie Troja met nog meer gebruiksvriendelijkheid, veiligheid, comfort, degelijkheid en stabiliteit. Standaard producteigenschappen van de Troja 2G rollator: Bel, die bedienbaar is zonder dat u uw hand van het handvat hoeft te halen. Drempelhulp, daardoor kunt u de rollator eenvoudig kantelen over obstakels en stoepranden. Ergo-grip handvatten, bieden u veel comfort en geven u de mogelijkheid om de ergonomische handvatten op verschillende manieren vast te houden. Horizontaal opvouwbaar, u kunt de rollator daardoor makkelijk meenemen Memory-functie (handvatgeheugen), dit zorgt er voor dat de handvatten automatisch op de juiste hoogte afgesteld worden bij het uitklappen van de rollator. Quick Release systeem, dit systeem zorgt er voor dat u met n druk op de knop de wielen van de rollator kunt verwijderen. Reflectoren (rondom). Topro Troja 2G Standaard De Standaard uitvoering uit de 2G serie onderscheidt zich door de Comfort SOFT wielen. Dit zijn comfortabele zachte wielen. Ideaal voor buitenshuis. Verder beschikt deze rollator over een afsluitbare luxe boodschappentas, die geschikt is tot 5 kg bagage. Tevens is de tas afneembaar en beschikt hij over een schouderband. Verkrijgbaar in twee maten: Small voor gebruikers tussen de 130 en 170 cm Medium voor gebruikers tussen de 150 cm en 200 cm Tip: bent u langer dan 155 cm, kies dan voor Medium. Deze rollator kunt u nu online bestellen en wij bereken geen bezorgkosten. Het bestellen van een rollator is erg eenvoudig in onze webshop. Dit product is op voorraad leverbaar. Rollators voor senioren bezorgen wij gratis vanaf een bestelbedrag van 50. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met een van onze webshop medewerkers. Wij beantwoorden graag al uw vragen over het bestellen, bezorgen en de producteigenschappen van de rollators.

€318,75

Bekijken

Schoenband Ice Strap

Schoenband Ice Strap

Door de anti slip noppen die bevestigd zijn onde de Schoenband Ice Strap heeft u betere grip tijdens het wandelen door besneeuwde ondergronden. De Anti slip noppen zorgen voor een veiligere wandeling door de sneeuw. De anti slip band blijft flexibel tot in temperatuur van -40C.De schoenband van Vitility is gemakkelijk over schoenen of laarzen heen te schuiven. De banden worden geleverd met een waterdicht beschermhoesje. Het bestellen van een Schoenabdn Ice Strap kunt u eenvoudig online doen, aangezien wij deze producten op voorraad hebben. Bij een bestelling boven de 50,- berekenen wij geen verzendkosten. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerustcontactop met een van onze webshop medewerkers. Wij beantwoorden graag al uw vragen over het bestellen, bezorgen en de producteigenschappen van de Ice Strap.

€9,75

Bekijken

Splash Scooter Leg Cape

Splash Scooter Leg Cape

De scooter leg cape is een beenbekdekking om uw benen warm te houden op de scootmobiel. De scootmobiel beencape is waterafstotend en winddicht, hierdoor is hij ook in de wintermaanden en in de regen te gebruiken. Inclusief gewatteerde vachtvoering voor extra warmte. Kan met een eenvoudige kliksluiting om de stoel bevestigd worden. Snel en eenvoudig aan te trekken. Universele maat.

€79,75

Bekijken

Schoenuittrekker Vitility

Schoenuittrekker Vitility

De schoenuittrekker is geschikt voor mensen die moeite hebben met bukken en buigen. Dit hulpmiddel maakt het mogelijk om op een eenvoudige manier schoenen of laarzen (zonder ritssluiting) uit te trekken, zonder voorover te hoeven buigen. Men klemt de uittrekker tegen de hiel van de schoen of laars. Door de voet omhoog te bewegen, wordt de schoen of laars uitgetrokken. Ook gemakkelijk bij het uittrekken van vieze schoenen of laarzen, zodat de handen niet vies worden

€22,75

Bekijken

Rollatorlamp voor extra veiligheid

Rollatorlamp voor extra veiligheid

Lampje voor op uw rollator waardoor u veiliger het verkeer in kunt gaan als het donkerder wordt. - Materiaal: Siliconen en plastic - 2 blauwe LED lampjes - Voeding: 2 x CR2032 batterijen (inclusief) - Batterijduur: 35 uur (constant) / 160 uur (knipperen)

€8,94

Bekijken

Wandbeugel voor buiten

Wandbeugel voor buiten

Deze wandbeugel is ontworpen voor gebruik buitenshuis en heeft een goede greep.

€20,50

Bekijken

Elleboogkrukken, dubbel verstelbaar

Elleboogkrukken, dubbel verstelbaar

Comfortabele anatomische elleboogkruk Heeft u net dat beetje extra stabiliteit nodig tijdens het lopen of bent u op zoek naar een elleboogkruk die gemakkelijk in het gebruik is? Deze set onderarmkrukken is zeer gebruiksvriendelijk dankzij de anatomische handgrepen. De zachte handgrepen bieden steun aan de handpalm en verspreiden bovendien de druk. Dit zorgt ervoor dat u langere afstanden ook pijnloos kunt afleggen. Uiteraard zijn de krukken zeer gebruiksvriendelijke en ondersteunen zij een maximaal gebruikersgewicht van 100 kilogram. Verstelbare hoogte van de handgreep en armsteun Het voordeel van deze elleboogkruk is dat deze in hoogte verstelbaar is. Zowel de kruk als de armsteun zijn in hoogte te verstellen. De hoogte van de handgreep is verstelbaar van 66 tot 89 centimeter. De armsteun is te verstellen van 23 tot 31 centimeter. Hierdoor kunt u de elleboogkruk geheel naar uw eigen wensen afstellen. Diameter stokdop 21 mm

€51,25

Bekijken

Stokdoppen grijs

Stokdoppen grijs

Meer grip met uw kruk of wandelstok Na verloop van tijd kunnen de doppen van uw kruk en/of wandelstok gaan slijten. Om te voorkomen dat u minder grip heeft met uw kruk of wandelstok is het verstandig om een versleten dop te vervangen door een nieuwe. Voor de juiste diameter haal de oude dop van de stok of kruk en meet aan de onderkant van de stok of kruk wat de diameter is.Meer grip met uw kruk of wandelstok Zoekt u stokdoppen in de kleur zwart? Klik dan hier

€1,95

Bekijken

Ursec | Urinaal voor heren

Ursec | Urinaal voor heren

Het ideale urinaal voor heren uitgevoerd met een unieke terugloopbeveiliging waardoor er geen urine uit het urinaal kan lopen, zelfs niet waneer het urinaal omvalt of op zijn kop wordt gehouden Het Ursec lekvrije urinaal is makkelijk in het gebruik - Het urinaal is sterk, licht in gewicht en eenvoudig te hanteren - Het Ursec urinaal heeft een extra buiging van de hals en de zachte randen waardoor hij comfortabel in gebruik is - Het Ursec urinaal kan 's nachts bij de patint in bed blijven zodat de mantelzorger niet belast wordt door extra controles - Door de heldere (recyclebare) kunststof is het vulniveau goed zichtbaar. - Het Ursec urinaal is voorzien van een maatverdeling waardoor de urineproduktie gemeten kan worden zonder over te gieten in maatbeker - Door het ontluchtingsdopje is de fles makkelijk leeg te gieten. Het urinaal is bovendien zeer hyginisch: - Het materiaal verkleurt niet en ziet er daarom schoner uit. - Het urinaal is schoon te maken met water en chloor of een desinfecterend middel, maar kan ook worden gesteriliseerd in de autoclaaf (130C) - Doordat de urine niet kan teruglopen is er minder risico dat bacterin en virussen zich verspreiden; daarmee vermindert ook de kans op infecties. - Makkelijk schoon te maken omdat de koker afneembaar is

€39,75

Bekijken

Altijd de beste deals!

Oprolbare helling voor rolstoelgebruikers

Oprolbare helling voor rolstoelgebruikers

Met deze rolstoelhelling wordt het nemen van een hindernis als trappen veel makkelijker. De oprolbare rolstoelhelling is gemaakt van aluminium en licht van gewicht. Hierdoor is het mogelijk de helling mee te nemen, bijv. op vakantie of als u op bezoek gaat bij mensen waarvan de woning voor u niet makkelijk toegankelijk is. Produktspecificaties van de oprolbare rolstoelhelling -Lengte 91 cm -Breedte 75 cm -Gewicht 7 kg -Maximale belastbaarheid 227 kg Inclusief handige draagtas

€191,75

Bekijken

Boodschappennetje voor aan een rolstoel

Boodschappennetje voor aan een rolstoel

Boodschappennetje Dit boodschappennet is ideaal om uw spullen in op te bergen of om er uw boodschappen in mee te nemen. Het boodschappennet kunt u op een eenvoudige manier met clips aan uw rolstoel bevestigen. Afmeting 44 cm hoog x 46 cm breed

€18,75

Bekijken

Rollatorparaplu

Rollatorparaplu

Nieuw in ons assortimennt is de Parolla 2, de rollatorparaplu. Als het regent bent u vaak genoodzaakt thuis te blijven. De regen maakt het nagenoeg onmogelijk om met de rollator een wandeling te maken of een boodschap te doen. Wanneer u plotseling verrast wordt door een regenbui is het als rollator gebruiker onhandig om met zowel een paraplu als een rollator te lopen. Met de Parolla rollatorparaplu is dit verleden tijd! Een regenbui zal u niet meer tegenhouden om naar een afspraak te gaan of om uw wandeling en/of boodschap op uw gemak af te maken. Deze rollatorparaplu bevestigt u met de bijgeleverde materialen aan uw rollator, links of rechts, daar waar u hem het makkelijkste kunt bedienen. Als u de Parolla niet hoeft te gebruiken is de paraplu naar beneden geklapt en hangt de rollatorparaplu netjes naast uw rollator. Als het begint te regenen heeft u de houder met een eenvoudige handeling in de juiste stand gezet, u klapt de paraplu uit en bent beschermd tegen de regen. De Parolla rollatorparaplu is te gebruiken bij rollators met ronde en ovale duwstangen. Met Nederlandse montage- en gebruikshandleiding.

€47,95

Bekijken

Paraplu wandelstok - zwart

Paraplu wandelstok - zwart

De nieuwe wandelstokparaplu van StelComfortshop.nl is een betaalbare en betrouwbare wandelstok paraplu. Het grote voordeel van een paraplu en wandelstok in een is dat u dankzij dit product ook gedurende de regen buiten kunt komen. Voor veel ouderen zijn weersomstandigheden een grote reden om binnen te blijven, terwijl beweging vooral bij ouderen noodzakelijk is. De paraplu wandelstok helpt ouderen om ongestoord van hun wandeling te kunnen genieten. U gebruikt de parapluwandelstok zoals u een normale wandelstok zou gebruiken. U kunt er met uw volle gewicht op steunen en langere afstanden mee afleggen. Door het speciale materiaal waar de stok van is gemaakt is deze tevens zeer licht. Wanneer het weer begint te dreigen of het begint te regenen, kunt u gemakkelijk de paraplu (die om de wandelstok heen zit) losmaken van de wandelstok. U klapt hem vervolgens gemakkelijk uit. U beschikt nu over zowel een wandelstok als een paraplu. De wandelstok is qua functie precies hetzelfde gebleven. Hij kan nog steeds hetzelfde gewicht dragen. Het grote voordeel is echter dat u nu ook een paraplu bij de hand heeft om u te beschermen voor de regen of sneeuw. Productspecificaties van de paraplu wandelstok: - Handvat: haak - Mechanisme: handopening - Windproof: nee - Glasfiber: baleinen - Glasfiber specificatie: zwarte glasfiber baleinen - Materiaal doek: polyester pongee - Banen: 8 - Foedraal: nee - Statistieknummer: 660199100 - Merk: Falcone - Lengte: 86 cm - Paneelmaat: A: 39 cm, B: 58 cm, C: 52 cm - Diameter: 102 cm

€29,95

Bekijken

Scootmobiel Afikim Breeze S4

Scootmobiel Afikim Breeze S4

De Afikim scootmobiel Breeze S4 is een van de meest veelzijdige scootmobielen op de Nederlandse markt. De meeste scootmobielen op de Nederlandse markt hebben een actieradius van ongeveer 30 tot 35 kilometer. Met zijn grote actieradius van 45 kilometer is het mogelijk langere afstanden af te leggen op uw scootmobiel. De Afikim Breeze S4 scootmobiel brengt u verder dan iedere andere scootmobiel. Het geheim van de grote actieradius zit hem in de accu's. De accu's in de Afikim Breeze S4 scootmobiel zijn extra groot en krachtig (1300 Watt) waardoor deze meer energie kunnen opslaan. Verder zijn de accu's zo ontworpen dat de scootmobiel binnen 2 uur volledig opgeladen kan worden. De scootmobiel heeft vier wielen. Dit maakt de scootmobiel extra stabiel. Doordat de scootmobiel bechikt over 4 wielen zorgt er tevens voor dat schokken beter geabsorbeerd worden en de scootmobiel meer gewicht kan dragen. De scootmobiel kan een gewicht van maar liefst 200 kliogram dragen. Dit maakt de scootmobiel ook geschikt voor obesitas patienten. De scootmobiel heeft een modern design, comfortabele leren stoel, groot stuur, grote spiegels en LED verlichting aan zowel de voor als de achterkant van de scootmobiel. De Afikim scootmobiel is leverbaar in de kleur metalic zilver. Deze tijdloze kleur zorgt ervoor dat u gezien wordt op straat en helpt u zich te onderscheiden tussen alle andere scootmobielen op straat. Productspecificaties van de Afikim Breeze S4 scootmobiel: - Totale lengte: 165cm - Totale breedte: 68cm - Totale hoogte: 125cm - Bodemvrijheid: 12cm - Gewicht met batterijen: 155kg - zonder batterijen: 108kg - Actieradius met 2x 50A: 50km - Max. gewicht incl. gebruiker: 200kg - Maximale snelheid: 15km/h - Maximale klimhoek: 20% - Draaicirkel: 228cm - Zitting: 46cm - Type band: Luchtband - Afmeting band voor: 4.1/3.5x6 - Afmeting band achter: 3.5x10 - Type batterij: twee 12V 70-85 A/h - Motor: Achteraandrijving, 24V DC - Kleur: Metalic zilver Mocht u nog vragen hebben over de Afikim scootmobielen of welke scootmobiel het beste bij u past, neem dan gerust contact met ons op. Ons team van ervaren medewerkers staan u graag te woord om u te helpen de beste keus voor u te maken.

€5.795,00

Bekijken

Scootmobiel Afikim Breeze S3

Scootmobiel Afikim Breeze S3

De Afikim Breeze S3 scootmobiel is een van de meest comfortabele scootmobielen uit Nederland met drie wielen. Deze scootmobiel is zeer robuust en stabiel, ondanks het feit dat hij beschikt over drie in plaats van vier wielen. De Afikim scootmobiel Breeze S3 lijkt erg op de Afikim Breeze S4. Het voornaamste verschil tussen de twee scootmobielen is het aantal wielen. De S3 beschikt over drie wielen, waar de S4 beschikt over 4 wielen. De drie wielen van de Afikim Breeze S3 scootmobiel dienen niet als een nadeel te worden gezien. Doordat de scootmobiel een enkel wiel aan de voorzijde heeft wordt de draaicirkel met 85 centimeter verkleind. De totale draaicirkel van deze scootmobiel is slechts 143 centimeter! De scootmobiel heeft een grote actieradius, namelijk 45 kilometer. De slijtvaste luchtbanden van de scootmobiel zorgen ervoor dat iedere afgelegde meter comfortabel is. De grote en robuste wielen van de scootmobiel absorberen de meeste schokken op uiteenlopende terreinsoorten. Zo kunt u met alle gemak over een zandweg of over de stoep rijden zonder dat u het verschil merkt. De Afikim Breeze S3 scootmobiel wordt geleverd inclusief een boodschappenmandje voor aan de voorzijde van de scootmobiel. De stoel van de Breeze S3 scootmobiel is een zeer comfortabele, volledig verstelbare en draaibare orthopedische zitting met hoofdsteun en wegklapbare armleuningen. De stoel is volledig naar eigen wens in te stellen. Verder is de stoel van de scootmobiel draaibaar. Dit maakt het in- en uitstappen van de scootmobiel gemakkelijk en moeiteloos. Productspecificaties van de Afikim Breeze S3 scootmobiel: - Totale lengte 155cm - Totale breedte 68cm - Met brede wielen 88cm ( GT ) - Totale hoogte zonder overkapping 125cm - Met overkapping 164cm - Bodemvrijheid 12cm - Gewicht met batterijen 153kg - Zonder batterijen 106kg - Actieradius met 2x 85Ah accu's ca45km - Max. gewicht incl. gebruiker 200kg - Maximale snelheid 15km/h - Maximale klimhoek 20% - Draaicirkel 143cm - Zitting 46cm - Type band Luchtband - Type batterij twee 12V 85A/h - Motor Achteraandrijving, 24V DC - Kleur Metalic zilver

€5.495,00

Bekijken

Opvouwbare wandelstok met gelgreep in diverse kleuren

Opvouwbare wandelstok met gelgreep in diverse kleuren

Nieuw bij StelComfortshop.nl, de verstelbare wandelstok met Gelgreep. Deze wandelstok is voorzien van een comfortabele gelgreep. Deze gelgreep zorgt voor extra grip op de wandelstok tijdens het lopen. Verder veert de handgreep enigzins mee wanneer u erop rust, wat de vorming van blaren tegen gaat maar ook hand- en polsklachten helpt te voorkomen. De opvouwbare wandelstok is perfect voor onderweg of thuis. Dit komt doordat de wandelstok opvouwbaar is waardoor hij makkelijk en compact kan worden vervoerd. De wandelstok is in hoogte verstelbaar van 81 tot 93 centimeter en is kan een gewicht dragen tot 130 kilogram. De wandelstok is te bestelen in de volgende kleuren: - Rood - Blauw - Zwart Heeft u nog vragen over de verstelbare wandelstok met gelgreep? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.

€19,95

Bekijken

Uribag | Opvouwbaar urinaal voor mannen of vrouwen

Uribag | Opvouwbaar urinaal voor mannen of vrouwen

Uribag Het handzame herbruikbare urinaal voor onderweg Iedereen kent het wel, hoge nood en geen toilet in de buurt. Dan kan de Uribag u een oplossing bieden De Uribag is een klein, fraai vormgegeven urinaal voor onderweg die gemakkelijk mee te nemen is. Er zijn verschillende situaties waarin de Uribag redder in nood kan zijn bijv. in de auto, voor vrachtwagenchauffeurs, ouders met kleine kinderen, rolstoelgebruikers, zeilers, kampeerders en bergbeklimmers. Discreet en onopvallend kan u de uribag gebruiken en wordt de urine opgevangen in de lekvrije latex zak. Dit kan zowel in staande, zittende of liggende houding! Na gebruik doet u de dop erop, zodat u hem later, op een voor u gelegen moment kunt legen. Na reiniging met water en/of zeep kan de opvangzak weer eenvoudig terug in de koker. De uribag is verkrijgbaar in een heren- en een damesmodel(anatomisch gevormd) Het herenmodel is 8 cm hoog en heeft een diameter van 4,5 cm. Het damesmodel is 8 cm hoog en heeft een diameter van 8 cm De inhoud van de opvangzak is 1200 cc Tip - Als u de Uribag voor langere tijd niet gebruikt, zorg er dan voor dat de latexzak van binnen droog is. - I.v.m de hygiene wordt aangeraden wordt de Uribag strikt persoonlijk te gebruiken. - Pas op, als u overgevoelig bent voor latex kunt u de Uribag beter niet gebruiken.

€22,50

Bekijken

Drempelhulp op maat - Binnen enkele werkdagen in huis

Drempelhulp op maat - Binnen enkele werkdagen in huis

Bent u op zoek naar een drempelhulp op maat? Bij StelComfortshop.nl kunnen wij iedere afmeting drempelhulp produceren en binnen een aantal werkdagen bij u thuis bezorgen. Doordat wij de drempelhulpen zelf produceren kunnen wij de kostprijs (en daarmee de verkoopprijs) aanzienlijk lager houden dan andere producenten van drempelhulpen op maat. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een lage prijs voor uw drempelhulp. Bij StelComfortshop.nl verkopen wij buiten standaard drempelhulpen ook drempelhulpen die op maat voor u worden gemaakt. Bij de afbeeldingen treft u een aantal voorbeelden van drempelhulpen die op maat zijn gemaakt voor onze klanten. Al onze drempelhulpen worden gemaakt van hoogwaardig traanplaat aluminium. Weet u niet zeker of uw nieuwe drempelhulp op maat moet worden gemaakt of dat deze standaard in ons assortiment is opgenomen? Klik dan hier en kijk of uw maat standaard beschikbaar is. LET OP: een gemiddelde drempelhulp die op maat is gemaakt kost tussen de 200,00 en 400,00. Een daadwerkelijke prijs kan pas worden bepaald wanneer de afmetingen door onze medewerkers zijn opgenomen. Wilt u een drempelhulp op maat laten maken? Klik dan hier om met ons in contact te komen. Onze medewerkers zullen de door u gewenste afmetingen noteren en dezelfde werkdag nog een offerte naar u opsturen. U kunt ook ten alle tijden bellen voor advies over drempelhulpen en uw situatie. Dit alles is uiteraard volledig vrijblijvend.

€200,00

Bekijken

EOL - Wandelstok Airgo Comfort Plus - In diverse kleuren

EOL - Wandelstok Airgo Comfort Plus - In diverse kleuren

De Airgo Comfort Plus wandelstok biedt bijzonder veel comfort en veiligheid tijdens het lopen. De zachte bovenkant van het handvat ligt prettig in de hand en helpt schokken op te vangen. Het lichtgevende polsbandje zorgt voor veiligheid in het donker. De wandelstokdop is speciaal ontwikkeld om tijdens het lopen een vloeiende beweging te krijgen. De individuele hoogteinstellingen maken de wandelstok geschikt voor comfortabel gebruik door iedereen. Stel de wandelstok in op de juiste hoogte door het handvat van de wandelstok gelijk te houden met de pols, wanneer de arm langs het lichaam hangt.

€23,50

Bekijken

Flowee Blue/Pink

Flowee Blue/Pink

trendy spijkermat Flowee

€29,00

Bekijken

Draagtas Flowee Fuchsia

Draagtas Flowee Fuchsia

handige draagtas voor spijkermat Flowee

€3,50

Bekijken

Vitamine D3 1000IE

Vitamine D3 1000IE

Vitamine D3 = De zonnevitamineOpname van CalciumCalciumgehalte in het bloedNormale bottenNormale werking van de spierenNormale tandenWerking van het immuunsysteen

€16,89

Bekijken

Choldown

Choldown

Choldown draagt bij tot het instant houden van de normale concentratie van cholesterol in het bloed.Rode Rijst GistBeheerst de CholesterolVisolieQ10 CoenzymVitamine E3 plantenextracten

€24,90

Bekijken

Altijd sportief!

Telestik (magneet)

Telestik (magneet)

Telestik (magneet)

€19,35

Bekijken

Altijd de beste deals!

Elleboogkrukken - volwassenen (150 kg.)

Elleboogkrukken - volwassenen (150 kg.)

Elleboogkrukken - volwassenen (150 kg.)

€23,95

Bekijken

Excel Globetraveller - lichtgewicht transportrolstoel

Excel Globetraveller - lichtgewicht transportrolstoel

Excel Globetraveller - lichtgewicht transportrolstoel

€236,00

Bekijken

Caremart Free & Me (blue metallic)

Caremart Free & Me (blue metallic)

Caremart Free & Me (blue metallic)

€2.245,00

Bekijken

Toiletverhoger +11 cm, zacht (decubitus risico geschikt)

Toiletverhoger +11 cm, zacht (decubitus risico geschikt)

Toiletverhoger +11 cm, zacht (decubitus risico geschikt)

€49,50

Bekijken

Toiletverhoger +14 cm

Toiletverhoger +14 cm

Toiletverhoger +14 cm

€29,50

Bekijken

Douchestoel met rugleuning - comfortabel

Douchestoel met rugleuning - comfortabel

Douchestoel met rugleuning - comfortabel

€79,00

Bekijken

Easy2Hold

Easy2Hold

Easy2Hold

€8,35

Bekijken

Elleboogkrukken - volwassenen, XL (200 kg.)

Elleboogkrukken - volwassenen, XL (200 kg.)

Elleboogkrukken - volwassenen, XL (200 kg.)

€27,95

Bekijken

Douchestoel met rugleuning

Douchestoel met rugleuning

Douchestoel met rugleuning

€57,50

Bekijken

Beschermhoezen - illa (ARM)

Beschermhoezen - illa (ARM)

Beschermhoezen - illa (ARM)

€9,69

Bekijken

Douche- en toiletstoel - mulitfunctioneel

Douche- en toiletstoel - mulitfunctioneel

Douche- en toiletstoel - mulitfunctioneel

€499,00

Bekijken

Douchestoel lichtgewicht

Douchestoel lichtgewicht

Douchestoel lichtgewicht

€64,00

Bekijken

Beschermhoes (kind - halve arm)

Beschermhoes (kind - halve arm)

Beschermhoes (kind - halve arm)

€25,95

Bekijken

Beschermhoes (volwassen - elleboog)

Beschermhoes (volwassen - elleboog)

Beschermhoes (volwassen - elleboog)

€31,95

Bekijken

Beschermhoes (volwassen - hele arm)

Beschermhoes (volwassen - hele arm)

Beschermhoes (volwassen - hele arm)

€29,55

Bekijken

Wandgreep recht (30 cm)

Wandgreep recht (30 cm)

Wandgreep recht (30 cm)

€11,50

Bekijken

Sliplift

Sliplift

Sliplift

€53,55

Bekijken

Flipstick wandelstok met zitting (4 types)

Flipstick wandelstok met zitting (4 types)

Flipstick wandelstok met zitting (4 types)

€33,65

Bekijken

Drinkbeker Dignity

Drinkbeker Dignity

Drinkbeker Dignity

€21,40

Bekijken

Wandelstok - opvouwbaar

Wandelstok - opvouwbaar

Wandelstok - opvouwbaar

€16,95

Bekijken

Vinger contractuur kussen

Vinger contractuur kussen

Vinger contractuur kussen

€48,95

Bekijken

Harley Designer ringkussen

Harley Designer ringkussen

Harley Designer ringkussen

€47,90

Bekijken

Boiley magnetron eierkoker

Boiley magnetron eierkoker

Boiley magnetron eierkoker

€10,15

Bekijken

Easybin® Silver Deluxe 42

Easybin® Silver Deluxe 42

Easybin Silver Deluxe 42

€147,85

Bekijken