• Reizen en vakantie
 • Elektronica, TV en meer
 • Dieren
 • Speelgoed
 • Games en spellen
 • Sierraden en Fashion
 • Erotiek
 • Wonen en Slapen
 • Fietsen
 • Mode en Fashion
 • Verzoring en gezondheid
 • Tuin en terras
Voor alle koffers, tafels, bedden, stoelen, badkamers, vloeren, banken, speelgoed, televisies, kleding en dieren

DVD

Studio 100 - Dvd Prinsessia: De Prinselijke Kikker

Studio 100 - Dvd Prinsessia: De Prinselijke Kikker

Studio 100 dvd prinsessia: de prinselijke kikker. 5 prinsessia avonturen op n dvd. De prinselijke kikker: nadat de prinsessen een grap met kamiel hebben uitgehaald, wil hij hen terug pakken. Hij zet een kikker in de fontein en probeert de prinsessen wijs te maken dat de kikker in een prins verandert wanneer je hem kust. Pyjamageest: de prinsessen houden een pyjamafeestje. Iris verteld de legende van hector met de gouden helm. Dat brengt voilet op een idee: ze wil samen met madeliefje de andere prinsessen doen geloven dat hector cht bestaat. Het prinsessenrecord: de prinsessen houden een weddenschap om het langste wakker te blijven. Diegene die het langste kan opblijven, krijgt een chocoladetaart van basiel. Linde wil de overheerlijke taart winnen en probeert de andere te saboteren. Prinsessia politie: juf flora heeft een nieuwe muziekdoos die niemand mag aanraken. Linde wil er stiekem naar luisteren wanneer juf flora weg is, maar maakt hem per ongeluk stuk. Ze durft het niet te vertellen en schakelt kamiel in om de muziekdoos te maken. Ondertussen wordt door de andere prinsessen de prinsessia politie opgericht om de dief van de muziekdoos op te sporen. De grens van een prinses: linde en iris hebben ruzie en delen hun kamer in tween door een lijn te trekken. Ook in de rest van de school trekken ze de lijn verder. De andere prinsessen worden al snel meegesleurd in het 'spel' en kiezen een kant. Leeftijd: geschikt voor alle leeftijden speelduur: 70 minuten

€11,99

Bekijken

Studio 100 - Dvd Heidi: De Avonturen Van Heidi Vol. 5

Studio 100 - Dvd Heidi: De Avonturen Van Heidi Vol. 5

Heidi, een weesmeisje, groeit op bij haar grootvader, die in een huisje in de bergen woont. Eerst is heidi een beetje bang van hem omdat iedereen in het dorp hem onaardig vindt, maar hij blijkt een zeer aardige man te zijn. Ze leert er ook een jongen kennen, peter. Ze brengen samen veel tijd door en trekken dikwijls met de geiten te bergen in. Samen beleven ze elke dag een nieuw avontuur. Verhaaltjes het geheimzinnige bezoek tante dete keert terug aankomst in frankfurt een nieuw leven

€7,99

Bekijken

Studio 100 - Dvd Bumba Deel 14: In De Ruimte

Studio 100 - Dvd Bumba Deel 14: In De Ruimte

Bumba vliegt met zijn circusvrienden door de ruimte op zoek naar mooie planeten. Hij landt op nieuwe werelden en ontmoet het ruimtemannetje arro. Arro heeft een prachtige raket. Bumba en arro worden dikke vrienden en beleven samen de gekste avonturen. Taal: vlaams / frans

€7,99

Bekijken

Studio 100 - Dvd Rox Vol. 4

Studio 100 - Dvd Rox Vol. 4

Rick, olivia en xavier: drie jonge helden met speciale talenten n een nog veel specialere auto: de biologische superwagen rox. In het grootste geheim worden ze door de kolonel ingeschakeld om misdaden op te lossen. Falen is geen optie! Ivoor de afrikaanse president mdour komt naar ons land om het verdrag tegen de ivoorhandel te verlengen. Bij zijn aankomst verdwijnt hij. De president duikt al snel weer op, waarna de kolonel de missie van zijn team beindigt. Maar de leden van team rox vermoeden dat er meer aan de hand is rood licht de kolonel schakelt team rox in omdat geldtransportwagens op klaarlichte dag worden overvallen en leeggeroofd. Wie zijn de boeven? Hoe gaan ze te werk? Team rox krijgt het niet gemakkelijk om de boeven te ontmaskeren en de waarheid aan het licht te brengen. Satelliet boeven breken in het world space control center in en proberen de bediening van de satellieten die rond de aarde zweven over te nemen. Gelukkig slagen zij niet in hun opzet, maar alles wijst erop dat de boeven het opnieuw zullen proberen. Team rox moet er alles aan doen om de boeven te stoppen!

€11,50

Bekijken

Studio 100 - Dvd Bobo: Groene Vingers

Studio 100 - Dvd Bobo: Groene Vingers

Bobo is een vrolijk blauw konijn. Hij woont in een boomhut met zijn ouders en zusje krabbel. Samen met krabbel en beste vriend tjerk beleeft hij de leukste avonturen! Als bobo buiten speelt, vraagt de buurman altijd of het rustiger kan. Hij is een echte mopperkont, maar daar trekt bobo zich niets van aan... Nieuwsgierig als bobo is, ontdekt en leert hij samen met jou. "snuffelsnuit, ik ben eruit!", roept bobo dan. Ontdek de verrassende wereld van bobo. Afleveringen: - groene vingers - snuffel spruit - gezocht boef - waarzegger bobo - bobo's wonderlamp - de serenade - de tekenwedstrijd - tjerks geheugenverlies - belofte maakt schuld - de mummie

€7,99

Bekijken

The Notebook

The Notebook

Een doorleefde man beschrijft vanuit zijn versleten dagboek het ongelooflijk meeslepende liefdesverhaal van Allie en Noah: De jonge Allie Hamilton (Rachel McAdams) wordt op haar vakantie hopeloos verliefd op de knappe Noah Calhoun (Ryan Gosling) en ze beleven een onvergetelijke zomer vol hartstocht en passie. Onder druk van haar ouders verliezen de twee elkaar uit het oog. Als Allie op het punt van trouwen staat met de man die wel door haar ouders goedgekeurd wordt, slaat de twijfel toe. Kiest ze voor de liefde van haar leven of kiest ze voor haar ouders goedkeuring. Een bijna onmogelijke opgave en. Kan ze haar Noah vinden? Hebben ze na al die jaren echt nog zulke warme gevoelens voor elkaar of zijn de herinneringen mooier dan de werkelijkheid?

€10,00

Bekijken

Altijd sportief!

From Dusk till Dawn

From Dusk till Dawn

De moordzuchtige broers Gecko zijn op de vlucht na een bloedige bankoverval. Ze dwingen een priester en zijn spannende tienerdochter om hen de grens met Mexico over te smokkelen. Daar overnachten ze in een aftandse toplessbar middenin de woestijn: de 'Titty Twister'. Alles lijkt normaal, maar 's avonds verschijnen ineens honderden vampiers!!! En ze kunnen het bloed van de Gecko broers wel drinken! Keiharde gevechten volgen om de aanvallen van de demonen te overleven. Het wordt een waanzinnige, spetterende helse slachtpartij. Maar of ze zo'n overmacht de baas kunnen.

€10,00

Bekijken

Green Zone

Green Zone

Het jaar: 2003. De plaats: Bagdad. De missie: het opsporen van de massavernietigingswapens die door het regime van Saddam verstopt werden. Legerofficier Miller (Matt Damon) voert een Amerikaans eliteteam aan dat tijdens zijn zoektocht op een dodelijk complot van moord en bedrog stuit, met vertakkingen tot in de hoogste gelederen. Gaandeweg ontdekt Miller dat hij niemand kan vertrouwen en dat de dodelijkste vijanden precies degenen zijn die beweren aan zijn kant te staan.

€10,00

Bekijken

30 Days Of Night (steelbook)

30 Days Of Night (steelbook)

In een klein stadje in Alaska is het eenmaal per jaar 30 dagen lang nacht. Terwijl de bewoners in de greep zijn van de Poolnacht, worden ze bezocht door een horde bloeddorstige, doodsbleke vampiers, onder aanvoering van de ijzingwekkende Marlow. Een voor een vallen ze ten prooi aan de vampiers, maar een kleine groep weet aan het bloedbad te ontsnappen, waaronder sheriff Oleson en zijn ex-vrouw Stella. Gesoleerd van de buitenwereld moeten ze zien te overleven, terwijl buiten in de ijskoude, donkere nacht de vampiers naar hen op zoek zijn. Een zenuwslopend kat en muisspel begint.

€10,00

Bekijken

There Will Be Blood

There Will Be Blood

In dit zeer bejubelde meesterwerk en Amerikaanse epos die je moet zien, schittert Daniel Days-Lewis, die voor zijn prestatie een Academy Award (Beste Acteur, 2007) won. Daniel Plainview en zijn zoon zijn zelfstandige oliehandelaren, op zoek naar een beter leven in Californie rond het begin van de twintigste eeuw. Ze worden uitgedaagd door een jonge predikant, Eli Sunday (Paul Dano), wiens eigen ambitie niet onderdoet voor die van Plainview. Hun strijd vormt het middelpunt van een enge, historische reis vol zwarte humor, naar een poel van krankzinnigheid.

€10,00

Bekijken

Running Scared

Running Scared

Nadat een drugsdeal is uitgelopen op een bloedbad waarbij een corrupte smeris is neergeschoten, krijgt gangster Joey (Paul Walker) opdracht het gebruikte vuurwapen te laten verdwijnen. Het simpele klusje verandert in een nachtmerrie wanneer de buurjongen van Joey het pistool steelt en zijn agressieve stiefvader neerschiet. Voordat zijn maffiabazen er achter komen dat het pistool zoek is, moet Joey zijn buurjongen en het pistool terugvinden voordat de politie het in handen krijgt. Een race tegen de klok begint.

€10,00

Bekijken

The Fifth Element (Prestige Collection)

The Fifth Element (Prestige Collection)

Het is de 23e eeuw. Zoals elke 5000 jaar, wordt het leven op de aarde bedreigd door de vijandelijke krachten uit het heelal die al het leven op aarde willen uitroeien. De enige die het onheil kan voorkomen is een vrouw, het Vijfde Element. Zij wordt geholpen door de taxichauffeur en ex-militair Corben Dallas. Samen ondernemen ze een gevaarlijk zoektocht naar de andere vier elementen water, vuur, lucht en aarde. Regisseur Luc Besson presenteert een sprookjesachtig en groots heldenepos.

€10,00

Bekijken

Dorian Gray

Dorian Gray

De jonge Dorian Gray wordt opgenomen onder de vleugels van Lord Henry Wotton, die hem kennis laat maken met de dubieuze genoegens van het leven in Londen. Wanneer Dorian een ongelofelijk, realistisch portret van zichzelf ziet, zweert hij alles te doen wat nodig is om de rest van zijn leven er zo jong en knap uit te blijven zien als op het schilderij. Zijn nieuwe levensstijl krijgt al snel veel aandacht en Dorian ziet zichzelf steeds verder wegglijden in een extravagante wereld van zonden en seks. Door zijn slechte gedrag wordt hij gedwongen het land te ontvluchten. Als hij 25 jaar later terugkeert ziet hij er, tot verrassing van zijn oude vrienden, precies hetzelfde uit. Het schilderij heeft daarentegen monsterlijke vormen aangenomen. Lukt het Dorian, om achtervolgd door paranoia en angst, te ontsnappen aan zijn leven en vindt hij eindelijk liefde en verlossing??

€10,00

Bekijken

Gasaraki 4

Gasaraki 4

Voor dit product is nog geen omschrijving beschikbaar.

€5,00

Bekijken

Kenshin Vol. 10

Kenshin Vol. 10

Voor dit product is nog geen omschrijving beschikbaar.

€5,00

Bekijken

Superhero Movie

Superhero Movie

Rick Riker wordt gepest op school, maar wanneer hij tijdens een schooluitstapje gebeten wordt door een genetisch gemanipuleerde libelle, krijgt de sullige loser ineens superkrachten. Kon hij ze nou ook maar gebruiken! Dat zou wel handig zijn nu superschurk Hourglass de wereld bedreigt. Geholpen door zijn oom Albert (Leslie Nielsen) weet Rick zijn krachten onder controle te krijgen en uit te groeien tot een superheld. Maar hoeveel superhelden zijn er nodig om de wereld te redden? In deze hilarische komedie van de makers van Scary Movie en The Naked Gun worden bijna alle superheldenfilms van de laatste jaren op de hak genomen, waaronder Spider-Man, The X-Men, Batman en The Fantastic Four.

€10,00

Bekijken

Scary Movie 3

Scary Movie 3

Ongelooflijke wereldschokkende gebeurtenissen schreeuwen om Cindy's aandacht. een invasie van aliens, een heel speciale videoband, eigenaardige graancirkels, de voorspellingen van &quot.The One&quot. angstaanjagend kijkende kinderen, ambitieuze blanke rappers en zelfs Michael Jackson ontbreekt niet. Al deze massale en levensgevaarlijke samenzweringen moet ze samen met de mensen om haar heen zien op te lossen. Is de wereld nog te redden.

€10,00

Bekijken

James Bond From Russia With Love

James Bond From Russia With Love

Sean Connery keert terug als James Bond in dit spannende avontuur vol opmerkelijke schurken, prachtige vrouwen en exotische locaties! Deze keer rekent Bond af met de kwaadaardige spectre organisatie en gaat hij op jacht naar een Russische decoderingsmachine. Hiervoor moet hij wel een roekeloze bootachtervolging, een helikopteraanval en een dodelijk gevecht aan boord van de orient express overleven.

€10,00

Bekijken

Wall Street Money Never Sleeps

Wall Street Money Never Sleeps

Michael Douglas is terug als Gordon Gekko. een van de meest beruchte oplichters uit de filmgeschiedenis, in dit indrukwekkende vervolg op de filmklassieker Wall Street. Nadat hij zijn lange gevangenisstraf heeft uitgezeten, is Gordon Gekko een buitenstaander in de financiele wereld die hij ooit domineerde. Hij gaat een verbond aan met Jake (Shia LaBeouf), de verloofde van zijn dochter, om hun verbroken relatie weer te herstellen. Maar kunnen zij Gekko werkelijk vertrouwen?

€10,00

Bekijken

Altijd sportief!

Oceans

Oceans

Na Earth en Winged Migration brengt Oceans ons een nieuwe blik op de indrukwekkende wereld van onze oceanen. Bijna drie kwart van de aarde bestaat uit water. Oceans laat zien welke mysteries onder de oppervlakte schuilgaan. Filmmakers Jacques Perrin (Winged Migration, Microcosmos) en Jacques Cluzaud duiken diep in de oceanen van de wereld om ons de ongelofelijke dieren te laten zien die daar leven. Met nooit eerder vertoonde beelden, gemaakt met behulp van de nieuwste technieken, biedt Oceans een unieke kijk op de wereldzeeen.

€10,00

Bekijken

The Librarian 3 The Curse Of The Judas Chalice

The Librarian 3 The Curse Of The Judas Chalice

De librarian is terug! In dit derde deel van de fantastische filmreeks beleeft bibliothecaris en avonturier Flynn Carsen (Noah Wyle) zijn spannendste avontuur tot nu toe. Tijdens een gevaarlijke missie om de historische Kelk van Judas terug te vinden, wordt Flynn gered door de mysterieuze en bloedmooie Simone Renoire, een vrouw met een duister geheim. Samen zetten ze hun zoektocht voort, die leidt naar een verborgen crypte in New Orleans, waar Flynn niet alleen het geheim van Simone ontdekt maar ook zijn ware missie: een eeuwenoud kwaad dreigt op de wereld te worden losgelaten. Kan Flynn het stoppen? Een avontuur vol spanning en spektakel!

€10,00

Bekijken

Carlito's Way

Carlito's Way

Dankzij het grote vakmanschap van zijn advocaat Kleinfeld (Sean Penn), komt de harde crimineel Carlito Brigante na een aantal jaren in de gevangenis te hebben gezeten vrij. Deze keer is Carlito vastbesloten op het rechte pad te blijven. Hij wil zich terugtrekken op de Bahama's met zijn grote liefde Gail (Penelope Ann Miller) en de kost verdienen met het verhuren van auto's. De corrupte Kleinfeld wil hem wel helpen. Hij heeft een klusje waarmee Carlito een leuk startkapitaal kan verdienen. Hij noemt het slechts een kleine gunst, uit loyaliteit voor bewezen diensten. Maar als Carlito iets geleerd heeft uit het verleden, dan is het wel dat loyaliteit dodelijker is dan een kogel.

€10,00

Bekijken

Men of Honor

Men of Honor

Cuba Gooding Jr. speelt Carl Brashear, de eerste neger die aangenomen wordt op de marine school voor bergingsduikers en uiteindelijk 'Master Diver' wil worden. Zijn vader zei altijd tegen hem: 'Geef nooit op, wees de beste!' en dat heeft Carl goed in zijn oren geknoopt. Zijn doorzettingsvermogen wordt danig op de proef gesteld door de verbitterde Chief Billy Sunday, die hem op alle fronten tegenwerkt. Ook zijn racistische collega's maken hem het leven zuur, maar Carl blijft trouw aan zijn ambities. Men Of Honor is een verhaal over de vastberadenheid van de menselijke geest.

€10,00

Bekijken

Gundam Seed Vol.10

Gundam Seed Vol.10

The story, set during the Bloody Valentine War, begins in the neutral space colony Heliopolis, where secret development of advanced mobile suits for the Naturals' war effort is being conducted. The colony is attacked by ZAFT forces, the military of the Coordinators, with the objective of stealing the new units. During the incursion a teenager Coordinator named Kira Yamato, upon seeing his friends in danger, pilots the GAT-X105 Strike mobile suit to fend off the invaders but the colony is critically damaged in the ensuing fight. As Heliopolis disintegrates, the survivors board an Archangel class assault ship belonging to the Earth Alliance, the Natural's military, and begin their journey to the Alliance base in Alaska. During the journey to Earth, Kira pilots the Strike to counter a series of attacks by ZAFT but is seemingly killed by his childhood friend, ZAFT soldier Athrun Zala, during one of their battles in which he is nearly killed. Kira survives the attack is treated in one of the PLANT space colonies, home to the Coordinators. The Archangel arrives in Alaska but ZAFT launches a full scale attack on the base overpowering their enemies.

€5,00

Bekijken

Scryed Vol. 5

Scryed Vol. 5

Voor dit product is nog geen omschrijving beschikbaar.

€5,00

Bekijken

Finding Neverland

Finding Neverland

Succesvol schrijver van ludieke theatervoorstellingen J.M. Barrie ontmoet onverwachts zijn nieuwe inspiratiebron: vier kinderen die zonder vader door het leven gaan. Hij raakt spelenderwijs erg goed bevriend met hen en hun zeer charmante moeder. James laat de jongens op verrassende manieren zien dat alles mogelijk is en dat je met fantasie een fantastisch leuke eigen wereld kunt creeren. Hij leert ze niet alleen allerlei dwaze streken, kattenkwaad en spelletjes, maar brengt ook weer lol, vrolijkheid en onbezorgdheid terug in het hele gezin.

€10,00

Bekijken

Gasaraki 7

Gasaraki 7

Voor dit product is nog geen omschrijving beschikbaar.

€5,00

Bekijken

Rendition

Rendition

Als de man van de Amerikaanse Isabella El-Ibrahimi op een dag niet thuis komt van een zakenreis, moet ze hemel en aarde bewegen om er achter te komen wat er mis is. Een telefoontje met iemand uit Noord-Afrika en een Arabische naam zijn genoeg om het middelpunt te worden van een onbeschrijfelijke nachtmerrie. Isabella is radeloos, maar kan gelukkig terugvallen op haar oude studievriend Alan Smith die goede politieke connecties heeft. Maar politiek is traag en Isabella raakt verstrikt in een verstikkend web van verborgen agenda's en machtsverhoudingen in de Amerikaanse politieke arena. Ondertussen is haar man Anwar afgevoerd naar een gevangenis in Noord-Afrika, waar de onervaren CIA-analist Doug Freeman noodgedwongen toezicht moet houden bij de meest gruwelijke ondervragingen. Is er een manier om een eind te maken aan dit soort misstanden, die zich schijnbaar dagelijks overal ter wereld afspelen

€10,00

Bekijken

Passengers

Passengers

Na een vliegtuigcrash wordt Claire Summers (Anne Hathaway) aangewezen om de vijf overlevenden te begeleiden. Sommigen van hen beweren dat het ongeluk is veroorzaakt door een explosie, maar de luchtvaartmaatschappij ontkent dat. En van de overlevenden is Eric (Patrick Wilson) en Claire ontdekt dat ze speciale gevoelens voor hem heeft. Op het moment dat hun professionele relatie overgaat in een romance, verdwijnen de overige overlevenden en beseft Claire dat Eric haar laatste hoop is.

€10,00

Bekijken

Scream 3

Scream 3

Na alle angstaanjagende gebeurtenissen vinden we Sidney verstopt in een afgelegen huis terug: maar ook in dit veilige onderkomen ontsnapt ze niet aan haar nachtmerries. Na een ijzingwekkend telefoongesprek wordt het duidelijk dat de echte nachtmerrie eindelijk is begonnen! Als even later een moord, met naast het lijk een foto van Sidneys moeder, wordt ontdekt, rest haar niets anders dan op zoek te gaan naar en af te rekenen met de ongrijpbare en weerzinwekkende moordenaar. Als haar collega's op onnavolgbare wijze ook nog stuk voor stuk afgeslacht worden, ontdekt ze dat alles toch anders in elkaar steekt dan je zou vermoeden. Je zit op het puntje van je stoel beklemd door een combinatie van razendsnelle humor, bijtende ironie maar vooral van een aanzwellende, wurgende doodsangst.

€10,00

Bekijken

Casino

Casino

Het Las Vegas van 1973 is de achtergrond voor dit aangrijpende, op ware feiten gebaseerde verhaal over de casinoactiviteiten van de maffia waarin miljarden omgingen. Oscar-winnaars Robert De Niro en Joe Pesci spelen samen met Sharon Stone de hoofdrol in deze meeslepende kijk van Martin Scorsese op een rijk dat door toedoen van blinde ambitie, ongebreidelde passie en pure hebzucht ten onder ging. Met extra's die ons kijkje bieden achter de schermen van het op het oog aanlokkelijke leven van mensen die hun leven en toekomst lieten bepalen door het lot.

€10,00

Bekijken

The Legend of Bruce Lee

The Legend of Bruce Lee

Een gloednieuwe miniserie over het leven van Bruce Lee, geproduceerd door zijn weduwe en dochter en met internationale martial arts sterren in de hoofdrollen! Bruce Lee wordt in Hongkong opgeleid door de legendarische kungfu- meester LP Man, en studeert vervolgens filosofie in de Verenigde Staten. Daar besluit hij zijn kennis van vechtkunst te delen met Amerikaanse studenten, wat kwaad bloed zet bij andere Chinese kungfu - meesters, die vinden dat kungfu alleen voor Chinezen is. Hoewel Lee succes heeft in de VS, krijgt hij ook te maken met racisme. Dat drijft hem terug naar zijn geboorteland, waar hij uitgroeit tot een wereldster. Maar Lee heeft ook een duistere zijde. Hij probeert voortdurend de grenzen van zijn lichamelijke incasseringsvermogen te overschrijden. Uiteindelijk eist de roem een zware tol.

€10,00

Bekijken

Mission Impossible

Mission Impossible

Tom Cruise doet het scherm ontploffen in deze aktie-thriller die je op het puntje van je stoel houdt voor je er vanaf knalt. Ethan Hunt (Cruise) is een geheim agent die opdraait voor de dood van zijn teamgenoten bij een zeer geheime aktie. Op de vlucht voor huurmoordenaars van de regering, breekt hij in bij de strengst beveiligde plek op aarde: de computerkamer van de CIA, vecht hij duels uit op het dak van een hogesnelheidstrein en raced als een aangestoken lont om zijn achtervolgers steeds een stap voor te zijn. Elke stap die hij doet, brengt hem dichter bij de verschrikkelijke waarheid. Jouw missie, mocht je besluiten hem te accepteren, is vol te houden in de meest spectaculaire actiefilm van het jaar!

€10,00

Bekijken

Cabin Fever & Cabin Fever 2

Cabin Fever & Cabin Fever 2

Cabin fever: Vijf vrienden vertrekken voor een vakantie naar een afgelegen huisje in het bos. Ze hebben lekker eten, drank en muziek en zijn helemaal 'ready to party!' Maar dan komen ze iemand tegen die ziek is Hij blijkt genfecteerd te zijn met een vleesetende bacterie Cabin Fever is de horrorsensatie van het jaar! Een geweldige hommage aan klassiekers als Evil Dead, The BlairWitch Project, Wrong Turn en John Carpenter's The Thing. Cabin fever 2: Dagen nadat een vleesetend virus zijn vrienden verslonden heeft, wil Paul (de laatste overlevende uit het eerste deel) zijn omgeving waarschuwen. Maar dan is het al te laat: een plaatselijke fabriek waar flessen gevuld worden heeft genfecteerd bronwater gebruikt. Op deze manier weet het virus op een middelbare school uit te breken en dan ook nog tijdens het jaarlijkse schoolbal Tientallen jongens en meisjes bereiden zich voor op een feest, niet beseffende dat het virus er een bloedbad van zal maken.

€15,00

Bekijken

The Children

The Children

Wat begint als een rustige vakantie voor twee families, eindigt in een wanhopige strijd om te overleven wanneer de kinderen op mysterieuze wijze een voor een ziek worden en zich in toenemende mate, en met vreselijke gevolgen, tegen hun ouders keren.

€10,00

Bekijken

Wild Things

Wild Things

Kevin Bacon, Matt Dillon, Neve Campbell, Denise Richards en Bill Murray schitteren in deze thriller over twee studentes, de leraar die ze beschuldigen van verkrachting en een detective die erachter komt dat ze niets is zoals het lijkt.

€10,00

Bekijken

Final Destination 2

Final Destination 2

Kimberly krijgt een onheilspellend visioen terwijl ze met haar vrienden op de snelweg rijdt. Een boomstam die op de weg valt, brengt een kettingreactie teweeg waarbij tientallen mensen gruwelijk aan hun eind komen. Ze blokkeert de weg en ziet het weerzinwekkende ongeluk inderdaad gebeuren. Ze heeft het leven gered van alle automobilisten achter haar. Helaas laat de dood zich niet zo makkelijk aftroeven. Haar vrienden zijn de eersten die voor haar ogen te pletter worden gereden. Ze weet het nu zeker. Iedereen die de snelweg levend heeft verlaten, staat op het onheilspellende wenslijstje van de dood. Een voor een worden ze te grazen genomen. Ze moeten doen wat de overlevenden van de vliegtuigramp in FINAL DESTINATION niet lukte: in leven blijven.

€10,00

Bekijken

Vanishing Point

Vanishing Point

Barry Newman speelt de rol van Kowalski, de laatste echte Amerikaanse held, die wil laten zien dat hij van Denver naar San Fransisco kan rijden in maar vijftien uur. In dit met actie overladen avontuur onder hoogspanning ontmoet hij onderweg een ratelslangjager, een naakte vrouw op een motorfiets en een blinde diskjockey die gevaar 'ziet' in de toekomst.

€10,00

Bekijken

Bring me the Head of the Machine Gun Woman

Bring me the Head of the Machine Gun Woman

De meedogenloze Argentijnse schurk Che Longana doet alles wat hij kan om niet vermoord te worden door een vrouw - een sexy en bloeddorstige vamp die bekend staat als de 'Machine gun woman'. Een legertje huurmoordenaars is belust op de duizelingwekkende som geld die hij op haar hoofd zet. De naeve dj Santiago Fernandez, een verwoede gamer, beluistert een geheime ontmoeting tussen Longana en zijn kompanen. Vanaf dat moment verandert het leventje van Santiago in een gewelddadig videospel, compleet met geheime missies, geweren, sexy vrouwen en heel veel geweld. Zijn uiteindelijke opdracht is het arresteren van de Machine Gun Woman waarvoor hij slechts 24 uur tijd krijgt.

€10,00

Bekijken

Cowboy Bebop Vol. 2

Cowboy Bebop Vol. 2

Door oorlogen en vervuiling is het leven op de aarde onmogelijk geworden. De mensheid heeft haar eens zo mooie planeet achter zich gelaten en is verspreid door het zonnestelsel. Het is de tijd voor de mens om de ruimte te koloniseren, om nieuwe grenzen te verkennen. Daarmee is ook een nieuw 'Wild Westen' ontstaan, waar moderne pioniers een beschaving van grote kosmopolitische steden hebben gesticht. Een nieuw tijdperk is begonnen. We schrijven het jaar 2071. Spikes Spiegel en Jet Black, berooide premiejagers zwerven door de ruimte op zoek naar een goede beloning op het hoofd van gezochte criminelen.

€5,00

Bekijken

Legends of the Fall

Legends of the Fall

Een verhaal over drie broers, verbonden door trouw, beproefd door oorlog en uit elkaar gedreven door liefde. Met Brad Pitt als de wilde Tristan, die er niet in slaagt zijn broer te beschermen, waardoor hij zijn hele familie naar het pad van verraad en verwoesting leidt. Legends of the Fall volgt de wereldreis van Tristan, van de Europese slagvelden tot de verste uithoeken van de beschaving, van jongen tot man tot legende.

€10,00

Bekijken

Ah! My Goddess Collectors Edition

Ah! My Goddess Collectors Edition

Hapless college freshman Morisato Keiichi misdials when ordering take-out and gets an unexpected delivery -- Belldandy, a live, honest-to-goodness Goddess! Belldandy grants him a wish, and Keiichi decides that what he really needs is a girlfriend just like Belldandy! And that's exactly what he gets. The mysterious Ultimate Force that enforces all Wish Contracts comes into play, and Keiichi and Belldandy are now inseparable. That's when Keiichi remembers that his dorm has a strict rule: NO WOMEN ALLOWED! Can Keiichi and Belldandy find a new place to live Will anyone buy the story that she's a foreign-exchange student Does Keiichi have the guts to put the moves on a babe who is LITERALLY divine And most important, will he be able to survive the "help" he gets from her two meddling sisters, who clearly believe that no mortal is good enough for Belldandy!

€10,00

Bekijken

Hack// Legend of the Twilight Vol. 3

Hack// Legend of the Twilight Vol. 3

We schrijven 4 jaar nadat het Twilight incident The World, de meest succesvolle MMORPG ooit, op zijn grondvesten deed daveren. Hoe ingrijpend de veranderingen in het spel ook waren, degenen die het incident meemaakten zijn ondertussen allemaal gestopt met spelen en het is stilaan weggezonken in de herinneringen van de nieuwe spelers. The World is een nieuwe wereld, een veiligere wereld. Of toch niet?

€5,00

Bekijken

We love shopping good

Little Miss Sunshine

Little Miss Sunshine

LITTLE MISS SUNSHINE is een komisch drama over probleemfamilie Hoover. Vader Richard (Greg Kinnear) -een doorgedraaide motivatiecoach-, Moeder Sheryl (Toni Collete), haar homoseksuele en suicidale broer Frank (Steve Carell), dochter Olive (Abigail Breslin), zoon Dwayne -die weigert te praten- en opa Edwin (Alan Arkin) -vrijwel altijd onder invloed van drank of drugs- maken een roadtrip in een busje om de droom van hun zevenjarige dochter te verwezenlijken. Dit leidt tot de meest bizarre en geestige situaties.

€10,00

Bekijken

Nazis at the Centre of the Earth

Nazis at the Centre of the Earth

Een team van wetenschappers doet onderzoek op Antarctica. Op een dag worden twee van hen ontvoerd door gemaskerde soldaten en meegenomen naar een verborgen continent diep onder de grond. Hun ontvoerders blijken Nazi militairen uit de Tweede Wereldoorlog, maar hun lichamen zijn een lappenwerk van afgetakeld en geregenereerd vlees. Het zijn Nazi-zombies die de heroprichting van het Derde Rijk voorbereiden. Hun teamleden gaan naar hen op zoek en vallen ook in handen van deze Nazi-zombies. Wanneer de Nazi's in 1945 voelden aankomen dat de strijd tegen de geallieerden en de Russen wel eens fout voor hen zou kunnen aflopen, vertrok Adolf Hitler naar deze geheime ondergrondse basis. Ook andere Nazi-kopstukken volgden zijn voorbeeld, en Hitler gaf Mengele de opdracht om een leger te creeeren van onsterfelijke soldaten die de wederopstanding van het Derde Rijk moesten voorbereiden. De tijd van hun terugkeer is nabij.

€10,00

Bekijken

The Naked Gun 2 1/2

The Naked Gun 2 1/2

Inspecteur Frank Drebin houdt wel van een mysterie. Waartoe zijn we op aarde? Is er leven na seks? Ja, Derbin richt zich op de grote zaken en de grootste is de vraag hoe je voorkomt dat Quentin Hapsburg erin slaagt om het milieu te vernietigen! Naast Nielsen zien we in deze hilarische vervolgfilm ook Priscilla Presley terug als de vrouw die kaas op een tosti spontaan laat smelten en George Kennedy als de onverschrokken commissaris Ed Hocken. Iedereen is terug, net als de lachsalvos. Net als Drebin zul je er weg van zijn!

€10,00

Bekijken

Mr. & Mrs. Smith

Mr. & Mrs. Smith

Na een gezegend huwelijk van 5 of 6 jaar belanden John (Brad Pitt) en Jane Smith (Angelina Jolie) in een relationele impasse. totdat hun geheim aan het licht komt! Ze zijn beiden uiterst dodelijke en goedbetaalde huurmoordenaars die werken voor concurrerende organisaties. Wanneer ze ontdekken dat ze elkaars volgende doelwit zijn, verandert hun leven in een pikante en explosieve mix van humor, passie, non-stop actie en hightech wapentuig.

€10,00

Bekijken

Tormented

Tormented

De dikke, eenzame Darren werd flink gepest op school. Toen hij grens had bereikt, pleegde hij zelfmoord. En wat doen de pestkoppen op zijn begrafenis? Ze vieren een feestje! Wanneer ze sms berichten ontvangen van de overleden Darren, gaat iedereen ervan uit dat Bradley, de leider van de groep, zijn vrienden voor de gek houdt. Maar wanneer de eerste dode valt, slaat de paniek toe. Darren is terug uit de dood om wraak te nemen! Een voor een vinden de pestkoppen een gruwelijke dood. Zal iemand deze nachtmerrie overleven?

€12,00

Bekijken

Wolf's Rain 2

Wolf's Rain 2

Wolf's Rain gaat over een toekomstige aarde die op de rand van uitsterven staat. In een wereld waarin gedacht werd dat wolven allang uitgestorven waren, leven er toch nog een paar, in menselijke gedaante. De serie volgt de tocht van 4 wolven die het paradijs willen bereiken.

€5,00

Bekijken

Altijd de beste deals!

Urusei Yatsura Movie 3

Urusei Yatsura Movie 3

Voor dit product is nog geen omschrijving beschikbaar.

€5,00

Bekijken

Altijd sportief!

The Invasion

The Invasion

De geheimzinnige neerstorting van een ruimtependel leidt tot de angstaanjagende ontdekking dat er iets vreemd is binnengedrongen tijdens de schipbreuk. Zij die ermee in contact komen, veranderen op onheilspellende en onverklaarbare manieren. Psychiater Carol Bennell (Nicole Kidman) uit Washington D.C. en haar collega Ben Driscoll (Daniel Craig) beginnen een adembenemende race tegen de klok, in een nachtmerrieachtige wereld, waarin wakker blijven de enige kans op overleven biedt. Niemand is nog te vertrouwen. Niemand is veilig in deze sterke nieuwe verfilming van Jack Finneys klassieker The Body Snatchers van de hand van producent Joel Silver. Blijf wakker! De invasie is in volle gang.

€10,00

Bekijken

Excel Saga Vol. 3

Excel Saga Vol. 3

Voor dit product is nog geen omschrijving beschikbaar.

€5,00

Bekijken

Under Siege

Under Siege

Het is geen werk. Het is een avontuur! Steven Seagal komt aan boord en maakt een sterke indruk in deze flitsende film van de regisseur van &quot.The Fugitive&quot. Wanneer de USS Missouri entertainers verwelkomt op de laatste reis van het slagschip, vinden de bezoekers dat het tijd is voor een feestje: en het wordt oorlog! Een killer-elitecommando, onder leiding van een corrupte CIA-speurder (Tommy Lee Jones) en een overgelopen politieagent (Gary Busey), is erop uit om het nucleair arsenaal van het schip buit maken. Ze overmeesteren de bemanning. Behalve een man. &quot.Ik ben maar een kok,&quot. is zijn antwoord. Maar dan wel een kok die het recept voor actie kent. Hij is Casey Ryback (Seagal), een ex-Navy SEAL en gedecoreerd lid van de gevechtseenheid. Alle hens aan dek, actiefans!

€10,00

Bekijken

Robin Hood (2010)

Robin Hood (2010)

Russell Crowe en de legendarische regisseur Ridley Scott, bundelen in Robin Hood opnieuw hun krachten voor een episch actie- avontuur. Maak kennis met de man achter de legende en ontdek het nooit eerder vertelde verhaal over hoe Robin, een heldhaftige krijgsman, als vogelvrijverklaarde een bende gelijkstemden om zich heen verzamelt om het onrecht te bestrijden en een opstand te leiden tegen de zwakke en corrupte Engelse koning. Robin en zijn manschappen beantwoorden de lokroep van een grootscheeps avontuur en trekken als onwaarschijnlijke helden ten strijde tot meerdere eer en glorie van hun vaderland, Engeland. een legende is geboren.

€10,00

Bekijken

Sex and Death 101

Sex and Death 101

Roderick staat op het punt te trouwen met Fiona. Vlak voor de trouwerij krijgt hij een anonieme email met 101 namen van vrouwen. De eerste 29 herkent hij als de vrouwen met wie hij in het verleden het bed heeft gedeeld, inclusief zijn aanstaande bruid. Maar wie zijn die andere 72? Roderick ontdekt dat dit alle vrouwen zijn waarmee hij in de toekomst seks zal hebben. Roderick doet weinig moeite om zich te verzetten tegen zijn lotsbestemming. Maar naarmate nummer 101 dichterbij komt, krijgt hij het steeds benauwder. De laatste naam op de lijst is namelijk die van een vrouwelijke seriemoordenaar! Overleeft hij zijn laatste vrijpartij?

€10,00

Bekijken

Chain Letter

Chain Letter

Zes tieners krijgen griezelige kettingbrieven via email en sms- jes. Hoe moeten ze weten, dat deze bedreigingen echt serieus zijn? En dat deze kettingbrieven zelfs dodelijke zijn?! Ze zijn het doelwit geworden van een maniakale moordenaar. Hij zet alle vrienden tegen elkaar op met rampzalige en dodelijke gevolgen.

€10,00

Bekijken

Altijd sportief!

Tenjo Tenge Vol. 3

Tenjo Tenge Vol. 3

Voor dit product is nog geen omschrijving beschikbaar.

€5,00

Bekijken

We love shopping good

Rambo 4

Rambo 4

Rambo is terug! Twintig jaar na zijn laatste avontuur leidt Vietnamveteraan John Rambo een teruggetrokken bestaan in Noord-Thailand. Vlak over de grens, in Myanmar (Birma), woedt al zestig jaar een gruwelijke burgeroorlog. Maar Rambo, die zich in leven houdt met jagen en vissen, is gestopt met vechten en wil niets met de oorlog te maken hebben. Dat verandert wanneer een groep christelijke zendelingen in handen valt van de militaire junta en er opnieuw een beroep op hem wordt gedaan. Ondanks zijn weerzin tegen de oorlog, gaat Rambo akkoord. Want hij blijft een soldaat, getraind om te doden. De oorlog zit hem in het bloed. Samen met een team huurlingen trekt Rambo de jungle in, om de Amerikaanse zendelingen te bevrijden. Een levensgevaarlijke missie in de actiefilm van het jaar!

€10,00

Bekijken

The Librarian Quest for the Spear

The Librarian Quest for the Spear

Ergens in Amerika worden de grootste schatten ter wereld verborgen gehouden, zoals het zwaard Excalibur, de Ark van het Verbond en de doos van Pandora. Flynn Carsen, een dertigjarige studiebol, is de beheerder van deze geheime verzameling. Op een dag stelen leden van de Serpent Brotherhood, een gevaarlijke sekte, een stuk van de eeuwenoude Spear of Destiny, een speer die in zijn geheel het lot van de wereld kan bepalen. Aan Flynn de taak om de overige delen van het relikwie op te sporen. Samen met Nicole Noone, een specialiste in vechtsport, start Flynn aan de gevaarlijke tocht die hen tot in de verste uithoeken van de wereld doet belanden. Op de hielen gezeten door de Serpent Brotherhood beginnen Flynn en Nicole aan een grandioos avontuur vol spanning en spektakel.

€10,00

Bekijken

Sunshine

Sunshine

2057, de zon is stervende. Om de aarde te redden gaat een groep van 6 mannen en 2 vrouwen aan boord van het ruimteschip Icarus II. Hun missie: een bom in de zon plaatsen, zodat deze weer tot leven komt. Nadat ze al het contact met de aarde hebben verloren, begint de angstaanjagende reis. Sunshine is een spectaculaire film vol met actie en adembenemende special effects!

€10,00

Bekijken

Strange Dawn Vol. 2

Strange Dawn Vol. 2

Voor dit product is nog geen omschrijving beschikbaar.

€5,00

Bekijken

Scream 4

Scream 4

De rust lijkt wedergekeerd in Woodsboro. Politiecommandant Dewey en Gale zijn inmiddels getrouwd en vinden het gezellig dat Sidney er weer is. Sidney gaat ook langs bij haar nichtje Jill en tante. Maar dan duikt er nog een oude bekende op. Eentje die ze al jaren heeft weten te ontlopen: de Ghostface killer! Terwijl zijn mes het ene na de nadere slachtoffer maakt, raakt een nieuwe generatie jongeren gefascineerd door de terugkeer van de iconische killer. Zo verdiept Charlie Walker zich met een klasgenoot in de nieuwe media en technieken die hij gebruikt. Kirby Reed en haar vriendinnen maken zich vooral zorgen over wie het volgende slachtoffer is. Want ieder moment kan de telefoon gaan met die ene angstaanjagende vraag: What's your favorite scary movie?

€10,00

Bekijken

Scary Movie 2

Scary Movie 2

De gekken uit Scary Movie zijn terug! En leuker dan ooit! Het vertrouwde zooitje ongeregeld wordt naar een spookhuis gelokt. Daar treffen heldin Cindy, Ray, drugdealer Shorty en praatzieke Brenda de enge butler Hanson die een misselijk makende, misvormde hand heeft. En dan breekt de hel los. Ze moeten alle geheimen van het huis ontdekken, hoe afschuwelijk en smerig die ook zijn! Fans van The Exorcist, Poltergeist, What Lies Beneath, Twister, Gone In Sixty Seconds, Hollow Man, Hannibal, A Nightmare On Elm Street, Star Wars, Final Destination, Titanic, Charlie's Angels en Cast Away, opgepast: deze films (en meer) worden schaamteloos, genadeloos en op hilarische wijze belachelijk gemaakt!

€10,00

Bekijken

La Femme Nikita (steelbook)

La Femme Nikita (steelbook)

De verslaafde Nikita overvalt met een aantal vrienden een drogisterij. Wanneer ze tijdens deze overval in koele bloede een agent neerschiet, wordt ze veroordeeld tot de doodstraf. De overheid besluit echter in het geheim haar een tweede kans te geven. Ze gaat naar Section One voor heropvoeding zodat haar capaciteiten gebruikt kunnen worden in de strijd tegen de misdaad. Ontsnappen is niet mogelijk en niet meewerken betekent alsnog de doodstraf. Na een lange trainingsperiode wordt ze gestationeerd in Parijs. Het blijkt echter moeilijk haar geheime leven als huurmoordenaar te combineren met een normaal gezinsleven.

€10,00

Bekijken

Altijd sportief!

Wrecked

Wrecked

Oscar winnaar Adrien Brody speelt een man die ontwaakt in een autowrak op de bodem van een steile ravijn. Hij zit klem en lijdt veel pijn, maar heeft er geen idee van wie hij is of hoe hij daar is aanbeland. Er zit geld in de koffer en er ligt een lichaam op de achterbank. maar wat is er precies gebeurd? Terwijl hij zijn primitiefste instincten moet aanboren om in deze prachtige, dreigende wildernis te overleven, ontdekt hij aanwijzingen over zijn ware identiteit en zijn duistere ik. Zelfs als hij het bloedbad overleeft, is de kans reel dat hij binnenkort gruwelijk zal moeten boeten voor zijn vroegere, vergeten leven

€10,00

Bekijken

The Golden Compass

The Golden Compass

In een wereld waar heksen de hemel van het noorden beheersen, gepantserde beren je beste vriend zijn en het kwade Magisterium regeert, wonen Lyra en haar Daemon Pan. In haar wereld heeft ieder mens een Daemon, een dier dat perfect bij je past en altijd bij je is. Lyra woont op een grote Engelse universiteit totdat het grootste avontuur van haar leven losbarst? Mysterieuze Gobblers ontvoeren kinderen van de straat en nemen ze mee naar het hoge noorden. Als ook Lyra?s vriend Roger wordt meegenomen, is ze vastbesloten om hem te redden! In het bezit van een gouden kompas dat de waarheid spreekt gaat ze op reis. Ze hoopt op de hulp van haar stoere oom Asriel of de charmante Miss Coulter, maar ze leert dat echte hulp soms uit onverwachte hoek komt. Samen met de rondreizende Zigeuzen, de aeronaut Lee en de gepantserde ijsbeer Iorek bindt ze de strijd aan met het ultieme kwaad.

€10,00

Bekijken

Cliffhanger

Cliffhanger

Gabe Walker (Sylvester Stallone) is een ervaren bergbeklimmer die een trauma oploopt wanneer hij ziet hoe een vriend in een 1200 meter diepe afgrond stort. Een jaar later kan Gabe zich er nog steeds niet toe zetten om te gaan klimmen maar zijn collega's weten hem er toch van te overtuigen dat hij op pad gaat om de passagiers te redden van een vliegtuig dat is neergestort in de bergen. Maar de passagiers nemen hem gevangen en het blijkt al snel dat het om criminelen gaat die op zoek zijn naar een verloren geraakte buit. En ze hebben een ervaren bergbeklimmer nodig om die buit weer terug te vinden.

€10,00

Bekijken

National Treasure 2: Book Of Secrets

National Treasure 2: Book Of Secrets

Ga met Nicolas Cage mee in een bloedstollend avontuur dat je, in een race om de Lost City of Gold te vinden, op het puntje van je stoel laat zitten. Een avontuur nog opwindender en indrukwekkender op Disney Blu-ray. Gebaseerd op de Amerikaanse geschiedenis en vol met mythe en mysteries, neemt Disney's National Treasure: Book Of Secrets je mee op een adrenalineverhogende en duizelingwekkende zoektocht rond de wereld. Alles leidt naar de uiteindelijke aanwijzing in een mysterieus en zwaarbewaakt boek dat eeuwen aan geheimen bevat. Maar er is maar een manier om dit boek te vinden: Ben Gates moet de president ontvoeren.

€10,00

Bekijken

Ice Age 2

Ice Age 2

Manny, Sid en Diego zijn er weer in een gloednieuw Ice Age avontuur! In ICE AGE 2. THE MELTDOWN stijgt de temperatuur en smelt het ijs, waardoor er een fantastisch waterparadijs voor de dieren ontstaat. Maar Manny, Diego en Sid ontdekken al snel dat door het smelten van al het ijs de gigantische dam die hun dorp beschermt op instorten staat. Om deze ramp te voorkomen moeten ze al hun krachten bundelen en hun angsten overwinnen. Een fantastisch nieuw avontuur met een flinke dosis humor.

€10,00

Bekijken

Cobra De Film

Cobra De Film

Cobra, een beruchte ruimte piraat, wordt ingehuurd door premiejager Jane om haar zus te redden van het vreemde wezen bekend als Crystal Boy, maar vindt zichzelf dan midden in een complexe strijd over het lot van een mysterieuze planeet.

€5,00

Bekijken

Hack Sign 4

Hack Sign 4

Het online spel "The World" heeft een grote schare trouwe spelers verspreid over de hele wereld die uren en soms zelfs dagen aan een stuk doospelen. Een vreemde gebeurtenis brengt echter chaos in deze door regels geregeerde wereld: een personage met de naam Tsukasa kan niet meer uitloggen en blijkt over vreemde krachten te beschikken, die al snel het normale verloop van het spel verstoren. Sommige spelers zijn geintrigeerd door dit personnage dat dingen kan waar zij zelfs niet van durven dromen, en proberen hem te helpen. In hun zoektocht naar antwoorden ontdekken ze dat "The World" een aantal onverklaarde mysteries herbergt en dat Tsukasa's vreemde gedrag wel eens iets te maken zou kunnen hebben met een legendarisch voorwerp: de Sleutel van de Schemering.

€5,00

Bekijken

Beowulf & Grendel

Beowulf & Grendel

De stad Heorot is al 13 jaar in de greep van het bloeddorstige monster Grendel. De koning roept de hulp in van Beowulf, de grootste krijgsman van het land. Samen met zijn mannen trekt Beowulf ten strijde tegen het helse gedrocht, waarmee hij de woede van Grendels moeder over zich afroept. Daarmee verandert de strijd tussen Beowulf en Grendel in een episch gevecht tussen de krachten van het goede en het kwade. De legende van Beowulf inspireerde J.J.R. Tolkien tot het schrijven van The Lord of the Rings. Met name liefhebbers van de Lord of the Rings-trilogie zullen genieten van deze spectaculaire fantasy-klassieker.

€10,00

Bekijken

G-Force

G-Force

Hou je vast voor de spannende actie en hilarische humor in Disney's avontuurlijke familiekomedie G-Force. Juist wanneer de G-Force, een eliteteam van zeer getrainde cavia's, op het puntje staat om de wereld te redden, heft de F.B.I. de geheime eenheid op. Maar deze nieuwe generatie actiehelden- Darwin, de loyale teamleider; Blaster, de bijdehante wapenexpert; Juarez, de beeldschone vechtsportdiva; en de meehobbelende Hurley - zijn niet te stoppen. Gewapend met de nieuwste en meest geavanceerde spionageapparatuur, en met de F.B.I. op hun hielen, gaan ze het conflict aan in een race tegen de klok om de wereld te redden. G-Force is van de producer van de Pirates Of The Caribbean trilogie en National Treasure, en zit boordevol actie, roekeloze stunts, geavanceerde special effects en waanzinnige komedie; een geweldige film voor het hele gezin.

€10,00

Bekijken

Sunrise Earth

Sunrise Earth

Maak de mooiste zonsopkomsten mee zoals in het Black Sands geisergebeid in Yellowstone National Park waar de vroege duisternis plaats maakt voor licht, water en stoom die ontspruit aan de aarde. Zie hoe bij het opmerkelijke Stonehenge een stormachtige dag aanbreekt en hoe fel zonlicht zich een weg baant door scheuren en spleten om het mos te voeden dat op deze stenen leeft. Of droom weg bij witte strand, omgeven door sabal palmen, aan de Gulf Coast in Florida.

€10,00

Bekijken

Great Teacher Onizuka 4

Great Teacher Onizuka 4

Voor dit product is nog geen omschrijving beschikbaar.

€5,00

Bekijken