• Reizen en vakantie
 • Elektronica, TV en meer
 • Dieren
 • Speelgoed
 • Games en spellen
 • Sierraden en Fashion
 • Erotiek
 • Wonen en Slapen
 • Fietsen
 • Mode en Fashion
 • Verzoring en gezondheid
 • Tuin en terras
Voor alle koffers, tafels, bedden, stoelen, badkamers, vloeren, banken, speelgoed, televisies, kleding en dieren

Blu-ray

Shark Night 3D

Shark Night 3D

Als een groep vrienden voor vakantie naar een prachtig eiland in de baai van Louisiana vertrekt, is dit het begin van een regelrechte nachtmerrie. Het water dat hen omringt blijkt vol te zitten met levensgevaarlijke, bloeddorstige haaien, die het ene na het andere slachtoffer eisen. Terwijl de studenten pogingen doen om van het eiland af te komen, blijken niet alleen de haaien het op hen voorzien te hebben.

€15,00

Bekijken

Altijd de beste deals!

The Elder Scrolls Online Featured Music Selections

The Elder Scrolls Online Featured Music Selections

The Elder Scrolls Online Featured Music Selections, Song Selection List: For Blood, For Glory, For Honour (4:59), Moons of Evening Star (5:28), Weapons Drawn (1:48), Sands of The Alik'r (5:21), Beauty of Dawn (3:32)

€4,99

Bekijken

Final Fantasy XI Original Soundtrack

Final Fantasy XI Original Soundtrack

€24,99

Bekijken

Kingdom Hearts Piano Collection Field and Battle

Kingdom Hearts Piano Collection Field and Battle

1."Dearly Beloved" 2:352."Traverse Town" 3:373."Hand in Hand" 2:484."Missing you ~ Namine" 4:395."1st Mov.: Sora - Allegro con brio" 4:186."2nd Mov.: Kairi - Andante sostenuto" 3:047."3rd Mov.: Riku - Scherzo e Intermezzo" 4:278."Finale: Working Together - Allegro vivace" 3:319."The 13th Side" 4:1610."Roxas" 2:3611."The Other Promise" 4:4012."Concert Paraphrase on 'Dearly Beloved'" 4:06

€24,99

Bekijken

My Bloody Valentine 3D

My Bloody Valentine 3D

Tien jaar geleden slachtte een gemaskerde mijnwerker vijf jongeren af met zijn pikhouweel voordat de politie hem kon neerschieten. De man, Harry Warden, raakte in coma waar hij op Valentijnsdag uit ontwaakte. om vervolgens tweentwintig mensen op gruwelijke wijze te vermoorden. De politie weet zeker dat ze Harry daarna gedood hebben, maar in mijnstadje Harmony is hij niet vergeten. Tien Valentijnsdagen later keert Tom Hanniger (Jensen Ackles) terug naar Harmony om de mijn te verkopen. Daar ontmoet hij Sarah (Jaime King), zijn ex-vriendin die nu getrouwd is met Axel Palmer (Kerr Smith). Axel is de lokale sheriff en krijgt dezelfde avond nog een oproep dat een gestoorde moordenaar heeft toegeslagen. Volgens ooggetuigen draagt de niet te stoppen moordmachine een mijnwerkersmasker en heeft hij een pikhouweel bij zich. Leeft Harry Warden nog?

€15,00

Bekijken

Saints Row the Third Soundtrack

Saints Row the Third Soundtrack

Official Sountrack van de game Saints Row the Third.

€4,99

Bekijken

Breaking Bad - Seizoen 3

Breaking Bad - Seizoen 3

Winnaar in 2010 van twee Emmy Awards, voor Bryan Cranston (beste mannelijke hoofdrol) en voor Aaron Paul (beste mannelijke bijrol). Breaking Bad is terug met het complete derde seizoen. Ook al is de kanker stabiel, voormalig scheikundeleraar en meth-maker Walter White (Cranston) kan het niet even rustig aan doen. Zijn vrouw (Anna Gunn) wil van hem scheiden, zijn zwager en DEA-agent (Dean Norris) zit achter hem aan en een Mexicaans drugskartel heeft het op zijn leven gemunt. Ondanks alles werkt Walt aan een deal die hem een fortuin kan opleveren, maar de prijs is hoog.

€20,00

Bekijken

I, Robot 3D (3D & 2D Blu-ray)

I, Robot 3D (3D & 2D Blu-ray)

In het Chicago van 2035 zijn robots overal aanwezig. Ze zijn bedienden, werknemers en beschermers in n, en dankzij de drie wetten van de robotica, zijn ze niet in staat om mensen kwaad te doen. Detective Del Spooner (Will Smith) heeft door een traumatische gebeurtenis in zijn verleden een bloedhekel aan robots en vertrouwt ze voor geen meter. Als Alfred Lanning, de aartsvader van de robotica, te pletter stort in het hoofdkantoor van de grootste robotproducent van de wereld, vermoedt Spooner dat de dader een robot van de nieuwe generatie is, genaamd Sonny. Samen met de robotpsychologe Susan Calvin gaat hij op onderzoek uit.

€20,00

Bekijken

Spartacus - Seizoen 3

Spartacus - Seizoen 3

Gaius Claudius Glaber is dood. Enkele maanden na zijn nederlaag blijft het rebellenleger onder leiding van Spartacus en zijn generaals Crixus, Gannicus en Agron zegevieren in Rome. Met een groep rebellen die intussen bestaat uit duizenden bevrijde slaven is Spartacus meer dan ooit vastberaden om de hele Romeinse Republiek neer te halen. Na de dood van Ashur vechten Naevia en Crixus aan elkaars zijde. Samen gaan de rebellen de ene bloederige strijd na de andere aan en bereiden ze zich voor op het onvermijdelijke: een complete oorlog tegen Rome. De Romeinse Senaat doet een beroep op Marcus Crassus, een rijke en strategische politicus. Hij respecteert zijn tegenstander en weigert dezelfde fout te maken als Glaber en zijn voorgangers. Crassus is vastbesloten om Spartacus met zijn opstand te verpletteren met de hulp van een jonge en intens competitieve Julius Caesar. Spartacus: War of the Damned ontketent de ongekende strijd in het heldhaftige einde van de legende.

€29,99

Bekijken

300 Rise of an Empire (3D) (3D & 2D Blu-ray)

300 Rise of an Empire (3D) (3D & 2D Blu-ray)

In dit nieuwe hoofdstuk van de epische 300 saga vormt de zee het overweldigende slagveld. De Griekse generaal Themistokles moet het opnemen tegen de Perzen, die worden aangevoerd door god Xerxes, voormalige sterveling, en Artemisia, de wraakzuchtige commandant van de Perzische vloot. In zijn hoop de Perzen te verslaan, probeert Themistokles heel Griekenland te verenigen, wat uiteindelijk het verloop van de oorlog zal veranderen.

€20,00

Bekijken

Prison Break - Season 3

Prison Break - Season 3

Michael Scofield (Wentworth Miller) en zijn broer Lincoln (Dominic Purcell) zijn vastbesloten de duistere organisatie genaamd The Company voor eens en altijd te vernietigen, maar daarvoor moeten zij eerst een meedogenloze sluipmoordenaar te slim af zijn en het dodelijke geheim achter het mysterieuze apparaat Scylla ontrafelen. Er staan voortdurend levens op het spel en de spanning stijgt naar een schokkende climax terwijl Michael en Lincoln uit alle macht proberen te overleven! Zal ooit de dag aanbreken dat ze niet meer hoeven te vluchten?

€29,99

Bekijken

The Lion King 3D

The Lion King 3D

Simba, Mufasa, Nala, Timon en Pumbaa zijn terug op Blu-ray 3D! Deze onvergetelijke Disney-klassieker volgt de avonturen van Simba, de zoon van leeuwenkoning Mufasa. Simba is een leeuwenwelp die niet kan wachten om zelf koning te worden. Zijn jaloerse oom Scar is het daar niet mee eens. Terwijl Simba geniet van een onbezorgde jeugd in zijn vaders koninkrijk, smeedt Scar samen met een groep hyena's een plan. Hij wil zowel Mufasa als Simba uit de weg ruimen en zo zelf de macht grijpen. Helemaal alleen in de woestijn moet Simba zien te overleven, maar al snel komt hij het hilarische stokstaartje Timon en zijn hartelijke vriend Pumbaa het wrattenzwijn tegen. Samen gaan ze een zorgenloos leven tegemoet, ofwel ''Hakuna Matata''. Simba gaat zijn verantwoordelijkheden uit de weg, totdat hij zich realiseert dat het zijn lot is om terug te keren naar zijn koninkrijk en zijn koningschap op te eisen. Dit verhaal waarin moed, loyaliteit en hoop samen komen, is een tijdloos en onvergetelijk verhaal voor alle leeftijden.

€20,00

Bekijken

Titanic (miniseries)

Titanic (miniseries)

Honderd jaar geleden zonk de R.M.S. Titanic. Deze epische miniserie vertelt het verhaal van de gedoemde reis van het reusachtige schip. Actie, mysterie en romantiek wisselen elkaar af aan boord van de Titanic, terwijl we de fatale reis volgen door de ogen van verschillende passagiers, van rijk tot arm en van kapitein tot bediende. Titanic is het werk van de veelbekroonde producent Nigel Stafford-Clark en Oscarwinnaar Julian Fellowes (Gosford Park) en vertelt meeslepende en menselijke verhalen tegen een gedetailleerde achtergrond van het leven in 1912. De dramatische afloop mag bekend zijn, - 1517 opvarenden vonden de dood in het ijskoude water - in deze historische miniserie staat zowel de reis als de ondergang van de Titanic garant voor een overweldigende kijkervaring!

€19,98

Bekijken

Sons of Anarchy - Seizoen 1

Sons of Anarchy - Seizoen 1

Deze nieuwe, intrigerende dramaserie neemt je mee naar de meedogenloze onderwereld van de buitenwettelijke motorrijders. De 'Sons of Anarchy' leven, rijden en sterven voor het broederschap. Maar wanneer de leider van de club en zijn vrouw steeds verder van de wet afdwalen, moet zoon Jax kiezen tussen het broederschap en de ideologie. Beleef nu het eerste seizoen van deze ruige serie van de makers van The Shield en The Sopranos, met een fantastische cast (Katey Sagal, Ron Perlman en Charlie Hunnam).

€29,99

Bekijken

Sons of Anarchy - Seizoen 4

Sons of Anarchy - Seizoen 4

Rij nu plankgas met de motorclub 'Sons of Anarchy' door het meest intense, adrenaline-gepompte seizoen ooit! De clubleden van SAMCRO zijn na een gevangenisstraf weer op vrije voeten. Maar hoe lang gaat dat goed? Want al snel worden ze geconfronteerd met een nieuwe aartsvijand die ze op een gevaarlijk nieuw pad brengt. Terwijl de kern van de club wordt opgeschud door een dodelijke interne machtsstrijd, worstelt ook Jax met het nalatenschap van zijn vader. Kijk mee hoe hij de toekomst van zijn gezin veilig stelt in deze tijden van chaos, corruptie, verraad en moord. Barstensvol actie en bloedstollende extra lange afleveringen, Sons of Anarchy Seizoen 4 neemt je mee op de rit van je leven!

€29,99

Bekijken

Legend of the Guardians - The Owls of GaHoole 3D (3D & 2D Blu-ray)

Legend of the Guardians - The Owls of GaHoole 3D (3D & 2D Blu-ray)

Van de hand van Zack Snyder komt nu een prachtig avontuur, gebaseerd op de populaire boekenreeks. Als de jonge uil Soren en zijn broer Kludd in de klauwen vallen van de kwaadaardige 'Pure Ones', gaat Soren op zoek naar de gevleugelde bewakers om zijn soort van de ondergang te redden. Met de stemmen van onder andere Abbie Cornish, Miriam Margolyes, Helen Mirren, Sam Neill, Geoffrey Rush, Jim Sturgess en Hugo Weaving.

€20,00

Bekijken

Firefly - De Complete Serie

Firefly - De Complete Serie

Vijfhonderd jaar in de toekomst kent de beschaving een totaal nieuwe grens en de bemanning van het ruimteschip Serenity, van de Firefly-klasse, wil een steentje bijdragen. Ze nemen elk klusje aan, of die nu legaal is of niet, om brandstof in de tank en eten op tafel te hebben. Maar de dingen worden ietwat ingewikkelder wanneer ze een passagier meenemen die wordt gezocht door het nieuwe totalitaire Alliance-regime. Zo moeten ze zelf op de vlucht slaan, alles op alles zetten om aan de Alliance-schepen en de vleesetende Reavers, die aan de rand van het heelal wonen, te ontsnappen.

€29,99

Bekijken

Sons of Anarchy - Seizoen 5

Sons of Anarchy - Seizoen 5

De adrenaline giert door je lichaam tijdens Seizoen 5 van Sons of Anarchy - het grootse en meest explosieve seizoen ooit! Jax, de nieuwe leider van SAMCRO, wordt omgeven door meedogenloze vijanden en hartverscheurend verraad dat de maag doet omdraaien. De misstappen uit zijn verleden lijken hem te achtervolgen, nu Gemma vecht voor controle over de familie en de bloeddorstige Clay uit is op wraak. Bondgenootschappen worden gesmeed, vrienden worden vermoord en loyaliteit wordt aan de ultieme test onderworpen. Jax heeft de waarheid bijna boven tafel en doet er alles aan om het broederschap veilig te stellen en zijn familie te beschermen. Koste wat kost

€29,99

Bekijken

Thor: the Dark World 3D

Thor: the Dark World 3D

Van de makers van de beste superheldenfi lm aller tijden, Marvel's The Avengers, komt nu nog een epische topfi lm die je niet mag missen, met Chris Hemsworth als de grote Thor. Werelden komen in botsing wanneer een machtige eeuwenoude vijand het heelal in eeuwige duisternis dreigt te hullen. Thor is weer herenigd met Jane Foster en moet noodgedwongen een verbond aangaan met zijn verraderlijke broer Loki. Hij begeeft zich op een levensgevaarlijke persoonlijke tocht om zowel de Aarde als Asgard te redden van de ondergang.

€20,00

Bekijken

Earth Flight de Film 3D

Earth Flight de Film 3D

Bereid u voor op een unieke en adembenemende reis over oceanen en continenten. Vlieg mee met bijzondere vogels en bekijk de wereld door hun ogen! In Noord-Amerika reizen we op de vleugels van sneeuwganzen van New Mexico naar Noord-Amerika. Onderweg razen we over de Grand Canyon en zien we hoe kuddes bizons worden opgejaagd door wolven. In Noord-Amerika maken we eveneens de reis van de indrukwekkende Amerikaanse zeearend mee. Condors en papegaaien zijn onze gidsen door het Andesgebergte en in de regenwouden van Zuid-Amerika. In Europa zien we van dichtbij hoe kraanvogels galloperende paarden in de Camargue proberen te ontwijken en hoe brandganzen verdwaald raken boven Londen. Andere afleveringen brengen ons naar de overweldigende landschappen van Afrika, Azi en Australi waar we meevliegen met exotische vogels. Voor liefhebbers van baanbrekende natuurdocumentaires zoals Planet Earth en Frozen Earth is Earthflight een absolute must! Met geavanceerde technieken laat deze BBC-serie de kijker werkelijk beleven hoe talloze vogels de wereld zien. De droom om te vliegen als een vogel is niets vergeleken bij de adembenemende werkelijkheid!

€20,00

Bekijken

Planes (3D) (3D & 2D Blu-ray)

Planes (3D) (3D & 2D Blu-ray)

De wereld van Cars bereikt nieuwe hoogtes in Planes, Disney's hoogvliegende animatie komedie boordevol actie en avontuur. Maak kennis met Dusty, een sproeivliegtuigje met hemelhoge dromen en een unieke kans om het op te nemen tegen de snelste vliegtuigen van de wereld in de grootste race die ooit in de lucht heeft plaatsgevonden. Dusty heeft een groot hart, maar ook twee grote problemen: hij is niet bepaald gemaakt om te racen en hij heeft hoogtevrees. Zijn moed wordt op de proef gesteld wanneer deze onwaarschijnlijke held hoger wil komen dan hij ooit voor mogelijk had gehouden. Met een beetje hulp van zijn vrienden vindt Dusty zowel de moed om meer te zijn dan waar hij voor gebouwd is, als de inspiratie om boven zichzelf uit te stijgen. Ervaar Disney's hartverwarmende verhaal over moed en vriendschap in Blu-ray 3D met nooit-eerder-vertoond bonusmateriaal.

€20,00

Bekijken

Monster House 3D

Monster House 3D

Zelfs voor een 12-jarige jongen heeft D.J. Walker een grote fantasie. Hij is ervan overtuigd dat zijn oude narrige buurman meneer Horace Nebbercracker - zuurpruim eerste klas en altijd kribbig tegen de buurtkinderen - meer weet van de plotselinge verdwijning van mevrouw Nebbercracker. Elk speelgoedje dat in meneer Nebbercracker's tuin belandt, verdwijnt namelijk. het wordt opgeslokt door zijn oude, krakerige houten huis. D.J. heeft het met eigen ogen gezien! Maar niemand gelooft hem. Totdat D.J en Chowder op een dag al hun angsten opzij zetten en besluiten met de hulp van de stoere Jenny het mysterie van het huis op te lossen. Dit zou weleens het spannendste avontuur van hun leven kunnen worden. Voor Monster House gebruikten producenten Robert Zemeckis en Steven Spielberg dezelfde technieken (motion-capture animation) als voor The Polar Express.

€15,00

Bekijken

Clash of the Titans (3D) (3D & 2D Blu-ray)

Clash of the Titans (3D) (3D & 2D Blu-ray)

Adembenemende actie. Bizarre wezens. Dappere kameraden. Het fantastische avontuur kan beginnen. En het wordt nog veel wonderlijker als het gevecht in al z'n hevigheid losbarst volledig in HD op blu-ray 3D. Sam Worthington (Avatar) speelt de rol van Perseus in dit gevechtsspektakel vol goden, monsters en mensen. Beleef de wondere wereld van een non-stop actieavontuur met de allernieuwste special effects (Jim Ferguson, ABC-TV). Je zit meteen middenin het gevecht, want blu-ray 3D dompelt je op een meeslepende manier onder in het avontuur. Vecht tegen Medusa met het slangenhoofd. Vlieg mee op de gevleugelde Pegasus. Versla het supermonster Kraken. Jij bent de grote winnaar in Clash of the Titans. Met deze spannende nieuwe dimensie in home entertainment!

€20,00

Bekijken

De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn 3D (3D & 2D Blu-ray)

De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn 3D (3D & 2D Blu-ray)

De over de hele wereld geliefde reporter Kuifje en zijn trouwe hond Bobbie, personages gecreerd door Herg, komen tot leven in deze wereldwijde bioscoophit De Avonturen van Kuifje. Na de ontdekking van een schip, met aan boord een explosief geheim, krijgen Kuifje en zijn vrienden met een duivelse schurk te maken. Van de hoge zeen tot het woestijnzand van Noord-Afrika, wordt de kijker steeds verder meegesleept in een spannend avontuur, waar jong en oud van zullen genieten.

€20,00

Bekijken

Battlestar Galactica - Seizoen 1

Battlestar Galactica - Seizoen 1

Na een honderdjarige oorlog brengen de Cylons de mensheid de genadeslag toe. De luttele overlevenden van de 12 kolonies vluchten met een ruimtevloot die geleid wordt door President Roslin en Commandant Adama. Hun bestemming: de mythische planeet Aarde. Wat ze echter niet beseffen, is dat hun vijanden niet langer als robots herkenbaar zijn. Battlestar Gallactica is een complete herwerking van de originele TV- hit uit de jaren '70, met meer actie, meer avontuur en meer drama. Deze vierdelige Blu- Ray boxset bevat niet alleen de twaalf meeslepende afleveringen van seizoen 1, maar ook de drie uur durende miniserie die de bal aan het rollen bracht en een overvloed aan explosieve extra's.

€24,99

Bekijken

Thor 3D

Thor 3D

De nieuwe, spannende Marvel verfilming THOR vertelt het verhaal van de machtige Noorse dondergod Thor, een sterke en invloedrijke, maar ook arrogante krijger. Zijn roekeloze acties blazen een eeuwenoude oorlog weer nieuw leven in en voor straf wordt hij verbannen naar de aarde waar hij onder de mensen moet leven. Wanneer een oude, zeer gevaarlijke vijand met zijn duistere krachten de aarde probeert aan te vallen moet Thor bewijzen dat hij een echte held is.

€20,00

Bekijken

Sons of Anarchy - Seizoen 6

Sons of Anarchy - Seizoen 6

Spring achterop bij de Sons of Anarchy en herbeleef het controversieelste en spannendste seizoen tot nu toe van deze serie boordevol adrenaline! Terwijl Clay en Tara in de gevangenis zitten, kijkt Jax naar de toekomst van de club en zijn familie. Maar kan hij berhaupt wel ontsnappen aan de wrede erfenis die het bloeddorstige verleden van SAMCRO heeft nagelaten? Wanhopig jaagt Jax de droom van zijn vader na: een MC die een legaler pad bewandelt. Bij elke wending wordt hij geconfronteerd met druk van buitenaf, geweld, ontrouw en verraad. De emoties worden steeds intenser, geheimen komen aan het licht en het toenemende aantal slachtoffers zullen allemaal leiden tot de choquerende laatste aflevering. Het einde dat werkelijk alles doet veranderen voor de Sons of Anarchy.

€29,99

Bekijken

Final Destination 5 (3D)

Final Destination 5 (3D)

De Dood ligt net als altijd op de loer, en krijgt nu vrij spel. Wanneer een brug op huiveringwekkende wijze instort, weet een man door een voorgevoel het leven van zijn collega's te redden. Maar deze niets vermoedende zielen hadden de ramp nooit mogen overleven. Een angstaanjagende race tegen te klok begint, waarin de gedoemde groep met man en macht probeert te ontsnappen aan de genadeloze klauwen van de Dood.

€20,00

Bekijken

Toy Story (3D) (3D & 2D Blu-ray)

Toy Story (3D) (3D & 2D Blu-ray)

Geniet van Toy Story in een geheel nieuwe dimensie nu je favoriete personages van het scherm afspatten, zo je woonkamer in, met het adembenemende Disney Blu-ray 3D! Nog voor Finding Nemo, Cars en Up brachten de creatieve geesten van Disney en Pixar ons Toy Story en een verbazingwekkende wereld waarin speelgoed zelf speelt wanneer hun eigenaar weg is. Ontdek het regiedebuut van de gerenommeerde filmmaker John Lasseter opnieuw, met Woody (Tom Hanks), Buzz Lightyear (Tim Allen) en al hun vriendjes, in een avontuur vol humor, gevoel en vriendschap. Deze baanbrekende computergegenereerde klassieker is waar het allemaal mee begon en heeft de weg vrij gemaakt voor het net zo ongelofelijke Toy Story 2 en Toy Story 3. Geniet van alle bekende spanning, en beleef zelfs nog meer pret met een scala aan bonusmateriaal. Het is non-stop vermaak voor het hele gezin, en nu in Disney Blu-ray 3D, is het Magie in een Nieuwe Dimensie. Om de doos zit een kartonnen sleeve.

€20,00

Bekijken

We love shopping good

Nova Zembla (3D & 2D Blu-ray)

Nova Zembla (3D & 2D Blu-ray)

NOVA ZEMBLA vertelt het legendarische, waargebeurde verhaal van de avontuurlijke ontdekkingsmissie van Willem Barentsz (Derek de Lint), dat destijds is opgetekend door het jonge bemanningslid Gerrit de Veer (Robert de Hoog). In het 16e eeuwse Amsterdam waarin de scheepsbemanning wordt samengesteld is Gerrit de Veer assistent van de bekende dominee Petrus Plancius (Jan Decleir) en bovendien verliefd op diens mooie dochter Catharina (Doutzen Kroes). Als grote initiator van de ontdekkingsreis besluit Plancius heimelijk om de bleue Gerrit mee te sturen op de expeditie van Barentsz en Heemskerck (Victor Reinier) om te bewijzen de liefde van zijn dochter waard te zijn. De reis wordt een voortdurende strijd. Niet alleen tegen stormen, sneeuw en ijs - maar ook moet Gerrit zich zien te handhaven te midden van 'door alle wateren gewassen' ruwe zeebonken. Alleen een slimme weesjongen, Jan (Jochum van der Woude), kiest vanaf het begin zijn kant. De zee en de natuur onttrekken zich aan alle wetten. Het schip van Barentsz komt muurvast te zitten in het ijs en dreigt te worden gekraakt door gigantische ijsschotsen. De bemanning is gedwongen het houten vaartuig te verlaten. Op het barre NOVA ZEMBLA bouwen ze een hut om te overleven en de winter door te komen. De omstandigheden zijn erbarmelijk - de problemen zijn zonder tal: de levensgevaarlijke 'witte beren', de snijdende vrieskou, het gebrek aan vers voedsel. maar vooral ook: de anderen. Maandenlang kleumen 'op elkaars lip'. dat houdt geen mens vol zonder gek te worden. Is er een weg terug naar de bewoonde wereldj Zijn de kaarten van de dominee wel betrouwbaare Weet Barentsz het moreel van zijn mannen op peil te houden En zal Gerrit de liefde van zijn leven weer in zijn armen sluiten

€10,00

Bekijken

Dracula - Seizoen 1

Dracula - Seizoen 1

Van de producers van het veelgeprezen en bekroonde Downton Abbey komt een verdraaide, verfijnde en sexy kijk op de klassieke roman van Bram Stoker. Het is 1896, Dracula komt aan in het Victoriaanse Londen als Alexander Grayson - een knappe en charismatische Amerikaanse industrieel die beweert dat hij moderne wetenschap komt schenken aan de Victoriaanse maatschappij. In werkelijkheid heeft hij zich verbonden met zijn grootste vijand, Van Helsing, om brute wraak te nemen op de oude fundamentele samenleving die zijn geliefde vrouw Ilona 400 jaar geleden heeft vermoord: Ordo Draco. Maar Grayson had niet verwacht om oog in oog te komen staan met de prachtige medische studente Mina Murray, die verbazingwekkend genoeg, een rencarnatie lijkt te zijn van Ilona. Het lot gooit roet in de doordachte plannen van Dracula, Grayson krijgt te maken met de verleiding van sterfelijk geluk en na eeuwen te hebben gewijd aan wraakgedachtes zal Dracula worden uitgedaagd om te ontdekken of hij ooit weer lief kan hebben.

€24,99

Bekijken

Amazing Africa 3D

Amazing Africa 3D

Er is geen continent op aarde dat zo'n verscheidenheid aan flora en fauna heeft als Afrika. Van uitgestrekte savannes en oneindige woestijnduinen tot dichtbegroeide regenwouden valk bij de evenaar. Zie hoeveel stammen, zoals de Masa in de savanne, nog op traditionele wijze leven en kijk hoe dieren hun gedrag moeten aanpassen om te overleven. Ga mee op deze magische reis door de geschiedenis en cultuur van de mensheid. Ga mee op reis door Afrika!

€15,00

Bekijken

Resident Evil: Afterlife 3D

Resident Evil: Afterlife 3D

Milla Jovovich is terug als Alice in het vierde deel van de Resident Evil-filmreeks. Genadelozer dan ooit pakt ze de wapens op om te strijden tegen het dodelijke T-virus. Ze vechten tegen zombies en voor een veiligere wereld. Er is alleen een probleem: de Umbrella Company werkt haar nog altijd tegen. Dit keer in de vorm van haar aartsvijand Albert Wesker (Shawn Roberts).

€15,00

Bekijken

Homeland - Seizoen 1

Homeland - Seizoen 1

In Homeland keert de Amerikaanse marine sergeant Nicholas Brody (Damian Lewis) 8 jaar na zijn vermissing terug in zijn thuisland. De soldaat die werd geacht te zijn vermoord in Irak wordt aanvankelijk als held ontvangen. Totdat de briljante CIA agent Carrie Mathison (Golden Globe winnares Claire Danes) hem ervan verdenkt in werkelijkheid lid te zijn van Al Qaeda en van plan is een terroristische aanval te plegen. Vertrouwend op haar instinct riskeert Mathison haar reputatie, haar carrire en zelfs haar verstand om de waarheid te achterhalen. Seizoen 1 bestaat uit talloze verborgen aanwijzingen waardoor je elke keer opnieuw iets nieuws ontdekt!

€24,99

Bekijken

Prison Break - Season 1

Prison Break - Season 1

Michael Scofield (Wentworth Miller) en zijn broer Lincoln (Dominic Purcell) zijn vastbesloten de duistere organisatie genaamd The Company voor eens en altijd te vernietigen, maar daarvoor moeten zij eerst een meedogenloze sluipmoordenaar te slim af zijn en het dodelijke geheim achter het mysterieuze apparaat Scylla ontrafelen. Er staan voortdurend levens op het spel en de spanning stijgt naar een schokkende climax terwijl Michael en Lincoln uit alle macht proberen te overleven! Zal ooit de dag aanbreken dat ze niet meer hoeven te vluchten?

€29,99

Bekijken

Cars (3D) (3D & 2D Blu-ray)

Cars (3D) (3D & 2D Blu-ray)

Pixar's kenmerkende klassieker geeft vol gas, en racet van het grote scherm jouw woonkamer binnen, voor de eerste keer in spectaculair Blu-ray 3D! Van de geprezen makers van Toy Story, The Incredibles en Finding Nemo komt nu een dynamische en avontuurlijke komedie die laat zien dat het in het leven niet draait om het behalen van de eindstreep, maar om hoe je daar komt. Lightning McQueen, een verwaande raceauto die pas net komt kijken, leeft het snelle leven tot hij op weg naar de belangrijkste race van zijn leven een omweg moet maken. Hij belandt in Radiator Springs, een vergeten stadje aan de oude Route 66, waar hij Sally, Mater, Doc Hudson en nog meer bijzondere figuren ontmoet, die hem helpen zich te realiseren dat er meer in het leven is dan trofeen en roem. Trakteer je team op supersnel vermaak, en geniet van een sensationele soundtrack en opgevoerd beeld en geluid!

€20,00

Bekijken

Altijd sportief!

Cloudy With a Chance of Meatballs 3D

Cloudy With a Chance of Meatballs 3D

Stel je voor dat er eten uit de lucht zou vallen alsof het regende. zou dat niet heerlijk zijn? Een wetenschapper probeert het wereldvoedselprobleem op te lossen, maar zijn experimenten lopen een beetje uit de hand. In het kleine stadje Chewandswallow regent het drie keer per dag: tijdens het ontbijt, de lunch en het avondeten. Soms regent het soep en sap en soms stormt het hamburgers. Het leven in Chewandswallow is fantastisch, totdat het weer omslaat. Gebaseerd op het gelijknamige kinderboek van Ron en Judi Barrett.

€20,00

Bekijken

Captain America the First Avenger 3D (3D & 2D Blu-ray)

Captain America the First Avenger 3D (3D & 2D Blu-ray)

Captain America vecht voor vrijheid in deze blockbuster vol actie met Chris Evans als ultiem wapen tegen het Kwaad! Wanneer een angstaanjagende macht alle aardbewoners bedreigt, trekt de sterkste soldaat ter wereld ten strijde tegen de kwaadaardige organisatie HYDRA die wordt aangevoerd door de schurkachtige Red Skull (Hugo Weaving, The Matrix).

€20,00

Bekijken

Pirates of the Caribbean on Stranger Tides (3D)

Pirates of the Caribbean on Stranger Tides (3D)

Wanneer Jack tegen een vrouw uit zijn verleden aanloopt, weet hij niet of het liefde is, of dat ze een meedogenloze oplichter is die hem alleen gebruikt om de legendarische Fontein van de Eeuwige Jeugd te vinden. Wanneer Jack onverwachts aan boord komt van het schip van de meest gevreesde piraat ooit, weet hij niet waar hij banger voor moet zijn: Blackbeard of de vrouw uit zijn verleden. Dit vierde deel, dat geregisseerd is door Rob Marshall, zit boordevol adembenemende vechtscenes, mysterie en grootscheepse scherpzinnigheid. Deze spannende reis, compleet met een schat aan bonusmateriaal, mag eeuwig voortduren.

€20,00

Bekijken

Hawaii Five-0 - Seizoen 1

Hawaii Five-0 - Seizoen 1

Laat je meeslepen met het eerste seizoen van deze opnieuw bedachte, zinderende hitserie! Hoofdofficier Steve McGarrett leidt een eliteteam van misdaadbestrijders dat de moeilijkste moordzaken van het eiland oplost, terwijl hij bovendien de ongrijpbare moordenaars van zijn beroemde vader opspoort. De medewerkers van de gedreven McGarrett zijn de gewetensvolle detective Danny 'Danno' Williams (Scott Caan). de voormalige protg van McGarretts vader Chin Ho Kelly (Daniel Dae Kim) en Kono Kalakaua (Grace Park) een voormalige professionele surfster die nog maar net politieagent is. Tijdens alle 24 spannende afleveringen wordt het beste misdaadbestrijdersteam dagelijks met problemen geconfronteerd in het paradijselijke Hawaii.

€24,99

Bekijken

Arthur Christmas 3D

Arthur Christmas 3D

Hoe kan de Kerstman in n nacht al die miljarden cadeaus afleveren? Met een leger van een miljoen strijdvaardige elfen en een groot bestuurscentrum met de laatste technische snufjes onder het ijs van de Noordpool! Dus hoe kan deze ongelofelijke operatie n kind vergeten? Voor de jonge zoon van de Kerstman, Arthur, dreigt dit voorval een einde te maken aan de magie van Kerstmis. Met de gepensioneerde Grootkerstman, een opstandige elf, een oude slee en wat onervaren rendieren gaat Arthur op een gekke missie om het laatste cadeau toch nog af te leveren. Geniet met de hele familie van deze nieuwe Kerstklassieker, boordevol opwinding, plezier en verwondering.

€20,00

Bekijken

Hotel Transylvania 3D (3D & 2D Blu-ray)

Hotel Transylvania 3D (3D & 2D Blu-ray)

Welkom in Hotel Transsylvani, het vijf-sterren complex van Dracula, waar monsters en hun families zich kunnen uitleven en mensen niet mogen komen. Om de 118e verjaardag van zijn dochter Mavis te vieren, heeft Dracula zijn beste vrienden uitgenodigd, waaronder Frankenstein en diens vrouw, de Mummie, de Onzichtbare Man en de familie Weerwolf. Voor Dracula is het geen probleem om deze legendarische griezels te entertainen, maar als een gewone jongen het hotel binnenkomt, wordt het pas echt feest.

€20,00

Bekijken

Toy Story 3 (3D) (3D & 2D Blu-ray)

Toy Story 3 (3D) (3D & 2D Blu-ray)

De creatieve geesten achter de baanbrekende animatie-successen van Disney en Pixar nodigen je weer uit in de speelgoedkist voor een hartverwarmende en hilarische Blu-ray 3D ervaring, die het verhaal tot leven doet komen! In Toy Story 3, keren Woody (Tom Hanks), Buzz Lightyear (Tim Allen) en de rest van de Toy Story vriendjes terug voor een geheel nieuw avontuur, samen met een paar nieuwe gezichten, de een plastic, de ander pluche, waaronder Barbies wederhelft Ken (Michael Keaton), een toneelspelende egel die Mr. Prikkels heet (Timothy Dalton) en Lotso Knuffelbeer, die naar aardbeien ruikt (Ned Beatty). Het is de grootste, beste, spannendste Toy Story van allemaal zegt recensent Scott Mantz van Access Hollywood enthousiast. Boordevol uren aan bonusmateriaal en nu verkrijgbaar op Disney Blu-ray 3D, is Toy Story 3 een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin. Het is Magie in een Nieuwe Dimensie.

€20,00

Bekijken

Altijd sportief!

Abraham Lincoln Vampire Hunter 3D (3D & 2D Blu-ray)

Abraham Lincoln Vampire Hunter 3D (3D & 2D Blu-ray)

Indiana, 1818. De negenjarige Abraham Lincoln knielt neer aan het bed van zijn doodzieke moeder. Als zij is overleden, leert de rouwende Abraham dat zij is vermoord door een bovennatuurlijk wezen. een vampier. Dit voedt zijn drift om de bedreiging van de vampieren en hun slavenhoudende bondgenoten te breken, waar hij zich volledig aan wijdt. Gezegend met zijn legendarische lengte, kracht en zijn behendigheid met de bijl, vertrekt Abraham op een pad van wraak, dat hem helemaal naar het Witte Huis zal leiden.

€20,00

Bekijken

The Walking Dead - Seizoen 1

The Walking Dead - Seizoen 1

The Walking Dead is een Amerikaanse televisieserie over een groep mensen die trachten te overleven in een wereld vol zombies. De reeks werd ontwikkeld door scenarist en regisseur Frank Darabont. Het verhaal speelt zich af in Atlanta (Georgia) en werd gebaseerd op de door Robert Kirkman, Tony Moore en Charlie Adlard bedachte gelijknamige strip.

€19,98

Bekijken

Ant-Man (3D & 2D Blu-ray)

Ant-Man (3D & 2D Blu-ray)

Dokter Hank Pym heeft een stof ontwikkeld waardoor hij materie enorm kan verkleinen en gelijktijdig het veel meer kracht kan geven. Hij verwerkt dit in een speciaal pak en de militaire potentie wordt snel duidelijk. Pym wil daar echter niets van weten maar wordt door zijn assistent Darren Cross buitenspel gezet. Pym moet de hulp inroepen van de wat sullige inbreker Scott Lang om door middel van het spectaculaire Ant-man pak de duistere plannen van Cross te verijdelen.

€20,00

Bekijken

De Nieuwe Wildernis

De Nieuwe Wildernis

DEEL 1: NIEUW LEVEN, Het is lente en er broeit iets in de Oostvaardersplassen. Een explosie van leven is gestart. Onder water proberen miljoenen kikkervisjes uit het kikkerdril los te breken terwijl monsterlijk ogende libellenlarven ze net onder het wateroppervlak hongerig opwachten. Zoveel nieuw leven probeert met spectaculaire gevechten haar territorium te veroveren, zodat het nageslacht een goede start kan maken in deze wildernis. DEEL 2: OP EIGEN BENEN, De Oostvaardersplassen worden in allerlei soorten en maten overspoeld met nieuw leven. De verschillende diersoorten moeten samenleven in n gebied. Duizenden onhandige ganzenkuikens vormen een eenvoudige prooi voor hongerige vossen en roofvogels. Er wordt samengewerkt op het grasland. Spreeuwen en konikpaarden blijken de beste maatjes. De uitvliegende zeearend krijgt van zijn ouders een cursus vissen vangen. Konikveulens leren de sociale structuur van de kudde kennen. Het gebied wordt gekleurd door witte wolken vlinders, enorme kuddes bruinrode edelherten, kolonin van zwarte aalscholvers en massa's padden. Het is een kleurrijk schouwspel dat nergens anders in Nederland op deze schaal voorkomt. DEEL 3: OVERLEVEN, De plek die in de zomer een paradijs vormt, wordt grimmiger. Er is minder voedsel waardoor de bewoners van de graslanden en moerassen nu keuzes moeten maken die van levensbelang zijn. Baardmannetjes trekken het riet in en de edelherten besluiten de bossen op te zoeken. De winter eist levens en de vossen en raven vechten om de kadavers. Duidelijk wordt hoe iedere diersoort worstelt in sneeuw en kou. Leven en dood waren nog nooit zo met elkaar verbonden. En dan, na een periode van honger en kou, is er de wedergeboorte; een konikveulen komt ter wereld in een koud, leeg landschap en de Circle of Life kan opnieuw beginnen.

€10,00

Bekijken

Final Fantasy 14 (XIV) Field Tracks

Final Fantasy 14 (XIV) Field Tracks

€19,98

Bekijken

Final Fantasy 9 Piano Collections

Final Fantasy 9 Piano Collections

1. Eternal Harvest2. Hermit's Library - Daguerreo3. The Place I'll Return to Someday 4. Vamo' alla flamenco5. Frontier Village Dali6. Bran Bal, The Village Without Souls7. Endless Sorrow8. You're Not Alone!9. Two Hearts That Can't Be Stolen ~ Beyond That Door10. Rose of May11. Sleepless City Treno12. Where Love Doesn't Reach13. Final Battle14. Melodies of Life

€24,99

Bekijken

The Black Mages

The Black Mages

1."Battle Scene" (from Final Fantasy I - Battle)4:19 2."Clash on the Big Bridge" (from Final Fantasy V - Battle on the Big Bridge)4:16 3."Force Your Way" (from Final Fantasy VIII - Force Your Way)3:51 4."Battle, Scene II" (from Final Fantasy II - Battle Scene 2)3:52 5."The Decisive Battle" (from Final Fantasy VI - The Decisive Battle)4:02 6."Battle Theme" (from Final Fantasy VI - Battle)3:21 7."J-E-N-O-V-A" (from Final Fantasy VII - JENOVA)6:08 8."Those Who Fight Further" (from Final Fantasy VII - Fight On!)4:25 9."Dancing Mad" (from Final Fantasy VI - Dancing Mad)12:04 10."Fight With Seymour" (from Final Fantasy X - Fight With Seymour)

€19,98

Bekijken

Penoza - Seizoen 2

Penoza - Seizoen 2

In het eerste seizoen van de succesvolle KRO-serie PENOZA zagen we hoe Carmen Walraven na de gewelddadige dood van haar man tegen wil en dank zijn criminele 'winkel' overneemt. Ze weet zich wonderwel staande te houden in de harde Amsterdamse onderwereld, maar het afhandelen van de zaken brengt ook moeilijke offers met zich mee. In dit tweede seizoen zitten Carmens broer Irwan en hun vader Andr de Rue in de bak, in afwachting van hun proces. Maar zelfs vanuit de gevangenis weet Irwan zijn zaakjes goed te behartigen. Van Carmen heeft niemand ooit meer iets vernomen. Iedereen gaat er dan ook vanuit dat zij een nieuw leven is begonnen, ergens in een exotisch oord. Maar de plek waar Carmen met haar drie kinderen een rustig bestaan probeert te leiden is dichterbij dan men denkt

€14,99

Bekijken

Penoza - Seizoen 3

Penoza - Seizoen 3

Carmen staat aan het hoofd van een goedlopend imperium en ook thuis lijkt alles prima te verlopen. Ze woont met John (Eric Corton), Koen (Joost Koning), Boris (Stijn Taverne) en kleine Irwan in een mooi huis dat wel iets weg heeft van een fort. Nathalie (Sigrid ten Napel) en Lucien (Niels Gomperts) wonen samen in een pand in de stad. De drugslijnen en handel met Rosales (Gabril Aguilera) lopen soepel, Reina (Eva van de Wijdeven) en Berry (Loek Peters) werken voor Carmen. Er lijkt geen vuiltje aan de lucht en Carmen begint er al van te dromen zich terug te kunnen trekken. Lekker wat meer tijd voor zichzelf en haar gezinnetje en met het verdiende geld hoopt ze een sprong naar de 'bovenwereld' te kunnen maken. Maar als er een runner wordt onderschept en een concurrent zich op haar markt begeeft, zit er niets anders op de touwtjes weer strak in handen te nemen.

€14,99

Bekijken

Penoza - Seizoen 1

Penoza - Seizoen 1

Penoza is een achtdelige serie die zich afspeelt in de wereld van de Nederlandse penoze en die het verhaal vertelt van Carmen van Walraven. Penoza wordt verteld als een familiesage met Carmen - een werkende moeder met een uitzonderlijk beroep - aan het hoofd. Als haar man, een beruchte drugsbaron, voor de ogen van hun jongste zoon wordt geliquideerd, neemt Carmen een drastisch besluit Penoza schetst een indringend beeld van de Nederlandse onderwereld waarin keuzes met betrekking tot familie, loyaliteit en geld op het scherp van de snede worden gemaakt.

€14,99

Bekijken

The Avengers: Age of Ultron (2D + 3D)

The Avengers: Age of Ultron (2D + 3D)

The Avengers, een buitengewoon team van superhelden bestaande uit Iron Man, Incredible Hulk, Black Widow, Thor, Hawkeye en Captain America komen opnieuw samen om de strijd aan te binden tegen Ultron, een intelligente robot. Ultron is een creatie van Tony Stark, die deze zelfbewuste robot samen met een legioen drones ontworpen heeft om het werk van de Avengers te vergemakkelijken. Wanneer Ultron echter het idee heeft dat de mens de grootste bedreiging voor vrede en geluk vormt lopen de zaken uit de hand.

€20,00

Bekijken

Final Fantasy 8 Original Soundtrack

Final Fantasy 8 Original Soundtrack

€29,99

Bekijken

Final Fantasy Fables Chocobo Dungeon

Final Fantasy Fables Chocobo Dungeon

€22,99

Bekijken

Altijd de beste deals!

Immortals 3D

Immortals 3D

De bloeddorstige koning Hyperion (Mickey Rourke) laat met zijn leger een spoor van vernietiging achter in het oude Griekenland. Hyperion is op zoek naar de boog van Epirus. Daarmee wil hij de Goden van Olympus omverwerpen en zichzelf tot heerser van de wereld kronen. Een door Zeus (Luke Evans) uitverkoren sterfelijke, Theseus (Henry Cavill), moet het gevecht tegen Hyperion leiden. Met de hulp van het orakel Phaedra (Freida Pinto) verzamelt de jonge krijger genoeg mannen om zich heen om het op te nemen tegen de verraderlijke koning en zijn leger. Een zware spectaculaire strijd brandt los.

€10,00

Bekijken

Drammatica

Drammatica

1. Legend of Mana Title Theme (Legend of Mana)2. Take the Offensive (Front Mission)3. Destati (Kingdom Hearts)4. Hometown (Legend of Mana)5. LiveA6. Opening Theme from HEROES of MANA (Heroes of Mana)7. Twinkle Twinkle Holidays (Kingdom Hearts)8. Tango Appassionata (Heroes of Mana)9. Colored Earth (Legend of Mana)10. Forgotten Wings (LiveA)11. The 13th Anthology (Kingdom Hearts)12. Manifold Irons (Front Mission)13. Cities (Legend of Mana)14. The Other Promise (Kingdom Hearts)15. Ending Theme from HEROES of MANA (Heroes of Mana)16. Somnus (Final Fantasy Versus XIII)

€24,99

Bekijken

Video Games Live Volume One

Video Games Live Volume One

€4,99

Bekijken

Final Fantasy 13 Piano Collections

Final Fantasy 13 Piano Collections

1.&quot.Lightning's Theme ~ Blinded By Light&quot. 2.&quot.FINAL FANTASY XIII - The Promise ~ The Sunleth Waterscape&quot. 3.&quot.March of the Dreadnoughts&quot.4.&quot.The Gapra Whitewood&quot. 5.&quot.Nautilus&quot.6.&quot.Vanille's Theme ~ Memories of Happier Days ~ The Road 7.&quot.Nascent Requiem&quot. 8.&quot.Fang's Theme&quot.9.&quot.Reminiscence - Sulyya Springs Motif&quot. 10.&quot.Prelude to FINAL FANTASY XIII Full Version&quot.

€24,99

Bekijken

Predator (3D)

Predator (3D)

Arnold Schwarzenegger trekt in deze spannende actiethriller alle registers open tegen een onstuitbare vijand - nu voor de allereerste keer in spectaculair 3D! Een team van Amerikaanse commando's dringt tijdens een reddingsactie diep door in de Centraal- Amerikaanse jungle. Maar ze zijn niet alleen: een angstaanjagend wezen zit hen op de hielen. Een wezen dat krachtiger en dodelijker is dan welk ander ook op aarde.

€20,00

Bekijken

Resident Evil Retribution 3D

Resident Evil Retribution 3D

Het T-virus van de Umbrella Corporation verspreidt zich over de wereld en verandert gewone mensen in een zombie-legioen. Er is nog maar n hoop voor de mensheid: Alice (Milla Jovovich). In de research faciliteit van Umbrella knokt ze zich een weg door steden en continenten. Oude vrienden worden nieuwe vijanden en alles waar ze in gelooft, lijkt niet waar te zijn.

€15,00

Bekijken

The Ultimate Wave Tahiti 3D

The Ultimate Wave Tahiti 3D

THE ULTIMATE WAVE: TAHITI gaat op zoek naar de perfecte surfervaring en dompelt je onder in de oogverblindende schoonheid van het gelijknamige eilandenparadijs. Tienvoudig wereldkampioen surfen Kelly Slater, de Tahitiaanse surfer Raimana Van Bastolaer en enkele van hun vrienden gaan op zoek naar de beste golven die af- en aanrollen op de riffen van de befaamde Tahitiaanse surfstek Teahupo'o. Tijdens hun zoektocht duik je mee onder de zeespiegel, en ontdek je hoe verborgen krachten de golven aansturen en de eilanden die op hun pad liggen, mee helpen vormen. Tussen spetterende surftaferelen door, ga je in de kosmos en in een oceaanstorm op zoek naar het hoe en waarom van golven: hun bron, hun aard, hun energie. In het bergachtige Tahiti herbeleef je het turbulente vulkanische verleden van de eilanden en ontdek je de roots van de inheemse bevolking, die, getuige hun cultuur, dans en muziek, erg nauw met de golven en de zee verweven zijn. En onder het wateroppervlak verken je de verbluffende, fragiele schoonheid van het rif als habitat: een turbulent, golfgenererend raakvlak dat het eiland omgeeft en voedsel en bescherming biedt aan talloze oceaanbewoners: vissen, dolfijnen, haaien en walvissen. En wanneer het ogenblik aanbreekt dat Teahupo'o zijn grootste golven prijsgeeft en spelen overleven wordt, blijkt al snel waarom enkel 's werelds meest bedreven surfers hier op hun plank kunnen blijven

€20,00

Bekijken

The Great Gatsby (3D) (3D & 2D Blu-ray)

The Great Gatsby (3D) (3D & 2D Blu-ray)

New York, 1922. Decadentie tiert welig, met lossere zeden, betoverende jazz en swingende aandelenkoersen. Would-be schrijver Nick Carraway (Tobey Maguire) komt vanuit het Midwesten en wordt de buurman van Jay Gatsby (Leonardo DiCaprio), een mysterieuze miljonair die al feestend door het leven gaat. Wanneer Nick's mooie nichtje Daisy (Carey Mulligan) en haar adellijke echtgenoot Tom Buchanan (Joel Edgerton) worden meegezogen in de wereld van Gatsby, wordt Nick getuige van een tragedie van onmogelijke liefde en verloren illusies.

€20,00

Bekijken

Verschrikkelijke Ikke (3D)

Verschrikkelijke Ikke (3D)

In een vrolijke, vredige buitenwijk met netjes omheinde en piekfijn verzorgde tuintjes staat een mysterieuze, onheilspellende villa temidden van een dood gazon. Het zwarte gebouw is het geheime hoofdkwartier van Gru die de wereld wil domineren met zijn legertje gele handlangers: DE COMPLEET DOLGEDRAAIDE MINIONS! Wie zijn plannen probeert te dwarsbomen, maakt snel kennis met een GRU-welijk arsenaal van krimpstralen, vriespistolen en oorlogsvoertuigen. Tot er plots drie weesmeisjes voor de deur staan die in Gru geen superschurk, maar de perfecte papa zien! Een grotere bedreiging voor zijn reputatie is nauwelijks denkbaar.

€15,00

Bekijken

Underworld Awakening 3D

Underworld Awakening 3D

KATE BECKINSALE is terug als de vampierkrijgster Selene in Underworld Awakening, de spectaculaire vierde film uit deze saga. Na een jarenlange gevangenschap, ontdekt Selene dat de wereld is veranderd. De mensen weten dat Vampiers en Lycans bestaan en proberen beide onsterfelijke soorten uit te roeien. Selene moet nu de strijd aanbinden met zowel de mens als een nieuw Lycan-superras.

€20,00

Bekijken

Jurassic World 3D

Jurassic World 3D

Inmiddels zijn er 22 jaar verstreken sinds de gebeurtenissen uit Jurassic Park. Het eiland Isla Nublar is eindelijk omgebouwd tot een volledig functionerend pretpark genaamd Jurassic World. Owen maakt deel uit van een groep medewerkers die niet alleen werkt in Jurassic World, maar ook op het eiland woont. Samen onderzoeken zij het gedrag van de dinosaurussen. Een aantal onderzoekers experimenteert met de genen van bestaande dinosaurirs, hetgeen resulteert in een levensgevaarlijke dreiging.

€28,00

Bekijken

We love shopping good

Wreck It Ralph (3D)

Wreck It Ralph (3D)

Wreck-It Ralph is een hilarisch avontuur van Walt Disney Animation Studios en regisseur en Emmy-winnaar Rich Moore waarin je door allerlei arcadegames stuitert. Al tientallen jaren wordt Ralph overschaduwd door Fix 't Felix Junior de brave held uit hun game die de boel altijd weet te redden. Rammende Ralph heeft er genoeg van om altijd maar de slechterik te spelen en neemt het heft in zijn eigen, massieve handen. Hij gaat op reis door de wereld van de speelhallen en doorkruist meerdere generaties videogames om te bewijzen dat hij het in zich heeft om een held te zijn.

€20,00

Bekijken

Cloudy With a Chance of Meatballs 2 (3D)

Cloudy With a Chance of Meatballs 2 (3D)

De genialiteit van uitvinder Flint Lookwood wordt eindelijk erkend wanneer hij de kans krijgt om voor zijn idool Chester V te komen werken. In het bedrijf ontwikkelen de beste en slimste uitvinders allerhande technologien om de mensheid vooruit te helpen. Flint's droom om ook een grote uitvinder te worden, dreigt in het water te vallen als hij erachter komt dat zijn meest beruchte machine (die water omzet in voedsel) nog steeds actief is en nu gebruikt wordt om voedsel en dieren te kruisen tot 'Hapvee'! Met het lot van de mensen in zijn handen, begint Flint samen met zijn vrienden aan een overheerlijk-gevaarlijke missie. De bende moet vechten tegen hongerige Tacodillen, Garnapen, Appelboa's, Double Bacon Cheespinnen en ander Hapvee om de wereld opnieuw te redden!

€15,00

Bekijken

Bolt 3D (3D & 2D Blu-ray)

Bolt 3D (3D & 2D Blu-ray)

Bolt vertelt het verhaal over d TV- held, een hond met verrassende superkrachten. Zijn leven is iedere dag gevuld met spanning, actie en avontuur. tenminste alleen als de camera's in de studio's draaien. Want wat Bolt niet weet is dat zijn superkrachten alleen werken in de Hollywood studio's en zeker niet daarbuiten. Wanneer de populaire TV ster per ongeluk van de set terecht komt in New York City, begint pas echt zijn grootste avontuur. Op zijn reis door &quot.onze&quot. wereld gaat Bolt op zoek naar zijn baasje en tegenspeelster Penny. Daarbij krijgt hij hulp van twee onwaarschijnlijke reisgenoten - de super cynische kat, Mittens en een aan TV verslaafde, over- enthousiaste hamster en Bolt's grootste fan, Rhino. Onderweg komen ze maffe duiven tegen die het drietal fl ink bezig houden. Op zijn avontuurlijke reis komt Bolt erachter dat hij geen superkrachten nodig heeft om een echte held te zijn.

€20,00

Bekijken

De Smurfen 2 (3D)

De Smurfen 2 (3D)

De boze tovenaar Gargamel creert een paar ondeugende Smurfachtige wezens genaamd de Stouterds. Daarmee hoopt hij de almachtige, magische Smurfessentie te kunnen benutten. Maar wanneer hij ontdekt dat alleen een echte Smurf hem kan geven wat hij wil - en alleen Smurfin een geheime spreuk weet die de Stouterds kan omtoveren tot echte Smurfen - ontvoert Gargamel de Smurfin en brengt haar naar Parijs. In Parijs verwerft Gargamel de aanbidding van miljoenen als 's werelds grootste tovenaar. Het is aan Grote Smurf, Klungel Smurf, Moppersmurf en Hippe Smurf om terug te keren naar onze wereld, zich te herenigen met hun menselijke vrienden Patrick en Grace Winslow om Smurfin te redden!

€20,00

Bekijken

The Avengers 3D

The Avengers 3D

Marvel Studios presenteert Marvels The Avengers - een team van ongekende superhelden, bestaande uit de legendarische Marvel-helden Iron Man, De Hulk, Thor, Captain America, Hawkeye en Black Widow. Wanneer een onverwachte vijand opduikt en de aarde bedreigt, moet Nick Fury, directeur van het internationale vredesagentschap S.H.I.E.L.D, een team samenstellen om de wereld van de dreigende ondergang te redden. Deze uitdagende werving leidt hem naar alle uithoeken van de wereld.

€20,00

Bekijken

Gotham - Seizoen 1

Gotham - Seizoen 1

Het goede. Het kwaad. Het begin. James Gordon is de nieuwe detective in Gotham City. Hij wijdt zich aan de taak om zijn geliefde metropolis in haar oude glorie te herstellen. Wanneer hij de zaak krijgt van een vermoord stel uit een elitair milieu, belooft hij hun ontredderde achtergebleven zoon Bruce Wayne dat hij de moordenaar zal vinden. Een zware taak voor James, en een kostbare obsessie. Eentje die hem en ons meesleept in de grauwe en spannende wereld van Gotham. Deze succesvolle serie, van de talenten achter The Mentalist, CSI, Nikita en Gossip Girl, is gebaseerd op de DC Comics-figuren die al generaties lang geliefd zijn bij het publiek. We duiken diep in de overleveringen van Batman om de duistere lagen van corruptie te ontmantelen die heersen over Gotham City, de geboortegrond van de meest iconische schurken ter wereld. In dit nooit eerder vertelde hoofdstuk zien we de wereld waarin bizarre figuren konden ontstaan als Catwoman, de Penguin, de Riddler, Two-Face en de Joker. Zet je schrap voor het razend spannende en vermakelijke zesdelige, tweentwintig afleveringen durende seizoen 1!

€44,99

Bekijken

The Hobbit an Unexpected Journey 3D (3D & 2D Blu-ray)

The Hobbit an Unexpected Journey 3D (3D & 2D Blu-ray)

Het avontuur gaat over het titelpersonage Bilbo Balings (Martin Freeman), die een epische expeditie begint naar het verloren dwergenrijk Erebor, dat veroverd is door de afschrikwekkende draak Smaug. Tijdens die reis wordt Bilbo benaderd door de tovenaar Gandalf de Grijze (Ian McKellan) en sluit hij zich aan bij een groep van dertien dwergen, onder leiding van de legendarische krijger Thorin Eikenschild. De tocht voert hem naar de Wildernis en verraderlijke gebieden vol Aardmannen en Orks, dodelijke Wargen en Reuzenspinnen, Huidverwisselaars en Tovenaars.

€20,00

Bekijken

Wrath of the Titans 3D (3D & 2D Blu-ray)

Wrath of the Titans 3D (3D & 2D Blu-ray)

Tien jaar na zijn herosche overwinning op de monsterachtige Kraken, probeert Perseus, halfgod-zoon van Zeus, een rustiger leven te leiden. Ondertussen vindt er een machtsstrijd plaats tussen de goden en de Titanen. Verzwakt door het gebrek aan menselijke adoratie, raken de goden de controle kwijt over de gevangen genomen Titanen en hun boosaardige leider Kronos, vader van de heersende broers Zeus, Hades en Poseidon. Perseus kan zijn roeping niet negeren als Hades, samen met Zeus' godenzoon Ares, een deal sluit met Kronos om Zeus gevangen te nemen. Met de gevangenschap van Zeus neemt de kracht van de Titanen toe en ontstaat er een ware hel op aarde.

€20,00

Bekijken