• Reizen en vakantie
 • Elektronica, TV en meer
 • Dieren
 • Speelgoed
 • Games en spellen
 • Sierraden en Fashion
 • Erotiek
 • Wonen en Slapen
 • Fietsen
 • Mode en Fashion
 • Verzoring en gezondheid
 • Tuin en terras
Voor alle koffers, tafels, bedden, stoelen, badkamers, vloeren, banken, speelgoed, televisies, kleding en dieren

Filter snel op
prijs

Prijs:

Min: € 
Max: € 

Categorie

 1. Meer opties

Merk

 1. Meer opties

Subcategorie

 1. Meer opties
bezig met het laden

Ogenblikje geduld

Wij halen uw producten nu op

Elektronische apparaten

Atlanta 1

Atlanta 1

Atlanta 1 - Tv Meubel

€339,00

Bekijken

Altijd de beste deals!

Bolero 2

Bolero 2

Bolero 2 - Tv Meubel

€279,00

Bekijken

Gala

Gala

Gala - Tv Meubel

€399,00

Bekijken

Modus 2

Modus 2

Modus 2 - Tv Meubel

€199,00

Bekijken

STILLO 2 tv meubel

STILLO 2 tv meubel

STILLO 2 is de eerste vervaardigde meubel in de markt van HUBERTUS , dat presenteert een innovatieve en interessante oplossing in het plaatsen een Led tv , Plasma tv of LCD Tv voor een ruit van glas. Op deze wijze krijgt u een volledig plat indruk op oppervlak en een mini bioscoop scherm. Aan beide zijden van de site, grafiet glazen zijn verlicht met LED strips , dit markeert het moderne design. Deze tv meubel is ontworpen voor opknoping Led tv, Plasma tv of LCD Tv tot 50"en Max. gewicht van 50kg, en veelzijdige set bevat een handvat om zijn schorsing. Alle externe (zij-en bovenkant) onderdelen van de kast zijn gemaakt van panelen en bedekt met natuurlijke eiken fineer, zwart en gelakt. Ladefronten en onder het scherm zijn afgewerkt met een glanzende plank acryl film. De zijdeuren zijn gemaakt van aluminium kozijnen gevuld met glas en grafiet (antisol) gesloten, en gelegen in het kabinet, glazen schappen zijn verlicht met LED's. Zowel de lades als de zijdeuren handvaten zijn gemaakt van geanodiseerd aluminium. Dek van de laden is afgewerkt met gelakt glas. Boven de tafel in de achterkant van het lichaam zijn leiding. CABINET SIZE: Breedte - 2000mm Hoogte - 1540mm Diepte - 620mm ANDERE AFMETINGEN: Element van het scherm (flap): breedte 1500mm, hoogte 1020mm. Top van de laden (tussen de locaties): breedte 1500mm, diepte. 415mm De H ruimte tussen de bovenkant en de plank - 210mm Middelste plank: lengte 1500mm, diepte. 280mm Glasplaten sites: breedte 214mm, diepte. 150mm De hoeveelheid ruimte tussen de zijbladen - 245mm Inwendige afmetingen (bruikbare) lades: breedte 403mm, diepte. 480mm, hoogte 145mm De tv tafel is gemaakt van spaanplaat formirowanych dubbelzijdig, dubbelzijdige melamine, MDF afgewerkt met een glanzende film, worden de randen van de platen afgewerkt met ABS rand, met een gelakt veiligheidsglas (gehard) en geanodiseerde aluminium profielen. Tv Kast voor zelf-assemblage, een zeer gedetailleerde installatie-instructies aanwezig!

€999,00

Bekijken

LG HB994PK

LG HB994PK

Belangrijkste kenmerken Blu-Ray (high definition) Draadloze actieve speakers NetCast DLNA WIFI Externe HDD Blu-Ray (high definition) Het grote voordeel van een Blu-ray speler ten opzichte van een traditionele dvd-speler is de hogere beeldkwaliteit. De Blu-ray speler kan namelijk HD (high definition) beelden weergeven. Aangezien steeds meer lcd en plasma tv's deze hogere resolutie aankunnen is de Blu-ray speler een goede combinatie voor het afspelen van films in HD (1920x1080). Geniet thuis van superieur entertainment met Blu-ray discs die meer dan twee keer de resolutie van standaard-DVD's hebben, en daarnaast natuurlijk een superieur geluid. NetCast LG Netcast is een verzamelplatform voor alle beschikbare online diensten. Sluit uw TV of Home entertainment-systeem aan op het internet en bekijk fotos via Picassa. Blijf op de hoogte van het weer via AccuWeather of geniet van de nieuwste films op YouTube. WIFI Dankzij de ingebouwde WiFi B/G/N-technologie zijn ellenlange internetkabels niet meer nodig - alles gaat draadloos. Met het laatste Wi-Fi protocol zijn zelfs HD-beelden streamen over het thuisnetwerk een fluitje van een cent. Draadloze actieve speakers Dankzij het innovatieve LG speakers systeem bent u helemaal verlost van speaker kabels. Via een zendsysteem in de linker front speaker, kan dit systeem alle speakers voorzien van het juiste geluidsbeleving, zonder dat uw audiokabels daarbij in het zicht liggen. DLNA-technologie DLNA staat voor 'Digital Living Network Alliance'. Het maakt elektronica in uw huis gebruiksvriendelijker. Elektronische apparatuur die niet op elkaar past leidt vaak tot ergenis. Met DNLA behoort dit tot de verleden tijd. Deze technologie maakt het mogelijk dat producten en componenten merk-onafhankelijk met elkaar kunnen communiceren. DLNA brengt orde in de chaos zonder dat het voor u ingewikkeld wordt. Externe HDD U kunt nu de externe hardeschijfstation direct aansluiten op het bluray home theater systeem om van al uw favoriete films, muziek en foto's te genieten.

€2.382,00

Bekijken

LG HT355SD

LG HT355SD

Belangrijkste kenmerken DivX Dolby Digital Pro-Logic II Progressive Scan VSM (Virtual Sound Matrix) DivX DivX is een bestandsformat waarmee films kunnen worden gecomprimeerd, zodat ze op een CD passen. Een DivX-film is ongeveer 8 tot 12 keer kleiner dan een DVD-film. DivX kan worden afgespeeld op de video- en audioproducten van LG. U kunt DivXfilms downloaden van het internet naar een CD of USB Progressive Scan Vrijwel alle AV-systemen van LG ondersteunen de technologie Progressive Scan, die bijdraagt aan de vermindering van vermoeide ogen bij langdurig kijken. Progressive Scan projecteert alle kleuren onmiddelijk op het scherm, zonder onderbreking tussen oneven en even scanlijnen. Dolby Digital Pro-Logic II Geniet van een superieure surround sound-beleving met de geavanceerde audiotechnologie van Dolby Pro-Logic II. VSM (Virtual Sound Matrix) VSM verbetert de luisterervaring van een thuisbioscoopsysteem door ervoor te zorgen dat het geluid zich vloeiender door de ruimte kan voortplanten. Dit wordt bereikt door het creren van virtuele speakers die het geluid richten.

€89,00

Bekijken

LG HRX550

LG HRX550

Belangrijkste kenmerken 3D Blu-Ray (high definition) CI+ tuner voor Ziggo 250GB hardeschijf recorder DLNA NetCast WIFI 3D Blu-Ray (high definition) 3D Blu-ray spelers geven een ongekende extra dimensie ten opzichte van een traditionele dvd-speler. De 3D Blu-ray speler geeft namelijk 3D HD (high definition) beelden weer. Aangezien steeds meer 3D LED- LCD en Plasma tv's deze hogere resolutie aankunnen is de 3D Blu-ray speler een goede combinatie voor het afspelen van 3D films in 3D HD (1920x1080). 250GB hardeschijf recorder Al uw TV-programma's worden opgeslagen op de 250 GB grote harddisk. Dat is voldoende capaciteit om alle formule 1 races van de komende 20 jaar op te nemen! DLNA-technologie DLNA staat voor 'Digital Living Network Alliance'. Het maakt elektronica in uw huis gebruiksvriendelijker. Elektronische apparatuur die niet op elkaar past leidt vaak tot ergenis. Met DNLA behoort dit tot de verleden tijd. Deze technologie maakt het mogelijk dat producten en componenten merk-onafhankelijk met elkaar kunnen communiceren. DLNA brengt orde in de chaos zonder dat het voor u ingewikkeld wordt. CI+ tuner voor Ziggo De CI+ module is ook geschikt voor HD weergave. Na een uitgebreid onderzoek heeft ziggo deze blu ray speler gecertificeerd als een volwaardig Ziggo setup box. Door een ingebouwde CI+ tuner is het mogelijk uw digitale tv signaal direct aan te sluiten op uw blu ray speler. Hierdoor verdwijnt het extra setup box. U kunt uw DigitaleTV bedienen vanaf de eigen LG afstandsbediening. Het enige additionele component dat u hiervoor nodig heeft is de 'Cam'-module waarin u de Ziggo smart card dient te plaatsen. Genieten van de beste beeldkwaliteit nu beschikbaar. NetCast LG Netcast is een verzamelplatform voor alle beschikbare online diensten. Sluit uw TV of Home entertainment-systeem aan op het internet en bekijk fotos via Picassa. Blijf op de hoogte van het weer via AccuWeather of geniet van de nieuwste films op YouTube. WIFI Dankzij de ingebouwde WiFi B/G/N-technologie zijn ellenlange internetkabels niet meer nodig - alles gaat draadloos. Met het laatste Wi-Fi protocol zijn zelfs HD-beelden streamen over het thuisnetwerk een fluitje van een cent.

€329,00

Bekijken

BLACK & WHITE TV MEUBEL

BLACK & WHITE TV MEUBEL

Black & White - Tv Meubel

€2.358,00

Bekijken

LG 26LV5500

LG 26LV5500

LG 26LV5500 Led Tv. 26inch Full HD LED TV met Picture Wizard II, Smart Energy Saving Plus en DivX HD Plus De elegante LED-tv's van LG bieden ongekende vrijheid en ongekend plezier op het gebied van home entertainment.

€359,00

Bekijken

LG 42LV3550

LG 42LV3550

LG 42LV3550 LED tv biedt je onder meer 50 Hz en full HD: je wordt ondergedompeld in perfect geoptimaliseerde beelden met heldere details, zelfs bij snelle actiescnes. Met z'n indrukwekkende contrastverhouding zorgt de nieuwste LG LED backlight technologie voor kristalheldere beelden, intense zwarttonen en de meest realistische kleuren, die momenteel mogelijk zijn.

€569,00

Bekijken

LG 42LW4500

LG 42LW4500

LG 42LW4500 3D Led Tv 42" Full HD Cinema 3D LED-tv met TruMotion 100Hz, 2D naar 3D converter, Picture Wizard II, DLNA en Wi-Fi Bereid u voor op het beste, meest cinematische 3D-entertainment dat u ooit hebt ervaren. De innovatieve, haarscherpe technologie biedt uw ogen alle comfort, zonder beeldflikkering.

€699,00

Bekijken

LG 47LW4500

LG 47LW4500

47" Full HD Cinema 3D LED-tv met TruMotion 100Hz, 2D naar 3D converter, Picture Wizard II, DLNA en Wi-Fi Bereid u voor op het beste, meest cinematische 3D-entertainment dat u ooit hebt ervaren. De innovatieve, haarscherpe technologie biedt uw ogen alle comfort, zonder beeldflikkering.

€859,00

Bekijken

LG HLX56S

LG HLX56S

Belangrijkste kenmerken Uiterst dun zilverkleurig design Blu-ray 3D Playback LG Remote LG Smart TV Wi-Fi Direct Wireless Active Subwoofer 3D Blu-ray met Smart TV, Wi-Fi Direct, LG Remote, Wireless Active Subwoofer en Audio Return Channel. Het ultradunne design van de soundbar zal elke interieur een luxe uitstraling geven. De geavanceerde technologie zorgt voor een ultieme 3D-filmbeleving.

€649,00

Bekijken

LG HX721

LG HX721

Belangrijkste kenmerken LG Smart TV Wi-Fi Direct LG Remote Blu-ray 3D Playback DLNA & CIFS Wall-mountable Speakers 3D Blu-ray Home Theater System met Smart TV, Wi-Fi Direct, DLNA/CIFS, LG Remote en Wall-mountable speakers Laat al uw zintuigen prikkelen met de 3D Blu-ray home theater system van LG. Geniet van authentieke geluidseffecten en 3D-beelden alsof u deel bent van de actie.

€399,00

Bekijken

LG AN-WF100

LG AN-WF100

Sluit je LG multimedia televisie aan op je draadloze thuis netwerk met behulp van deze Wi-Fi Dongle. Stream deel en download alle data draadloos naar je televisie en voorkom het leggen van draden in je huis, met deze Wi-Fi dongle. Geschikt voor alle multimedia televisies van LG.

€49,00

Bekijken

LG AN-WL100E

LG AN-WL100E

LG AN-WL100E l aat je kabels verdwijnen! Belangrijkste kenmerken 4 HDMI-ingangen Full HD 1080p Wireless media box (AN-WL100E), Bepaal uw eigen opstelling, dankzij de draadloze media box. Dankzij de naadloze overgang naar uw TV via een draadloze verbinding kunt u uw hele verzameling multimedia opnieuw verkennen.

€219,00

Bekijken

SAMSUNG UE19D4000

SAMSUNG UE19D4000

Samsung UE19D400 is een tv met de allernieuwste led-technologie hoeft niet duur te zijn. De tv's van de Samsung LED 4-serie bieden een zeer goede beeldkwaliteit, een designontwerp en volop degelijkheid tegen een betaalbare prijs. U zult opkijken van de ongelooflijke kwaliteit van deze tv's, die te danken is aan de combinatie van functies zoals de 50 Hz CMR, de Samsung HyperReal Engine en de Wide Color Enhancer Plus. Daarnaast zijn er de hoogwaardige Samsung Anynet-technologie, ConnectShare, HDMI-poorten en SRS TheaterSound. En deze led-tv is ook nog eens milieuvriendelijk. De ultieme basis voor al uw entertainment Dankzij de enorm uitgebreide connectiviteit kunt u genieten van al uw digitale content vanaf n plek. Via de High Definition Multimedia Interface-ingangen kunnen vier apparaten rechtstreeks worden aangesloten, zodat u nog meer kunt bekijken en delen. De Cinema Black-functie stelt automatisch het letterbox-effect in, zodat u het gevoel heeft in de bioscoop te zitten. En voor meer gebruiksgemak bundelt Anynet alle functies van al uw losse afstandsbedieningen in n stijlvolle afstandsbediening. Meer beelddetails, een betere kleurweergave en betere instelmogelijkheden U kunt genieten van een ongekende beeldkwaliteit dankzij de supergeavanceerde beeldtechnologie van Samsung. De hoogwaardige Micro Dimming-technologie zorgt voor een uitstekende contrastverhouding, met zuiverder wit en dieper zwart. En doordat er geen halo-effect is, ziet u de kleinste beelddetails, die normaal niet te zien zijn. De HyperReal Engine en de led-achtergrondverlichting zorgen voor de meest levendige en kristalheldere Full HD-beelden. En de Wide Colour Enhancer Plus-technologie past complexe algoritmes toe om de kleuren levensechter te maken en tinten en schakeringen zichtbaar te maken die normaal niet merkbaar zijn.

€269,00

Bekijken

SAMSUNG UE32D4003

SAMSUNG UE32D4003

Een tv met de allernieuwste led-technologie hoeft niet duur te zijn. De tv's van de Samsung LED 4-serie bieden een zeer goede beeldkwaliteit, een designontwerp en volop degelijkheid tegen een betaalbare prijs. U zult opkijken van de ongelooflijke kwaliteit van deze tv's, die te danken is aan de combinatie van functies zoals de 50 Hz CMR, de Samsung HyperReal Engine en de Wide Color Enhancer Plus. Daarnaast zijn er de hoogwaardige Samsung Anynet-technologie, ConnectShare, HDMI-poorten en SRS TheaterSound. En deze led-tv is ook nog eens milieuvriendelijk. De ultieme basis voor al uw entertainment Dankzij de enorm uitgebreide connectiviteit kunt u genieten van al uw digitale content vanaf n plek. Met AllShare kunt u uw tv draadloos verbinden met al uw compatibele digitale apparatuur en heeft u toegang tot de muziek, films en foto's die erop opgeslagen zijn. De AllShare-pc-software kan worden gedownload en u kunt er de content van uw pc mee doorzoeken, streamen en afspelen op uw tv. Via de High Definition Multimedia Interface-ingangen kunnen vier apparaten rechtstreeks worden aangesloten, zodat u nog meer kunt bekijken en delen. De Cinema Black-functie stelt automatisch het letterbox-effect in, zodat u het gevoel heeft in de bioscoop te zitten. En voor meer gebruiksgemak bundelt Anynet alle functies van al uw losse afstandsbedieningen in n stijlvolle afstandsbediening. Meer beelddetails, een betere kleurweergave en betere instelmogelijkheden U kunt genieten van een ongekende beeldkwaliteit dankzij de supergeavanceerde beeldtechnologie van Samsung. De hoogwaardige Micro Dimming-technologie zorgt voor een uitstekende contrastverhouding, met zuiverder wit en dieper zwart. En doordat er geen halo-effect is, ziet u de kleinste beelddetails, die normaal niet te zien zijn. De HyperReal Engine en de led-achtergrondverlichting zorgen voor de meest levendige en kristalheldere Full HD-beelden. En de Wide Colour Enhancer Plus-technologie past complexe algoritmes toe om de kleuren levensechter te maken en tinten en schakeringen zichtbaar te maken die normaal niet merkbaar zijn.

€359,00

Bekijken

SAMSUNG UE32D6510

SAMSUNG UE32D6510

Films, tv-programma's, apps en nog veel meer. Met deze Smart TV kan het allemaal. Stap binnen in de wereld van interactief home-entertainment met de Smart Hub van de Samsung LED 6500 serie. Smart Hub is de makkelijkste manier om meer uit uw tv te halen. Met de nieuwe functies zoals Search All, Your Video en Web Browser kunt u alle mogelijkheden van het internet via uw tv benutten. De functies helpen u online tv-content en informatie te vinden en helpen u ook films, foto's en muziek te delen. Tel daar nog bij op de vele mogelijkheden van de Samsung TV Apps en Social TV, en u weet dat met de LED 6500 uw wereld van entertainment en communicatie nog leuker wordt. Een nieuwe dimensie in tv De LED 6510 zorgt voor een totale 3D-tv-beleving. Samsungs 3D Sound Effect synchroniseert automatisch het geavanceerde 3D-beeld met het allernieuwste in 3D-geluid. Dit indrukwekkende resultaat komt tot stand door de innovatieve 3D HyperReal Engine van Samsung, die zorgt voor de meest levendige en kristalheldere beelden. Met de extralichte, ergonomisch ontworpen 3D-bril en ingebouwde realtime-3D-convertor worden zowel uw 2D-films als uw hele home-entertainment nieuw leven ingeblazen. De ultieme basis voor al uw entertainment Dankzij de enorm uitgebreide connectiviteit kunt u genieten van al uw digitale content vanaf n plek. Met AllShare kunt u uw tv draadloos verbinden met al uw compatibele digitale apparatuur en heeft u toegang tot de muziek, films en foto's die erop opgeslagen zijn. De AllShare-pc-software kan worden gedownload en u kunt er de content van uw pc mee doorzoeken, streamen en afspelen op uw tv. Via de High Definition Multimedia Interface-ingangen kunnen vier apparaten rechtstreeks worden aangesloten, zodat u nog meer kunt bekijken en delen. De Cinema Black-functie stelt automatisch het letterbox-effect in, zodat u het gevoel heeft in de bioscoop te zitten. En voor meer gebruiksgemak bundelt Anynet alle functies van al uw losse afstandsbedieningen in n stijlvolle afstandsbediening. Meer beelddetails, een betere kleurweergave en betere instelmogelijkheden U kunt genieten van een ongekende beeldkwaliteit dankzij de supergeavanceerde beeldtechnologie van Samsung. De technologie zorgt voor een uitstekende contrastverhouding, met zuiverder wit en dieper zwart. En doordat er geen halo-effect is, ziet u de kleinste beelddetails, die normaal niet te zien zijn. De HyperReal Engine en de led-achtergrondverlichting zorgen voor de meest levendige en kristalheldere Full HD-beelden. En de Wide Colour Enhancer Plus-technologie past complexe algoritmes toe om de kleuren levensechter te maken en tinten en schakeringen zichtbaar te maken die normaal niet merkbaar zijn. Meer kijkplezier met het naadloze design Het One Design-ontwerp van uw Samsung LED 6500 Smart TV is van een tijdloze schoonheid en dit zorgt voor een nog intensere tv-belevenis. Dankzij de ultradunne rand van het elegante scherm van de LED 6500 wordt de aandacht niet van het beeld afgeleid en wordt u nog meer omgeven door alle actie. De tv heeft een superdunne zilvermetalen omlijsting en past zo in elk interieur. En dankzij zijn lichte gewicht, kan hij gemakkelijk aan de muur worden opgehangen en is hij ideaal voor een moderne inrichting.

€669,00

Bekijken

SAMSUNG UE40D6200

SAMSUNG UE40D6200

Films, tv-programma's, apps en nog veel meer. Met deze Smart TV kan het allemaal. Uw televisie wordt naar een nieuw niveau getild met de Samsung Smart TV's en het Samsung Apps-platform. Samsung Apps is een steeds groter wordende verzameling van internetgebaseerde apps, speciaal ontworpen voor uw tv en waarmee u toegang heeft tot uw favoriete digitale content zoals video's, sport, games, social networks en nog veel meer. De ultieme basis voor al uw entertainment Dankzij de enorm uitgebreide connectiviteit kunt u genieten van al uw digitale content vanaf n plek. Met AllShare kunt u uw tv draadloos verbinden met al uw compatibele digitale apparatuur en heeft u toegang tot de muziek, films en foto's die erop opgeslagen zijn. De AllShare-pc-software kan worden gedownload en u kunt er de content van uw pc mee doorzoeken, streamen en afspelen op uw tv. Via de High Definition Multimedia Interface-ingangen kunnen vier apparaten rechtstreeks worden aangesloten, zodat u nog meer kunt bekijken en delen. De Cinema Black-functie stelt automatisch het letterbox-effect in, zodat u het gevoel heeft in de bioscoop te zitten. En voor meer gebruiksgemak bundelt Anynet alle functies van al uw losse afstandsbedieningen in n stijlvolle afstandsbediening. Een nieuwe dimensie in tv Met de Samsung 3D LED TV haalt u een zinderende True 3D-belevenis in huis. Deze Samsung 3D LED TV beschikt over de meest geavanceerde 3D-beeldtechnologie en brengt een schitterende 3D-ervaring naar uw eigen woonkamer. U kunt uw 3D home entertainment-totaalbelevenis verder uitbreiden met extra accessoires, bijvoorbeeld met een 3D Blu-ray-diskspeler, actieve 3D-brillen en 3D-content, zoals films en games.

€699,00

Bekijken

SAMSUNG UE46D6500

SAMSUNG UE46D6500

Films, tv-programma's, apps en nog veel meer. Met deze Smart TV kan het allemaal. Stap binnen in de wereld van interactief home-entertainment met de Smart Hub van de Samsung LED 6500. Smart Hub is de makkelijkste manier om meer uit uw tv te halen. Met de nieuwe functies zoals Search All, Your Video en Web Browser kunt u alle mogelijkheden van het internet via uw tv benutten. De functies helpen u online tv-content en informatie te vinden en helpen u ook films, foto's en muziek te delen. Tel daar nog bij op de vele mogelijkheden van de Samsung TV Apps en Social TV, en u weet dat met de LED 6500 uw wereld van entertainment en communicatie nog leuker wordt. Een nieuwe dimensie in tv De LED 6500 zorgt voor een totale 3D-tv-beleving. Samsungs 3D Sound Effect synchroniseert automatisch het geavanceerde 3D-beeld met het allernieuwste in 3D-geluid. Dit indrukwekkende resultaat komt tot stand door de innovatieve 3D HyperReal Engine van Samsung, die zorgt voor de meest levendige en kristalheldere beelden. Met de extralichte, ergonomisch ontworpen 3D-bril en ingebouwde realtime-3D-convertor worden zowel uw 2D-films als uw hele home-entertainment nieuw leven ingeblazen. De ultieme basis voor al uw entertainment Dankzij de enorm uitgebreide connectiviteit kunt u genieten van al uw digitale content vanaf n plek. Met AllShare kunt u uw tv draadloos verbinden met al uw compatibele digitale apparatuur en heeft u toegang tot de muziek, films en foto's die erop opgeslagen zijn. De AllShare-pc-software kan worden gedownload en u kunt er de content van uw pc mee doorzoeken, streamen en afspelen op uw tv. Via de High Definition Multimedia Interface-ingangen kunnen vier apparaten rechtstreeks worden aangesloten, zodat u nog meer kunt bekijken en delen. De Cinema Black-functie stelt automatisch het letterbox-effect in, zodat u het gevoel heeft in de bioscoop te zitten. En voor meer gebruiksgemak bundelt Anynet alle functies van al uw losse afstandsbedieningen in n stijlvolle afstandsbediening. Meer beelddetails, een betere kleurweergave en betere instelmogelijkheden U kunt genieten van een ongekende beeldkwaliteit dankzij de supergeavanceerde beeldtechnologie van Samsung. De technologie zorgt voor een uitstekende contrastverhouding, met zuiverder wit en dieper zwart. En doordat er geen halo-effect is, ziet u de kleinste beelddetails, die normaal niet te zien zijn. De HyperReal Engine en de led-achtergrondverlichting zorgen voor de meest levendige en kristalheldere Full HD-beelden. En de Wide Colour Enhancer Plus-technologie past complexe algoritmes toe om de kleuren levensechter te maken en tinten en schakeringen zichtbaar te maken die normaal niet merkbaar zijn. Meer kijkplezier met het naadloze design Het One Design-ontwerp van uw Samsung LED 6500 Smart TV is van een tijdloze schoonheid en dit zorgt voor een nog intensere tv-belevenis. Dankzij de ultradunne rand van het elegante scherm van de LED 6500 wordt de aandacht niet van het beeld afgeleid en wordt u nog meer omgeven door alle actie. De tv heeft een superdunne zilvermetalen omlijsting en past zo in elk interieur. En dankzij zijn lichte gewicht, kan hij gemakkelijk aan de muur worden opgehangen en is hij ideaal voor een moderne inrichting.

€1.199,00

Bekijken

SAMSUNG BD-D8200

SAMSUNG BD-D8200

BD-D8200 3D Blu-ray, 250 GB HDD Samsung BD-D8200 Opslagmedia: CD, CD-R, CD-RW, DVD, DVD+R, DVD-R, DVD+RW, DVD-RW, BD-R, BD-RE Energie: 1 W, 33 W Schijf: 250 GB Gewicht en omvang: 3600 g, 430 x 299 x 60 mm Kleur: Zwart File formats: AVCHD, WMV, DIVX, MPEG2, MPEG4, MKV, MP3, WMA, AAC, JPG, PNG, GIF Volop opnameruimte, geen kwaliteitsverlies Vanaf nu hoeft u zich geen zorgen meer te maken over onvoldoende ruimte voor al uw opnames. Met de Samsung Blu-ray-diskspelers met ingebouwde HDD kunt u met n en hetzelfde apparaat digitale mediabestanden opnemen en samenvoegen. Dankzij de zeer uitgebreide capaciteit van 250 GB, kan elke uitzending via antenne, kabel of satelliet worden opgenomen op de harddisk. Afhankelijk van de opname-eisen, biedt dit een opnameduur van 56 uur voor HD en 120 uur voor SD. * Uitzendcertificering verschilt per land. Toegang tot meer content, makkelijk doorzoeken van de content en persoonlijke aanbevelingen De gentegreerde Smart Hub brengt alle mogelijke online-content naar uw Blu-ray recorder. U heeft makkelijk toegang tot video en muziek on-demand. U hoeft niet langer allerlei websites te doorzoeken om entertainment te vinden. Met Search All wordt uw kijkgedrag bijgehouden om u vervolgens naar geschikte content te leiden en gepaste aanbevelingen te geven. Met de ingebouwde Wi-Fi en Samsung AllShare kunt u een draadloos thuisnetwerk installeren en Samsung Apps voegt nog meer extra's toe aan uw entertainmentbelevenis. Met de 3D-beelden zit u midden in de actie Films, sport, games, muziek... aan welk entertainment u ook de voorkeur geeft, Samsung 3D brengt het echt tot leven en voegt een verbluffende en boeiende dimensie toe. Alleen Samsung maakt een 3D-totaalbelevenis mogelijk. De hoogwaardige 3D-beeldkwaliteit met Standard 3D brengt kristalheldere, verbluffende beelden tot leven op het scherm. Deze overweldigende belevenis, die u normaal gesproken alleen in de bioscoop meemaakt, zal uw home entertainment compleet veranderen.

€379,00

Bekijken

SAMSUNG PS51D490

SAMSUNG PS51D490

Iedereen moet kunnen genieten van HD-tv. De tv's van de Samsung plasma-tv 490-serie zijn onze basismodellen, voorzien van alle belangrijke moderne tv-functies en toch gunstig geprijsd. Het allernieuwste op het gebied van 3D De Samsung Plasma 1-tv's maken een heel nieuwe en allesomvattende home-entertainmentbelevenis mogelijk. Dankzij de nieuwste 3D-beeldtechnologie zult u een compleet nieuwe tv-ervaring beleven, die realistischer dan ooit is. Wat een nog smallere omlijsting allemaal niet kan doen... Voor uw Samsung plasma-Smart TV is het unieke en opvallende Plasma 1-design toegepast. Dankzij de ultrasmalle omlijsting wordt zo'n 2,5 cm aan extra schermdiagonaal gewonnen en wordt de ruimte tussen het scherm en de rand nog kleiner. Dit zorgt voor een naadloze en verbluffende kijkbelevenis. Helemaal in lijn met de strakke interieurs van tegenwoordig is deze plasmatelevisie ook superdun en neemt hij - ondanks de vele indrukwekkende Samsung-functies - de helft minder plek in dan standaard plasma-tv's. Deze tv is ideaal voor de hedendaagse woonstijl. Hij presteert geweldig en dankzij het Plasma 1-design is hij stijlvol en kan hij moeiteloos aan de muur worden gemonteerd. Realistische beelden van uitzonderlijke kwaliteit Waarom zou u genoegen nemen met minder als u kunt kiezen voor een plasmatelevisie met een ongekende beeldkwaliteit. De HyperReal Engine en de Micro Dimming-technologie zorgen voor kristalheldere, perfect gedetailleerde HD-beelden met zuiverder wit en dieper zwart. Dit is de nieuwe manier van tv-kijken. De Clear Image Panel-constructie elimineert wazige en gelaagde beelden en dankzij de Full HD 1080 pixel-resolutie wordt het beeld twee keer zo scherp als bij gewone HD-tv's. Voeg hier nog aan toe de vele Samsung-functies waaronder het Real Black Filter, de Wide Colour Enhancer, de 600 Hz Subfield Motion en de Cinema Black-functie en u zult van begin tot eind worden geboeid door deze home entertainment-belevenis. De ultieme basis voor al uw entertainment Dankzij de enorm uitgebreide connectiviteit kunt u genieten van al uw digitale content vanaf n plek. AllShare verbindt uw tv draadloos met al uw compatibele digitale apparatuur en geeft u toegang tot de muziek, films en foto's die erop opgeslagen zijn. De AllShare-pc-software kan worden gedownload en u kunt er de content van uw pc mee doorzoeken, streamen en afspelen. Via de High Definition Multimedia Interface-ingangen kunnen vier apparaten rechtstreeks worden aangesloten, zodat u nog meer kunt bekijken en delen. Met ConnectShare Movie kunt u een losse drive rechtstreeks op uw tv aansluiten en films naar uw tv-scherm streamen. En de BD Wise-technologie zorgt voor een continue communicatie tussen uw tv en een aangesloten Samsung Blu-ray speler zodat ze optimaal worden gesynchroniseerd.

€799,00

Bekijken

SAMSUNG DVD-D360

SAMSUNG DVD-D360

DVD-D360, DVD-Video, MP3, WMA, JPEG, MPEG-4, DivX, USB 2.0, Zwart Samsung DVD-D360 Video: 12-bit/108MHz Audio: Dolby Digital Surround, 24-bit/192kHz File formats: MPEG-4, DivX, MP3, WMA, JPG Energie: 11 W Kleur: Zwart Gewicht en omvang: 1260 g Beeldscherm: LED Other features: DVD, DVD-R, DVD-RW, DVD+R, DVD+RW, CD, CD-R, CD-RW, 360 x 207 x 42 mm In welk formaat de content ook is, overzetten en afspelen is geen probleem De handige connectiviteit maakt uw dvd de basis van uw home entertainment-systeem. Met de USB-connectiviteit uploadt u uw opnames (rechtstreeks opgenomen) op uw digitale apparatuur en kunt u deze delen, zonder dat u ze eerst hoeft over te zetten naar uw pc. Op de dvd kunt u uw apparatuur aansluiten, ongeacht welk bestandsformaat ze gebruiken. Zo kunt u van al uw content genieten vanaf uw eigen comfortabele bank.

€59,00

Bekijken

SAMSUNG HT-D5100

SAMSUNG HT-D5100

Al uw zintuigen worden geprikkeld door een explosieve 3D-belevenis Uw entertainmentwereld, van blockbuster-films tot games vol actie, wordt naar een nieuw niveau getild! De Samsung Blu-ray 3D-belevenis zorgt voor het ultieme entertainment en u zult het gevoel hebben dat u deel uitmaakt van alles wat op het scherm gebeurt. Nieuwe functies zoals Samsungs unieke HyperReal Engine zorgen voor een verbazingwekkende diepte en helderheid bij alles wat u ziet. En de kleuren zijn werkelijk schitterend. Zo heeft u uw entertainment nog nooit eerder gezien en u zult zeker onder de indruk zijn. Toegang tot meer content, makkelijk doorzoeken van de content en persoonlijke aanbevelingen De gentegreerde Smart Hub brengt alle mogelijke online-content naar uw Home Entertainment-systeem. U heeft makkelijk toegang tot video en muziek on-demand. U hoeft niet langer allerlei websites te doorzoeken om entertainment te vinden. Met Search All wordt uw kijkgedrag bijgehouden om u vervolgens naar geschikte content te leiden en gepaste aanbevelingen te geven. Met de ingebouwde Wi-Fi en Samsung AllShare kunt u een draadloos thuisnetwerk installeren en Samsung Apps voegt nog meer extra's toe aan uw entertainmentbelevenis. Premium Sound geeft een extra boost aan uw audiobeleving Samsungs Premium Sound is werkelijk ongelooflijk. De Crystal Clear Amp minimaliseert storende vervormingen via multi-feedback en zorgt voor een oorspronkelijk geluid. Deze audiobelevenis maakt uw home entertainment nog levendiger. Elke keer weer levensechte beelden en geluid Als u materiaal dat u naar uw tv streamt met een schitterende beeldkwaliteit weergegeven wilt zien, dan kan dit met de HDMI, die perfect combineert met een digitale Samsung-tv. De dvd-speler kan met opvallend hoge snelheden streamen en zorgt voor een adembenemend resultaat. Daarnaast kan Standard Definition worden opgeschaald naar High Definition en zorgt de geavanceerde BD Wise-technologie voor continue, automatische communicatie tussen de speler en uw Samsung-tv zodat ze optimaal worden gesynchroniseerd. Uw beeldweergave is altijd perfect, zonder dat u uw tv handmatig hoeft bij te stellen.

€419,00

Bekijken

SAMSUNG HT-D5500

SAMSUNG HT-D5500

Toegang tot meer content, makkelijk doorzoeken van de content en persoonlijke aanbevelingen De gentegreerde Smart Hub brengt alle mogelijke online-content naar uw Home Entertainment-systeem. U heeft makkelijk toegang tot video en muziek on-demand. U hoeft niet langer allerlei websites te doorzoeken om entertainment te vinden. Met Search All wordt uw kijkgedrag bijgehouden om u vervolgens naar geschikte content te leiden en gepaste aanbevelingen te geven. Met de ingebouwde Wi-Fi en Samsung AllShare kunt u een draadloos thuisnetwerk installeren en Samsung Apps voegt nog meer extra's toe aan uw entertainmentbelevenis. Een 3D-totaalbelevenis die al uw zintuigen prikkelt Uw entertainmentwereld, van blockbuster-films tot games vol actie, wordt naar een nieuw niveau getild! Het overweldigende Blu-ray 3D-pakket van Samsung, dat 3D Sound Plus toevoegt aan 3D-beelden, is de ultieme entertainmentinstallatie. U krijgt het gevoel dat u deel uitmaakt van alles wat op het scherm gebeurt. Samsungs eigen 3D-geluids-DSP (digitale signaalprocessor), 3D Sound Plus met Horizontal Surround en 3D Depth Sound-effect, zorgt voor een verbazingwekkend diep en zuiver geluid dat werkelijk schitterende klinkt. Zo heeft u uw entertainment nog nooit eerder beleefd en u zult zeker onder de indruk zijn. Premium Sound geeft een extra boost aan uw audiobeleving Samsungs Premium Sound is werkelijk ongelooflijk. De Crystal Clear Amp minimaliseert storende vervormingen via multi-feedback en zorgt voor een oorspronkelijk geluid. Deze audiobelevenis maakt uw home entertainment nog levendiger. Elke keer weer levensechte beelden en geluid Als u materiaal dat u naar uw tv streamt met een schitterende beeldkwaliteit weergegeven wilt zien, dan kan dit met de HDMI, die perfect combineert met een digitale Samsung-tv. De dvd-speler kan met opvallend hoge snelheden streamen en zorgt voor een adembenemend resultaat. Daarnaast kan Standard Definition worden opgeschaald naar High Definition en zorgt de geavanceerde BD Wise-technologie voor continue, automatische communicatie tussen de speler en uw Samsung-tv zodat ze optimaal worden gesynchroniseerd. Uw beeldweergave is altijd perfect, zonder dat u uw tv handmatig hoeft bij te stellen. De toegangspoort tot een compleet nieuwe wereld aan entertainment Met de Smart Hub haalt u alle mogelijke online-content in huis. U heeft makkelijk toegang tot video en muziek on-demand. U hoeft niet langer allerlei websites te doorzoeken om entertainment te vinden. Met Search All en Your Video wordt uw kijkgedrag bijgehouden om u vervolgens gepaste aanbevelingen te geven. Dankzij de uitgebreide connectiviteit van Samsungs High Definition Multimedia Interface (HDMI), krijgt u ongecomprimeerde HD-content en kunt u snel en makkelijk genieten van al uw foto's, films en muziek. En daar komen nog bij Samsung Apps en AllShare, waarmee u een indrukwekkend draadloos thuisnetwerk installeert en oneindig veel keus aan entertainment heeft. iPod / iPhone-dock Uw iPod of iPhone aansluiten op uw Home Theater-systeem was nog nooit zo makkelijk. De Samsung Home Entertainment-systemen zijn gecertificeerd voor en compatibel met iPod en iPhone en hebben een speciale dock voor deze apparaten, zodat u multimediabestanden, zoals muziek en films, kunt afspelen en telefoongesprekken kunt voeren vanuit uw hoogwaardige thuisbioscoop. Power Bass geeft uw systeem een grote boost Uw Samsung Home Theater-systeem is speciaal ontworpen voor een dieper en beter basgeluid. U voelt echt hoe het basgeluid krachtiger en krachtiger wordt via hetzelfde luidsprekersysteem en met hetzelfde wattage.

€479,00

Bekijken

PHILIPS 32PFL6606H

PHILIPS 32PFL6606H

Mis geen woord met Clear Sound Vaak mist u net dat belangrijke moment in een film of uw favoriete programma. Clear Sound is een innovatieve audiotechnologie die stemmen aanzienlijk duidelijker weergeeft, of er nu wordt gesproken of gezongen. U verstaat ieder woord en kunt dus optimaal genieten. Full HD-TV met Pixel Plus HD voor meer details en helderheid Pixel Plus HD zorgt ervoor dat u bij alle High Definition-signalen, standaard-TV-signalen en multimedia-inhoud die worden weergegeven op een High Definition-scherm, kunt genieten van een unieke combinatie van verbluffende beeldscherpte, natuurlijke details, levendige kleuren en vloeiende, natuurlijke bewegingen. Storingen en ruis in alle bronnen, zoals multimedia en TV in standaarddefinitie of sterk gecomprimeerde HD, worden verminderd zodat het beeld helder en haarscherp is. Een wereld vol online toepassingen, huurvideo's en gemiste uitzendingen Huur films rechtsreeks op uw TV via de onlinevideotheek, bekijk de gemiste uitzendingen van uw favoriete zenders en geniet van een scala aan online toepassingen met Net TV. U kunt ook surfen op internet. Kenmerken 3 HDMI-ingangen met EasyLink RMS van 24 W en Ambi-wOOx SimplyShare Gentegreerde DVB-tuner voor MPEG-4 400Hz Perfect Motion Rate USB (multimedia) WiFi USB-adapter

€549,00

Bekijken

PHILIPS 46PFL6606H

PHILIPS 46PFL6606H

Een ontspannen avond vol kijkplezier met heldere, levendige Full HD-beelden en authentiek geluid. De 46 inch Philips 46PFL6606 LED-TV uit de 6000-serie heeft Net TV, waarmee u eenvoudig op internet surft en films rechtstreeks naar uw TV downloadt. Full HD-TV met Pixel Plus HD voor meer details en helderheid Pixel Plus HD zorgt ervoor dat u bij alle High Definition-signalen, standaard-TV-signalen en multimedia-inhoud die worden weergegeven op een High Definition-scherm, kunt genieten van een unieke combinatie van verbluffende beeldscherpte, natuurlijke details, levendige kleuren en vloeiende, natuurlijke bewegingen. Storingen en ruis in alle bronnen, zoals multimedia en TV in standaarddefinitie of sterk gecomprimeerde HD, worden verminderd zodat het beeld helder en haarscherp is. 400Hz Perfect Motion Rate (PMR) voor superscherpe actiebeelden Met 400Hz Perfect Motion Rate (PMR) worden actiebeelden haarscherp en glashelder weergegeven. De nieuwe PMR-norm van Philips drukt het visuele effect uit van de combinatie van de hoogste vernieuwingsfrequentie, HD Natural Motion en een unieke verwerkingsformule. Het resultaat zijn ongekend scherpe bewegingen, hoe snel de actie ook is Authentieke en heldere geluidservaring Mis geen woord met Clear Sound Vaak mist u net dat belangrijke moment in een film of uw favoriete programma. Clear Sound is een innovatieve audiotechnologie die stemmen aanzienlijk duidelijker weergeeft, of er nu wordt gesproken of gezongen. U verstaat ieder woord en kunt dus optimaal genieten. Voel de RMS-bas van 28 W en Ambi-wOOx Voel de kracht van de nieuwe Philips Ambi-wOOx-technologie. Deze technologie zorgt voor een superieur basgeluid door lage basfrequenties vast te leggen en te verbeteren voor een sterk verbeterde bas- en geluidservaring. De Ambi-wOOx projecteert het geluid en maakt gebruik van de natuurlijke kamerakoestiek. Door de krachtige RMS-luidsprekers van 28 W produceert de Ambi-wOOx een levensecht klankbereik. Geniet van een helder en ruimtelijk klankbereik dat de rijke kijkervaring aanvult.

€789,00

Bekijken

PHILIPS SRP4004

PHILIPS SRP4004

Philips Perfect replacement Universele afstandsbediening SRP4004 4-in-1 fluorescerende knoppen Snel en eenvoudig installeren Het innovatieve SimpleSetup verzekert u van een snelle en eenvoudige installatie van uw universele Philips-afstandsbediening. Dankzij het ergonomische ontwerp en de extra grote, fluorescerende knoppen is deze afstandsbediening zelfs in het donker zeer gebruiksvriendelijk. Eenvoudig te gebruiken - SimpleSetup is een exclusieve functie van Philips - Grote knoppen zorgen voor meer gebruiksgemak - Dankzij de fluorescerende knoppen kunt u de afstandsbediening eenvoudig in het donker gebruiken Ergonomisch ontwerp - Ligt perfect in de hand Volledige compatibiliteit - Geschikt voor meer dan 1000 apparaten Klantondersteuning - 2 jaar beperkte garantie - URC-ondersteuningsservice via de speciale website - Gecertificeerd Green Product: sterke nadruk op duurzaamheid

€35,00

Bekijken

LG AN-MR200

LG AN-MR200

LG AN-MR200 REMOTE MAGIC Een afstandsbediening die werkt als een muis. Een Smart TV is niet echt smart als de bediening ervan een complexe zaak is. Met de Magic Motion Remote Control bedient u uw LG Smart TV op de eenvoudigst mogelijke manier. U hoeft alleen maar te richten, te klikken en te besturen. Met simpele bewegingen en gebaren sleept, klikt en selecteert u uw voorkeuren zonder gedoe met verschillende knoppen en pijltoetsen.

€59,00

Bekijken

Sony BDP-S480 3D Blu-ray

Sony BDP-S480 3D Blu-ray

Sony BDP-S480, Full HD 3D, Blu-ray Disc/DVD player, 1x HDMI, 2x USB, Media Remote Control, DLNA, Wireless LAN Ready, Sort Sony BDP-S480. Opslagmedia: CD, DVD, BD-ROM, BD-R, BD-RE. Video: MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, WMV9. Audio: 7.1. Energie: 60 Hz, 20 W, 120 V. Gewicht en omvang: 430 x 199 x 36 mm. Kleur: Zwart. File formats: WMV, MPEG1, MPEG2, MPEG4, MKV, MP3, WMA, AAC, WAV, JPG, PNG, GIF Kijk films in 3D en stream inhoud van het internet op uw pc BRAVIA Internet Video, 3D, DLNA, USBx 2, Media Remote, Quickstart, geschikt voor draadloos LAN Stream internetinhoud naar uw tv Kijk films in verbluffend HD 3D U kunt films en muziek afspelen en foto's bekijken op USB-apparaten of uw pc Sony BDP-S480. Opslagmedia: BD/DVD/CD. Energie: 20 W, 60Hz, 120V. Gewicht en omvang: 430 x 199 x 36 mm. Kleur: Zwart Kijk films in 3D en stream inhoud van het internet op uw pc Stream internetinhoud naar uw tv Kijk films in verbluffend HD 3D U kunt films en muziek afspelen en foto's bekijken op USB-apparaten of uw pc BRAVIA Internet Video: Stream muziek, video, sport en kijk programma's terug rechtstreeks vanaf internet via het BRAVIA Internet Video-platform. Full HD 3D Blu-ray: Kijk films in HD 3D voor een ongekende, levensechte kijkervaring. Afspelen van USB en pc: Geef muziek, video's en foto's op USB-apparaten of een pc met DNLA weer op het grote scherm. Bediening met uw Smartphone: Gebruik uw iPhone, iPod touch of Android-telefoon als afstandsbediening en zoek op internet naar video's. Quickstart en laden: Geniet sneller dan ooit van uw films op Blu-ray Disc. Geschikt voor draadloos LAN: Draadloos content streamen van internet (UWA-BR100-draadloos LAN-adapter apart verkrijgbaar). Internetvideo-enhancer: Geniet van beter beeld voor internetinhoud van een lagere kwaliteit bij gebruik van BRAVIA Internet Video. Browser voor entertainmentdatabase: Meer informatie over Blu-ray disc-titels: Doorzoek de browser voor entertainmentdatabase met Gracenote-technologie. Eenvoudige webbrowser: Gebruik uw thuisbioscoopsysteem om door internetpagina's met tekst en afbeeldingen te bladeren. Xross Media Bar: Genspireerd menusysteem maakt gebruik van pictogrammen en een eenvoudig te volgen boomstructuur. Upscaling van DVD: Bekijk Blu-ray Disc-films in Full HD 1080p en schaal uw bestaande dvd-verzameling op. High Definition-geluidscodecs: Ondersteunt Dolby TrueHD en Dolby Digital Plus, DTS-HD High Resolution Audio en DTS-HD Master Audio-codecs. Kostenbesparend energieverbruik: Laag stroomverbruik betekent dat u geld bespaart op uw elektriciteitsrekening en dat uw gebruik milieuvriendelijker is. Monolithic-design: Het ontwerp is voorzien van luxe materialen en een stijlvolle, minimalistische afwerking die past bij uw BRAVIA-TV.

€159,00

Bekijken

Sony BDV-EF200

Sony BDV-EF200

Sony BDV-EF200 3D Thuisbioscoop 2.1-kanaals thuisbioscoopsysteem met internetvideo en 3D-beeld Stream internetinhoud naar uw tv Kijk films in verbluffend Full HD 3D De muziek op andere HD-apparaten beluisteren in Surround Sound dankzij twee HDMI-ingangen 350 W, BRAVIA Internet Video, 3D, 2x HDMI, iPod/iPhone-station, verbeterde internetbeelden Sony BDV-EF200 Betaalbare 2.1-kanaals 3D Blu-ray Disc/DVD-thuisbioscoop Audio: 350 W Radio: 20 Energie: 0.3 W Other features: 1 way 2.1-kanaals thuisbioscoopsysteem met internetvideo en 3D-beeld Stream internetinhoud naar uw tv Kijk films in verbluffend Full HD 3D De muziek op andere HD-apparaten beluisteren in Surround Sound dankzij twee HDMI-ingangen -BRAVIA Internet Video: Stream muziek, video en sport, en bekijk direct vanaf internet gemiste programma's via het BRAVIA Internet Video-platform. -Full HD 3D Blu-ray: Kijk films in HD 3D voor een ongekende, levensechte kijkervaring. -Twee HDMI-ingangen: Eenvoudige aansluiting en bediening van media-apparaten, zoals een decoder en spelcomputers, met twee HDMI-ingangen. -Compatibel met iPod/iPhone: Met het iPod/iPhone-station kunt u muziek, video's en foto's beheren en afspelen op uw tv. -Beeld- en geluidsverbetering voor foto's en geluidsfragmenten van internet: Beter beeld en geluid bij internetcontent van lage kwaliteit wanneer u BRAVIA Internet -Video of een MP3-apparaat gebruikt. -Eenvoudige webbrowser: Gebruik uw thuisbioscoopsysteem om door internetpagina's met tekst en afbeeldingen te bladeren. -USB: Geef muziek, video's en foto's op USB-apparaten weer op het grote scherm. -Geschikt voor draadloos LAN: Draadloze toegang tot internet (Sony Wi-Fi-adapter UWA-BR100 vereist). -XrossMediaBar (XMB): Genspireerd menusysteem maakt gebruik van pictogrammen en een eenvoudig te volgen boomstructuur. -Upscaling van DVD: Bekijk Blu-ray Disc-films in Full HD 1080p en schaal uw bestaande dvd-verzameling op. -High Definition-geluidscodecs: Ondersteunt Dolby TrueHD en Dolby Digital Plus, DTS-HD High Resolution Audio en DTS-HD Master Audio-codecs. -Monolithic-design: Gemaakt van luxe materialen en voorzien van een stijlvolle, minimalistische afwerking die past bij de Sony BRAVIA-TV's.

€199,00

Bekijken

SONY KDL-32EX720

SONY KDL-32EX720

SONY KDL-32EX720 3D Led Tv Full HD 3D-TV voor het hele gezin 80 cm/32 inch, Full HD 3D tv met Edge LED, Motionflow XR 200, Internet Video en Skype Heldere, vloeiende 3D- en 2D-beeldkwaliteit Bekijk internetvideo's en bel gratis via Skype Bespaar tijd en energie met slimme functies Ontdek de wereld van 3D en internet-tv Geniet van helder Full HD-beeld voor tv, films en games in 2D en 3D. Bereid u voor op het beste van internet en gratis gesprekken via Skype. Met de slimme functies kunt u zelfs energie besparen en uw leven eenvoudiger maken. Perfecte afbeeldingen in 2D en 3D Ervaar die levensechte Full HD-kwaliteit in 2D en 3D. Geniet van fraaie beelden, ook bij snelle acties zoals bij sport en Motionflow XR 200-films, en ook van een hoog contrast op een dun LED-scherm. Elke pixel van het 2D- of 3D-beeld wordt door onze unieke beeldtechnologie verbeterd. Het beste van internet in uw luie stoel Maak verbinding met het web en stream video rechtstreeks naar uw tv. Dankzij de geschiktheid voor Wireless LAN hoeft u alleen maar een Sony USB Wi-Fi-adapter aan te sluiten en u hebt een verbinding zonder kabels. Er worden steeds meer kanalen toegevoegd waardoor het nog gemakkelijk wordt om te kijken wat u wilt, wanneer u wilt. Laat ons uw leven thuis vereenvoudigen Wilt u een telefoongesprek voeren tijdens de commercials? Voer gratis haarscherpe videogesprekken via uw tv en Skype. Neem programma's die u gaat missen via USB op de vaste schijf op. U kunt zelfs een smartphone aan uw tv koppelen om meer info te zien over het tv-programma dat u aan het bekijken bent. Ontdek Sony Internet TV Sony Internet TV verandert uw televisie in een venster naar het internet. Geen computer of laptop meer nodig. Bel vanaf de bank in de woonkamer uw vrienden met Skype. Lees Twitter feeds of plaats updates op Facebook. Bekijk gemiste programmas terug van NOS, SBS, Veronica en NET5. En u heeft de keuze uit meer dan 20 kanalen over de meest uiteenlopende onderwerpen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

€509,00

Bekijken

SONY KDL-40CX520

SONY KDL-40CX520

SONY KDL-40CX520 Lcd tv De Full HD-TV die klaar is voor internet zodra u dat bent 102cm/40 inch, Full HD 1080, lcd-tv: Geschikt voor draadloos LAN, voor toegang tot internetvideo's en Skype Een helder en gedetailleerd Full HD-beeld Bekijk internetvideo's en bel gratis via Skype Maak uw leven eenvoudiger met slimme sensoren en functies Er wacht een nieuwe wereld op u Als u op dit moment wilt genieten van Full HD van hoge kwaliteit en later de kans wilt hebben om online-entertainment en services te streamen, dan hebben wij d tv voor u. Ontspan en geniet van indrukwekkende gedetailleerde beelden wetende dat er een hele nieuwe wereld op u wacht wanneer u daar klaar voor bent. Het beste van internet in uw luie stoel Maak verbinding met het web en stream video rechtstreeks naar uw tv. Dankzij de geschiktheid voor Wireless LAN hoeft u alleen maar een Sony USB Wi-Fi-adapter aan te sluiten en u hebt een verbinding zonder kabels. Er worden steeds meer kanalen toegevoegd waardoor het nog gemakkelijk wordt om te kijken wat u wilt, wanneer u wilt. Laat ons uw leven thuis vereenvoudigen Wilt u een telefoongesprek voeren tijdens de commercials? Voer gratis haarscherpe videogesprekken via uw tv en Skype. Neem programma's die u gaat missen via USB op de vaste schijf op. U kunt zelfs een smartphone aan uw tv koppelen om meer info te zien over het tv-programma dat u aan het bekijken bent. Ontdek Sony Internet TV Sony Internet TV verandert uw televisie in een venster naar het internet. Geen computer of laptop meer nodig. Bel vanaf de bank in de woonkamer uw vrienden met Skype. Lees Twitter feeds of plaats updates op Facebook. Bekijk gemiste programmas terug van NOS, SBS, Veronica en NET5. En u heeft de keuze uit meer dan 20 kanalen over de meest uiteenlopende onderwerpen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

€639,00

Bekijken

SONY KDL-46EX720

SONY KDL-46EX720

SONY KDL-46EX720 3D Led Tv Full HD 3D TV voor het hele gezin 117 cm/46 inch, Full HD 3D-TV met Edge LED, Motionflow XR 200, Internet Video en Skype Heldere, vloeiende 3D- en 2D-beeldkwaliteit Bekijk internetvideo's en bel gratis via Skype Bespaar tijd en energie met slimme functies Ontdek de wereld van 3D en internet-tv Geniet van helder Full HD-beeld voor tv, films en games in 2D en 3D. Bereid u voor op het beste van internet en gratis gesprekken via Skype. Met de slimme functies kunt u zelfs energie besparen en uw leven eenvoudiger maken. Perfecte afbeeldingen in 2D en 3D Ervaar die levensechte Full HD-kwaliteit in 2D en 3D. Geniet van fraaie beelden, ook bij snelle acties zoals bij sport en Motionflow XR 200-films, en ook van een hoog contrast op een dun LED-scherm. Elke pixel van het 2D- of 3D-beeld wordt door onze unieke beeldtechnologie verbeterd. Het beste van internet in uw luie stoel Maak verbinding met het web en stream video rechtstreeks naar uw tv. Dankzij de geschiktheid voor Wireless LAN hoeft u alleen maar een Sony USB Wi-Fi-adapter aan te sluiten en u hebt een verbinding zonder kabels. Er worden steeds meer kanalen toegevoegd waardoor het nog gemakkelijk wordt om te kijken wat u wilt, wanneer u wilt. Laat ons uw leven thuis vereenvoudigen Wilt u een telefoongesprek voeren tijdens de commercials? Voer gratis haarscherpe videogesprekken via uw tv en Skype. Neem programma's die u gaat missen via USB op de vaste schijf op. U kunt zelfs een smartphone aan uw tv koppelen om meer info te zien over het tv-programma dat u aan het bekijken bent. Ontdek Sony Internet TV Sony Internet TV verandert uw televisie in een venster naar het internet. Geen computer of laptop meer nodig. Bel vanaf de bank in de woonkamer uw vrienden met Skype. Lees Twitter feeds of plaats updates op Facebook. Bekijk gemiste programmas terug van NOS, SBS, Veronica en NET5. En u heeft de keuze uit meer dan 20 kanalen over de meest uiteenlopende onderwerpen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

€909,00

Bekijken

TOSHIBA 19DL834

TOSHIBA 19DL834

ALLES COMPLEET! De 19DL834 LED-TV met 47 cm beeldschermdiagonaal is alles inbegrepen. Met de direct gentegreerd DVD-speler, kunt u genieten van uw favoriete films zonder het gebruik van eventuele verdere rand apparatuur. Kijk uw favoriete dvds waar u maar wilt. In de DL833/834G-serie is een dvd-speler direct in de LED-televisie ingebouwd. Met de keuze uit vier modellen met een beeldschermgrootte van 47 tot 80 centimeter, vindt u voor elke ruimte de passende televisie en heeft zelfs de keuze tussen een zwarte en een witte uitvoering.

€299,00

Bekijken

TOSHIBA 19EL833

TOSHIBA 19EL833

ENTERTAINMENT VOOR IEDERE RUIMTE Slaapkamer, kinderkamer, keuken of camper: uw favoriete programma kunt u in iedere ruimte kijken met de LED-televisies uit de EL833/834G-serie. In zwarte en witte uitvoering verkrijgbaar, voorzien van digitale dualtuner, twee HDMI-aansluitingen, PC-ingang en USB interface. Zeer veelzijdig!

€239,00

Bekijken

SAMSUNG HW-D570

SAMSUNG HW-D570

2.1Ch Speakerbar, 310W, Dolby Digital, DTS, Anynet+ (HDMI-CEC), 3HDMI, ARC Samsung HW-D570 Audio: 310 W, 2.1, Dolby Digital, DTS Front speakers: 2-way, 4 Ohm Subwoofer: Actieve Gewicht en omvang: 1056 x 45 x 80 mm, 2060 g, 178 x 295 x 360 mm, 5300 g Other features: 1136 mm, 462 mm, 10.26 kg, 246 mm Draadloze iPod / iPhone-dock U hoeft niet op te staan om uw muziek te bedienen. U kunt uw iPod of iPhone gewoon in uw hand houden en hem bedienen zoals u altijd doet. Met de draadloze dock van Samsung kunt u uw favoriete nummers op uw iPod/iPhone afspelen via het aan de muur gemonteerde luidsprekersysteem en kunnen uw familie en vrienden meegenieten. De dock zorgt voor een muziekweergave van hoge kwaliteit en laadt ook uw iPod / iPhone op als deze is aangesloten op de adapter. *Compatibel met de 2011 Samsung Blu-ray Home Entertainment-systemen HT-D6xxxW-serie en HT-D7xxxW-serie en met de Samsung luidsprekersystemen HW-D45x-serie en HW-D55x-serie. Een eenvoudig systeem. Met een opvallend geluid. Samsungs Virtual Surround zorgt voor dat verfijnde surround sound-effect zonder al het gedoe van extra luidsprekers en in de war rakende kabels. Met slechts twee stereoluidsprekers hoort u nauwelijks het verschil tussen het efficinte, krachtige 2,1-kanaalssysteem van Virtual Surround en uitgebreidere, complexere 5,1- en 7,1-kanaalssystemen. De perfecte manier dus om van uw favoriete films en muziekartiesten te genieten. Power Bass geeft uw systeem een extra boost Uw Samsung Home Theater-systeem is speciaal ontworpen voor een dieper en beter basgeluid. U voelt echt hoe het basgeluid krachtiger en krachtiger wordt via hetzelfde luidsprekersysteem en met hetzelfde wattage. Meer stijl. Meer ruimte. Meer systeem. Een HD-tv aan de muur ziet er prachtig uit. En daarom is het volkomen logisch om dezelfde stijl door te zetten in uw interieur en uw Speakerbarer vlak onder te hangen net als kunstwerken in een chique kunstgalerie. Met het bijbehorende ophangsysteem is dit een fluitje van een cent.

€409,00

Bekijken

Samsung LE26D450

Samsung LE26D450

Samsung LE26D450 LCD TV 26 inch Het ontwerp van uw tv moet niet alleen dienen voor een betere kijkbelevenis, maar moet ook uw interieur verfraaien. Daarom is voor deze lcd-tv van Samsung het bijzondere en inspirerende Touch of Color-design toegepast. De tv is gemaakt uit uniek, robijnzwart materiaal, waarvan de kleur meeverandert met het omgevingslicht. Deze tv brengt stijl en warmte in huis. De naadloze constructie en de superdunne omlijsting rond het scherm zorgen voor een elegant en subtiel effect. ConnectShare Movie Sluit uw digitale apparatuur aan. ConnectShare Movie verandert uw tv in een home entertainment-theater. U hoeft alleen maar uw USB-geheugen of uw harde schijf aan te sluiten om de films, foto's en muziek die erop staan weer te geven. Anynet Bedien alles met n afstandsbediening. Dankzij de Anynet-technologie kunt u al uw HDMI-CEC-compatibele digitale apparatuur - ongeacht het merk - met dezelfde afstandsbediening aansturen, zodat uw home entertainment een gestroomlijnd geheel wordt.

€309,00

Bekijken

SAMSUNG UE46D8000

SAMSUNG UE46D8000

Bij de Samsung UE46D8000 Smart-TV's van de Samsung LED 8000-serie draait alles om een vernieuwende, overweldigende belevenis, die op een stijlvolle en intelligente manier wordt gebracht. Dankzij de gentegreerde en innovatieve Smart Hub, die interactie met uw tv mogelijk maakt, wordt alles wat u doet makkelijker en leuker, van surfen op het internet tot het bekijken van uw foto's en zelfgemaakte video's. Of u nu naar een film kijkt of naar muziek luistert, u zult meteen onder de indruk zijn van de hoogwaardige 3D-weergave, die een nieuwe wereld van entertainment voor u zal openen. Met deze stijlvol ontworpen tv bevindt u zich te midden van alle actie. En met de uitgebreide connectiviteit voor moeiteloos streamen, beschikt u zondermeer over een geraffineerd en intelligent tv-toestel. Films, tv-programma's, apps en nog veel meer. Met deze Smart TV kan het allemaal. Stap binnen in de wereld van interactief home-entertainment met de Smart Hub van de Samsung LED 8000. Smart Hub is de makkelijkste manier om meer uit uw tv te halen. Met de nieuwe functies zoals Search All, Your Video en Web Browser kunt u alle mogelijkheden van het internet via uw tv benutten. De functies helpen u online tv-content en -informatie te vinden en helpen u ook films, foto's en muziek te delen. Tel daar nog bij op de vele mogelijkheden van de Samsung TV Apps en Social TV, en u weet dat met de LED 8000 uw wereld van entertainment en communicatie nog leuker wordt. Een nieuwe dimensie in tv De LED 8000 zorgt voor een totale 3D-tv-beleving. Samsungs 3D Sound Effect synchroniseert automatisch het geavanceerde 3D-beeld met het allernieuwste in 3D-geluid. Dit indrukwekkende resultaat komt tot stand door de innovatieve 3D HyperReal Engine van Samsung, die voor de meest levendige en kristalheldere Full HD-beelden zorgt. Dankzij de Micro Dimming-technologie is zelfs het kleinste beelddetail perfect. En het 3D Auto Contrast zorgt voor een sterkere diepte-indruk. Met de extra lichte, ergonomisch ontworpen 3D-bril en ingebouwde realtime-3D-convertor worden zowel uw 2D-films als uw hele home-entertainment nieuw leven ingeblazen. Films, tv-programma's, apps en nog veel meer. Met deze Smart TV kan het allemaal. Stap binnen in de wereld van interactief home-entertainment met de Smart Hub van de Samsung LED 8000. Smart Hub is de makkelijkste manier om meer uit uw tv te halen. Met de nieuwe functies zoals Search All, Your Video en Web Browser kunt u alle mogelijkheden van het internet via uw tv benutten. De functies helpen u online tv-content en -informatie te vinden en helpen u ook films, foto's en muziek te delen. Tel daar nog bij op de vele mogelijkheden van de Samsung TV Apps en Social TV, en u weet dat met de LED 8000 uw wereld van entertainment en communicatie nog leuker wordt. Met Samsung Smart Hub bepaalt u waar u naar kijkt en hoe u er naar kijkt. U kunt verschillende apps downloaden waarmee u tv-content kunt zoeken. Terwijl u gewoon tv kijkt, kunt u bovendien internetten op uw tv, contact houden met familie en vrienden, leuke films zoeken en nog veel meer. Internetten op uw tv! De speciale webbrowser, die geoptimaliseerd is voor uw Samsung Smart TV, zorgt voor een zeer bijzondere, interactieve online-belevenis. Opzoeken, winkelen, contact houden, social networks... aan u de keus. Beleef nog meer plezier aan films. Your Video van Samsung is een Video-on-Demand-reserveringsservice, die films en tv-programma's aanbeveelt aangepast aan uw persoonlijke smaak. De ratings en korte samenvattingen helpen u bij het maken van uw keuze.

€1.799,00

Bekijken

SONY BDP-S380B

SONY BDP-S380B

Sony BDPS380B . Direct afspelen van internetvideo met media remote en USB 1080p Full HD 3D Blu-ray speler Speelt de formaten: BD-R, BD-RE, DivX, DVD+R, DVD+RW, DVD-R, DVD-RW, MP3, JPG, CD-R, CD-RW BD-Live, Internet-tv Dolby True HD, Dolby Digital Plus, DTS HD Coaxiale audio-uitgang HDMI-aansluiting, USB LAN, WLAN-ready, 24p incl. afstandsbediening Afmetingen(BxHxD): 3,6x43x19,9 cm

€139,00

Bekijken

SONY CMT-FX200

SONY CMT-FX200

FX205 Micro hifi - USB, mp3, 10 W, CD, FM/AM, afstandsbediening Sony FX200 Micro Hi-Fi Audio: 10 W File formats: mp3 Radio: FM, AM, Ja Verbindingsmogelijkheden: 3.5 mm Energie: 0.5 W Gewicht en omvang: 13800 g, 140 mm, 215 mm, 245 mm Beheerfuncties: Rotary Other features: RM-AMU009, 220-240V AC, 50/60Hz FX200 Microhifi met USB Gemakkelijk te gebruiken alles-in-een hifisysteem met afspeelopties voor mp3 via USB Luister naar uw mp3-muziek in geweldige geluidskwaliteit Sluit uw digitale muziekspeler zonder moeite aan FM/AM-tuner voor meer luistermogelijkheden -Mp3-speler via USB - Mp3-nummers afspelen via USB, vanaf een USB-stick of digitale mediaspeler. -Eenvoudige toetsenlay-out - Eenvoudige menufuncties met een eenvoudig te gebruiken lay-out van de toetsen, plus afstandsbediening voor onbeperkte bediening. -Stereogeluidskwaliteit - Ongevenaarde geluidskwaliteit met RMS-uitgang van 10 W voor uw gehele digitale muziekbibliotheek. -Audio-ingang - Sluit uw digitale muziekspeler aan en speel mp3's op volle sterkte af in geweldige geluidskwaliteit (kabel meegeleverd). -Analoge FM/AM-tuner - Ingebouwde FM/AM-tuner voor meer luisterplezier.

€124,00

Bekijken

SONY KDL-22EX310W

SONY KDL-22EX310W

SONY KDL-22EX310W Led Tv wit De led tv die is ontworpen om ruimte te besparen 55 cm/22 inch, HD Ready , Edge LED TV met lichtsensor Klein, slank en stijlvol Edge LED-scherm Verbeterd high definition-beeld en -kleur -HD Ready voor extra gedetailleerde beelden - Geniet van HD-programma's, -games en -films in haarscherpe, digitale High Definition-kwaliteit -Edge LED voor beeld met hoog contrast - Profiteer van verbeterde kleurintensiteit, hoog contrast en verbeterde energiezuinigheid. Allemaal verzameld in een slank scherm -Automatisch de helderheid van het scherm instellen om energie te besparen - Schakel de lichtsensor in om de helderheid van het scherm aan te passen aan het omgevingslicht in de kamer voor optimale beeldkwaliteit en een optimaal stroomverbruik -Het volle effect van surround sound - Ervaar het effect van digital surround sound via uw tv-luidsprekers met S Force Front Surround -Verkrijg automatisch de beste beeldinstellingen - Optimaliseer met Scene Select met n druk op de knop van uw afstandsbediening uw beeld- en geluidsinstellingen bij alles wat u bekijkt -Home-entertainment beheren met n afstandsbediening - Met n druk op de knop met BRAVIA Sync content afspelen of instellingen aanpassen op compatibele apparaten -Afspelen van films, foto's en muziek via USB - Sluit een USB-apparaat aan en geniet met USB Media Player op uw tv van films, foto's en muziek (in meerdere bestandsindelingen) -Naar digitale tv schakelen zonder een decoder - Dankzij een ingebouwde Digital Terrestrial tv-tuner (DVB-T) kunt u digitale en analoge tv-kanalen ontvangen -Profiteer van voordelen en exclusieve aanbiedingen met My Sony - Registreer uw BRAVIA-TV en word lid van My Sony voor exclusieve toegang tot zelfstudies, speciale aanbiedingen en meer

€289,00

Bekijken

SONY KDL-40EX725

SONY KDL-40EX725

SONY KDL-40EX725 3D Led Tv Full HD 3D-TV voor het hele gezin 102 cm/40 inch, Full HD 3D-TV met Edge LED, Motionflow XR 200, Internet Video en Skype Heldere, vloeiende 3D- en 2D-beeldkwaliteit Bekijk internetvideo's en bel gratis via Skype Bespaar tijd en energie met slimme functies Ontdek de wereld van 3D en internet-tv Geniet van helder Full HD-beeld voor tv, films en games in 2D en 3D. Bereid u voor op het beste van internet en gratis gesprekken via Skype. Met de slimme functies kunt u zelfs energie besparen en uw leven eenvoudiger maken. Perfecte afbeeldingen in 2D en 3D Ervaar die levensechte Full HD-kwaliteit in 2D en 3D. Geniet van fraaie beelden, ook bij snelle acties zoals bij sport en Motionflow XR 200-films, en ook van een hoog contrast op een dun LED-scherm. Elke pixel van het 2D- of 3D-beeld wordt door onze unieke beeldtechnologie verbeterd. Het beste van internet in uw luie stoel Maak verbinding met het web en stream video rechtstreeks naar uw tv. Dankzij de geschiktheid voor Wireless LAN hoeft u alleen maar een Sony USB Wi-Fi-adapter aan te sluiten en u hebt een verbinding zonder kabels. Er worden steeds meer kanalen toegevoegd waardoor het nog gemakkelijk wordt om te kijken wat u wilt, wanneer u wilt. Laat ons uw leven thuis vereenvoudigen Wilt u een telefoongesprek voeren tijdens de commercials? Voer gratis haarscherpe videogesprekken via uw tv en Skype. U kunt zelfs een smartphone aan uw tv koppelen om meer info te zien over het tv-programma dat u aan het bekijken bent.

€659,00

Bekijken

SAMSUNG UE40D8000

SAMSUNG UE40D8000

Bij de Smart-TV 's van de Samsung LED 8000 -serie draait alles om een vernieuwende, overweldigende belevenis, die op een stijlvolle en intelligente manier wordt gebracht. Dankzij de gentegreerde en innovatieve Smart Hub , die interactie met uw tv mogelijk maakt, wordt alles wat u doet makkelijker en leuker, van surfen op het internet tot het bekijken van uw foto's en zelfgemaakte video's. Of u nu naar een film kijkt of naar muziek luistert, u zult meteen onder de indruk zijn van de hoogwaardige 3D-weergave , die een nieuwe wereld van entertainment voor u zal openen. Met deze stijlvol ontworpen tv bevindt u zich te midden van alle actie. En met de uitgebreide connectiviteit voor moeiteloos streamen, beschikt u zondermeer over een geraffineerd en intelligent tv-toestel.

€1.389,00

Bekijken

LG M2450D-PZ

LG M2450D-PZ

LG M2450D-PZ Led Monitor Tv Filmliefhebbers en gamefanaten, opgelet: LG introduceert de M2450D-PZ! Met de M2450DPZ van LG gaat u helemaal op in uw favoriete films en games. Dankzij het 16/9-formaat en de Full HD 1080p-resolutie kunt u optimaal genieten van al uw multimedia content! De M2450D-PZ is bovendien voorzien van een digitale HD-ontvanger met afstandsbediening. Op die manier kunt tv-programma's direct op uw beeldscherm bekijken! De M2450D-PZ heeft een korte responsetijd van 5 ms, zodat u kunt rekenen op een uniek kijkcomfort, ook na urenlang continu gebruik. Bovendien heeft dit scherm van LG een geraffineerd en ergonomisch design! Wacht niet langer en kies vandaag nog voor het M2450D-PZ LED-scherm! Zonder meer een betrouwbaar scherm.

€259,00

Bekijken

Badkamerradio - Badeend - AM/FM

Badkamerradio - Badeend - AM/FM

€11,00

Bekijken

Wipod Music Center - WMC75Pro - ZONDER SPEAKERS

Wipod Music Center - WMC75Pro - ZONDER SPEAKERS

LET OP: Deze versie is exclusief speakers! ...

€412,00

Bekijken

Wipod Music Center - WMC55Luxe

Wipod Music Center - WMC55Luxe

Met dit luxueuze BadkamerAudio systeem kunt u eenvoudig en draadloos muziek (radio en MP3) in uw...

€395,00

Bekijken

Tango 8008 - Wit

Tango 8008 - Wit

€249,00

Bekijken

Samba 4055 - Mat Chroom

Samba 4055 - Mat Chroom

€219,00

Bekijken

Samba 4055 - Wit

Samba 4055 - Wit

Samba 4055 waterdichte luidsprekerset ...

€169,00

Bekijken

Waterdicht en volledige vrijheid 22" - 2256D

Waterdicht en volledige vrijheid 22" - 2256D

€1.510,00

Bekijken

speaker verlengkabel met stekker 2 x 7.5 m

speaker verlengkabel met stekker 2 x 7.5 m

TV / Radio | Artikelnr. WMCSPEX | Aquasound speaker verlengkabel met stekker 2x7,5 mtr.

€20,95

Bekijken

Draadloze Afstandsbediening met display

Draadloze Afstandsbediening met display

Handheld afstandsbediening Water- stofproof (IP66) 2 weg RF communicatie 12 meter bereik

€180,00

Bekijken

Speakers 14 CM - 80W

Speakers 14 CM - 80W

€120,00

Bekijken

Draadloze IR Afstandsbediening

Draadloze IR Afstandsbediening

Handheld afstandsbediening Water- en stofproof (IP66) IR communicatie 6 meter bereik

€35,00

Bekijken

KBSound - iSelect - 5 White Loudspeakers

KBSound - iSelect - 5 White Loudspeakers

Dit model, uitgerust met 2 luidsprekers van 5 inch (12,7 cm), bevat een remote control unit met...

€285,00

Bekijken

KBSound - Premium - White Loudspeakers

KBSound - Premium - White Loudspeakers

Ideale uitgebreide radiokit voor in keuken, badkamer, serre, veranda, kantoor, enz. Perfect te...

€235,00

Bekijken

KBSound - iSelect - 2.5 Chrome Loudspeakers

KBSound - iSelect - 2.5 Chrome Loudspeakers

Dit model, uitgerust met 2 luidsprekers van 2,5", bevat een remote control unit met beeldscherm...

€250,00

Bekijken

KBSound - Wireless Dock - Zwart

KBSound - Wireless Dock - Zwart

Draadloos accessoire ten behoeve van iSelect 2,5'' of 5'' zodat je muziek kan...

€199,00

Bekijken

KBSound - Plus - White Loudspeakers

KBSound - Plus - White Loudspeakers

Ideale uitgebreide radiokit voor in keuken, badkamer, serre, veranda, kantoor, enz. Perfect...

€175,00

Bekijken

KBsound i-Select Bluetooth module

KBsound i-Select Bluetooth module

Eissound Bluetooth module. Te gebruiken in combinatie met de KBsound i-Select kits. Deze module stelt u in staat om via Bluetooth muziek af te spelen over de speakers van uw i-Select kit. Zo kunt u bijvoorbeeld uw favoriete muziek vanaf uw iPhone of iPad afspelen. Bekijk ook het promo filmpje van de I-Select Bluetooh module voor meer informatie. BT module niet past op de oude modellen.

€110,00

Bekijken

Afstandsbediening KBSound Plus

Afstandsbediening KBSound Plus

Geschikt voor de huidige plus radio's. De nieuwe afstandsbediening van het type C0006 is ook geschikt voor de Iselect V2. Deze heeft een andere vormgeving dan C0004.

€64,95

Bekijken

Wateralarm

Wateralarm

€8,00

Bekijken

Watervaste 2 kanaals versterker

Watervaste 2 kanaals versterker

RMS vermogen 4 Ohm: 2 x 60 Watt Dynamisch vermogen @ 2 Ohm: 2 x 160 Watt Frequentie bereik: 10 Hz - 27 kHz S/N Ratio: 86 dB Afmetingen: 262 x 223 x 56 mm

€180,00

Bekijken

Led Douchekop

Led Douchekop

Wanneer het water begint te stromen zal de LED in de douche kop automatisch gaan branden. Het licht van de LED veranderd, afhankelijk van de temperatuur van het water. Nu kun je dus de temperatuur van het water zien voordat je er onder stapt! Geen batterijen nodig. 32C - groen 33~41C - blauw 42~45C - rood 46C - rood knipperend

€20,00

Bekijken

AM/FM multi media receiver, bluetooth, USB, AUX in, 4 x 45 watt

AM/FM multi media receiver, bluetooth, USB, AUX in, 4 x 45 watt

Milennia AM/FM Multimedia Receiver Bluetooth audio streaming 4 x 45 watts Solid aluminum chassis Aux-in Portable-media ready USB input ASTM 117 Salt fog IP66 waterproof face Comes with flush-face mounting kit

€255,00

Bekijken

ONE Classic Series II - Digitale (DAB(+)), FM - USB - Black

ONE Classic Series II - Digitale (DAB(+)), FM - USB - Black

€99,00

Bekijken

ChargePak C6L

ChargePak C6L

€49,00

Bekijken

Altijd de beste deals!

Waterproof Digitale AM/FM Radio

Waterproof Digitale AM/FM Radio

The Sangean waterproof H201 radio allows you can enjoy your morning news, your favorite radio show,...

€95,59

Bekijken

Doucheradio BCD250

Doucheradio BCD250

€46,00

Bekijken

Doucheradio BR40BL

Doucheradio BR40BL

Spatwaterdichte AM / FM radio Ingebouwde bewegingsmelder voor aan/uit radio Geleverd met koord om radio op te hangen en voet om radio op te plaatsen Werkt op batterijen DC 2 x UM-4 1,5V (niet meegeleverd) Spatwaterdicht Staand te gebruiken

€14,00

Bekijken

Spiegel Televisie - 32''

Spiegel Televisie - 32''

€2.500,00

Bekijken