• Reizen en vakantie
 • Elektronica, TV en meer
 • Dieren
 • Speelgoed
 • Games en spellen
 • Sierraden en Fashion
 • Erotiek
 • Wonen en Slapen
 • Fietsen
 • Mode en Fashion
 • Verzoring en gezondheid
 • Tuin en terras
Voor alle koffers, tafels, bedden, stoelen, badkamers, vloeren, banken, speelgoed, televisies, kleding en dieren

Accessoires gereedschap

Fred Here Kitty deurstopper

Fred Here Kitty deurstopper

Het is heel irritant: klapperende deuren die dichtvallen als je lekker alle ramen en deuren in huis hebt opengezet. De Here Kitty deurstopper voorkomt dit. Deze siliconen kattenklauw klem je onder je deur, waardoor hij geen kant meer op gaat. Je koopt de deurstopper online bij Ditverzinjeniet.nl.

€12,95

Bekijken

Qualy Autumn deurstopper - Oranje

Qualy Autumn deurstopper - Oranje

Autumn deurstopper van Kikkerland. Dit is een deurstopper in de vorm van een herfstblad. Het oranje blad zorgt ervoor dat de deur niet dichtwaait en juist open blijft staan. De deurstopper zorgt ervoor dat de deur op de plek blijft staan waar jij dat wilt. Ook als je de deur te hard open gooit, zorgt de deurstopper dat de deur terugveert. Zo wordt lak en houtschade voorkomen. Gemaakt van kunststof. Afmeting: 14,7 x 18,3 x 3,5 centimeter.

€11,95

Bekijken

Leaf tie kabelbinders

Leaf tie kabelbinders

Kijk eens onder je bureau of achter je televisie. Heb jij daar ook een gigantische berg kabels liggen? In het stof, kronkelend over, onder en door elkaar heen? En vind je dat vervelend? Dat is snel opgelost met deze leaf tie kabelbinders. Deze geinige kabelbinders zijn genspireerd op gewone tie-wraps, maar zien er een stuk vrolijker uit door de blaadjes aan de bovenkant.

€4,95

Bekijken

Qualy Autumn deurstopper - Rood

Qualy Autumn deurstopper - Rood

Autumn deurstopper van Kikkerland. Dit is een deurstopper in de vorm van een herfstblad. Het rode blad zorgt ervoor dat de deur niet dichtwaait en juist open blijft staan. De deurstopper zorgt ervoor dat de deur op de plek blijft staan waar jij dat wilt. Ook als je de deur te hard open gooit, zorgt de deurstopper dat de deur terugveert. Zo wordt lak en houtschade voorkomen. Gemaakt van kunststof. Afmeting: 14,7 x 18,3 x 3,5 centimeter.

€11,95

Bekijken

Qualy Autumn deurstopper - Bruin

Qualy Autumn deurstopper - Bruin

Autumn deurstopper van Kikkerland. Dit is een deurstopper in de vorm van een herfstblad. Het bruine blad zorgt ervoor dat de deur niet dichtwaait en juist open blijft staan. De deurstopper zorgt ervoor dat de deur op de plek blijft staan waar jij dat wilt. Ook als je de deur te hard open gooit, zorgt de deurstopper dat de deur terugveert. Zo wordt lak en houtschade voorkomen. Gemaakt van kunststof. Afmeting: 14,7 x 18,3 x 3,5 centimeter.

€11,95

Bekijken

Balvi Frozen deurstopper

Balvi Frozen deurstopper

Er is niks zo irritant als een deur die steeds dicht waait terwijl jij de boel in huis even lekker wilt laten luchten. Je kan natuurlijk allerlei voorwerpen tegen de deur zetten die ervoor zorgen dat hij open blijft, maar je kan ook gewoon een deurstop gebruiken: die zijn er per slot van rekening voor gemaakt. De Frozen deurstop is een deurstop in de vorm van een half gesmolten ijsje. Je koopt hem online bij Ditverzinjeniet.nl

€14,95

Bekijken

Fred Titanic deurstopper

Fred Titanic deurstopper

Dichtklappende deuren zijn verleden tijd met de Titanic deurstopper van Fred. Deze deurstop, in de vorm van een half gezonken Titanic, is misschien een beetje cru, maar wel heel functioneel. Klem de siliconen deurstopper onder een deur en hij kan geen kant meer op. Zo voorkom je dat deuren uit zichzelf dichtgaan. Je koopt de Titanic deurstopper online bij Ditverzinjeniet.nl.

€13,95

Bekijken

Qualy Autumn deurstopper - Geel

Qualy Autumn deurstopper - Geel

Autumn deurstopper van Kikkerland. Dit is een deurstopper in de vorm van een herfstblad. Het gele blad zorgt ervoor dat de deur niet dichtwaait en juist open blijft staan. De deurstopper zorgt ervoor dat de deur op de plek blijft staan waar jij dat wilt. Ook als je de deur te hard open gooit, zorgt de deurstopper dat de deur terugveert. Zo wordt lak en houtschade voorkomen. Gemaakt van kunststof. Afmeting: 14,7 x 18,3 x 3,5 centimeter.

€11,95

Bekijken

Qualy Autumn deurstopper - Groen

Qualy Autumn deurstopper - Groen

Autumn deurstopper van Kikkerland. Dit is een deurstopper in de vorm van een herfstblad. Het groene blad zorgt ervoor dat de deur niet dichtwaait en juist open blijft staan. De deurstopper zorgt ervoor dat de deur op de plek blijft staan waar jij dat wilt. Ook als je de deur te hard open gooit, zorgt de deurstopper dat de deur terugveert. Zo wordt lak en houtschade voorkomen. Gemaakt van kunststof. Afmeting: 14,7 x 18,3 x 3,5 centimeter.

€11,95

Bekijken